REVIEW: Masina de tuns gazon iarba electrica Lehmann Yarrow

   Primavara este perioada din an in care gazonul incepe sa creasca mai repede, aportul de lumina si apa din sol fiind principalele motive pentru care se intampla acest fenomen. Deasemena ne apropiem de vara si temperaturile cresc, creeand conditii ideale pentru o crestere accelerata. De aceea pentru a ne ingriji peluza din fata casei avem nevoie de o masina de tuns iarba eficeinta si performanta asa cum este si Lehmann Yarrow. Masina de tuns iarba electrica Lehmann Yarrow permite reglarea fina in inaltime pe mai multe nivele, dar si un control bun in zona laterala, reusind sa cuprinda in tot diametrul sau iarba de sub ea pentru a fi taiata la milimetru. Ne-am bucurat ca desi este un produs destul de accesibil, nu a dezamagit, iar cel mai important e ca ne putem bucura de spatiul verde din fata casei unde cel mic de multe ori obisnuieste sa se joace. Ne place sa verde in fata ochilor nostrii, dar pentru a beneficia de un spatiu de gradina aerisit cu verdeata, trebuie sa ne ingrijim de gazon, astfel incat acesta sa arate in cea mai buna stare cu putinta. Taiatul ierbii la o anumita inaltime stabilita de tine, uniform, poate fi executat folosind o astfel de masina de gradina cum este si Lehmann Yarrow. 

Masina de tuns gazon iarba electrica Lehmann Yarrow, 2000 W, 32 cm latime lucru, 30 l sac colector

   

    Faptul ca beneficiaza de un design compact, aceasta poate fi usor manevrata mai ales pe spatii mici, cum ar fi peluzele de suprafata mai mica. Lehmann Yarrow prinde firele de iarba pe care le taie cu usurinta, din prima incercarare. Aceasta dispune de lamele rezistente cu functie auto-ascutire, care reusesc sa atinga de fiecare data potentialul de care este nevoie pentru a taia iarba de pe terasa. Acest sistem modern creste durata de viata a lamelelor, oferind pentru mai mult timp eficienta sporita la taiere, fara a fi nevoie sa inlocuinesti accesoriile de taiere. Inaltimea de taiere poate fi reglata in intervalul de inaltime 20-60 mm. In acest proces de netezire si taiere iarba, ne mai intereseaza si latimea de lucru, care este data de forma cutitelor de taiat iarba, in marimea 320 mm. O valoare destul de buna in ideea in care dorim sa obtine o uniformizare a suprafetei rapid si eficient. Toata iarba taiata este colectata la interiorul masinii Lehmann Yarrow unde avem un sac colector de capacitate medie spre mare de 30 de litri. 

  Tehnologia Edge Cutting, permite masinii de tuns iarba Lehmann Yarrow sa prinda si acele fire de iarba mai greu accesibile cum ar fi din coltul pleluzei, pentru uniformizare a intregii suprafete. Masina de tuns iarba Lehmann Yarrow este recomandata pentru a fi folosita in regim hobby, pentru a tunde suprafete de pana la 1000 mp, datorita recipientului de colectare iarba. Atunci cand recipientul de iarba se incarca, trebuie golit, pentru a continua acest proces pentru suprafete mai mari. Autonomia de lucru pana la incarcarea recipientului de gunoi si iarba taiata tine si de dimensiunea de taiere selectata. Cu o latime de 32 cm, acesta permite setarea inaltimii de taiere in 3 pozitii, pentru a corespunde conform nevoilor dvs. la valorile de 20/ 30 si 56 mm. Dar pentru a usura acest proces, aparatul dispune de functie avertizare atunci cand capacitatea sacului de colectare este aproape plin.

   Tot ansamblul de lucru al masinii de tuns iarma este pus in miscare de un motor puternic de 2000 W ce dezvolta o viteza de rotatie de 3500 RPM. Acesta este un motor puternic de ultima generatie ce produce un cuplu puternic, folosind mai putina energie fata de alte solutii din trecut. Designul de ultima generatie se traduce printr-un consum redus de energie de 1.200 de wati cu o putere de 2.000 de wati. Acest lucru face posibila, pe de o parte, reducerea costurilor de energie cu 40% si, pe de alta parte, mentinerea unei eficiente ridicate de cosire la viteze mari de pana la 3500 rpm.

Masina de tuns gazon iarba electrica Lehmann Yarrow, 2000 W, 32 cm latime lucru, 30 l sac colector

    Lehmann Yarrow este o masina de tuns iarba usor de manevrat, beneficiaza de roti ajutatoare care sa o ajute sa isi croiasca calea prin gazon si de un suport metalic pentru a o impinge de la spate. Are o greutate de 8,5 Kg, corpul principal din fata fiind compus din motor si lamele de taiere din fata din otel. Odata trecuta iarba prin zimtii ascutiti, aceasta este colectata in sacul special colector de capacitate 30 de litri. Pentru un aparat pe care doresti sa il folosesti ocazional, aceasta reprezinta o alegere excelenta, oferind satisfactie si confort la utilizare. Alimentarea se face la priza, astfel este recomandat sa te asiguri ca ai in zona o priza de alimentare si un prelungitor pentru a acoperi zona de lucru. 

Recomandare:

       Analizand caracteristicile cu care este prevazuta iti recomand sa o cumperi cat mai repede pentru a nu pierde cel mai bun pret: Verifica oferta pret

     Reducerile si promotiile reprezinta oferte limitate datorita stocului din magazin si perioadei mici de timp in care este valabila oferta: Verifica pret redus

Masina de tuns gazon iarba electrica Lehmann Yarrow, 2000 W, 32 cm latime lucru, 30 l sac colector