Review: Saltea Ortopedica Monaco Memory, 38 cm + Pilota + Husa Protectie + 2 Perne

     Una dintre cele mai indragite saltele se intoarce acum sub o alta forma, editia imbunatatita care include in pachetul comandat si alte accesorii cadou, printre care pilota, husa protectie si 2 perne. Salteaua Ortopedica Monaco Memory este o optiune interesanta de ales pentru acasa daca dorim sa beneficiem de maxim de confort atunci cand dormim, mai ales ca acest model este unul dintre cele mai inalte, mai exact 38 cm. O saltea care face ca patul tau sa para mai inalt, oferind tot confortul de care ai nevoie pentru a te relaxa atunci cand vii dupa o zi grea de la munca. Acest model beneficiaza si de un pachet de comanda diferentiat, prin care cei doi curieri care ito vor aduce salteaua acasa vor avea atributia sa ti-o aduca pana in casa, in locul stabilit de tine fara nicun alt cost suplimentar de livrare. Pachetul „Casa Curata” iti da posibilitatea sa returnezi ambalajele folosite la livrarea acesteia in vederea reciclarii in cadrul campaniei de promotie a magazinului. Mai mult de atat, primesti in mod gratuit un ghid de amenajare interior, care include mai multe idei care sa te inspire la modul cum vrei sa arate piesele tale favorite asezate in casa. Deasemenea ai la dispozitie si un ghid despre somn care explica in mod curent pentru cei care doresc să înțeleagă rolul vital pe care acesta îl are în starea de sănătate optimă. 

Saltea Ortopedica Monaco Memory, 38 cm – SomProduct Romania

     Salteaua Ortopedica Monaco Memory de culoare alba este o saltea anatomica si ergonomica cu grosimea totala de 38 cm. Acest tip de saltea promite ca de acum timpul petrecut in patul de acasa va avea un alt regim, oferind tot confortul necesar odihnei, constructia ei fiind de nepretuit atunci cand vine vorba de calitate si in acelasi timp functionalitate. S-au dus zilele in care odata trezit, ai fi putut spune ca esti mai obosit decat atunci cand te-ai dus la culcare, aceasta oferind o insertie perfecta de confort si design, totul datorita priceperii si maestriei cu care sunt imbinate materiale de calitate. Salteaua include in tesaturile sale exterioare, un fir bioceramic care emite unde infrarosii pentru a creste fluxul sangvin, stimuland activitatea celulara si crearea de colagen pentru a favoriza regenerarea pielii. Salteaua are proprietati antibacteriene si antiacarieni si asigura o temperatura optima a organismului in timpul somnului. Mai mult decat atat, acest material, reduce miscarile persoanei care doarme in timpul noptii pentru a favoriza un somn odihnitor. Este realizată dintr-un strat din latex adaptabil și protector și spumă cu memorie Aerofoam pentru ameliorarea punctelor de presiune. În plus, dispune de un strat din arcuri cu 5 zone de confort pentru o adaptabilitate sporită. Stratul de spuma cu memorie este de 4 cm, pe ambele fete, ce ii permite sa ofere o suprafata numai buna pentru relaxare si confort sporit.

     Aceasta saltea are o fata de iarna si una de vara ceea ce ajuta la obtinerea unui confort optim in timpul somnului, indiferent de anotimp. Materialul din care este realizata husa de acoperire a saltelei este realizat dintr-o tesatura textila inovatoare. Acest material textil avand caracteristici antibacteriene, este extrem de moale si placut la atingere si nu permite formarea electricitatii statice oferind persoanei care doarme o senzatie de prospetime, curatenie si confort. Tesatura de acoperire de baza pentru fixarea componentelor are densitatea de 30 gr/mp pe ambele parti ale saltelei. Iar suprafata superioara matlasata a saltelei cu densitatea de 300 gr/mp, de pe ambele fete ale saltelei, ce este montata deasupra husei este de tip Poliuretan indeformabil + fibra analergica antipraf. 

Saltea Ortopedica Monaco Memory, 38 cm + Pachet Fara Griji + Carte Despre Somn + Husa Protectie (2)

     Baza saltelei este compusa din spuma poliuretanica cu densitatea 30 kg/mc cu 5 zone de confort care asigura sustinerea corecta a spatelui fara a presa si fara a ingreuna circulatia sanguina in timpul somnului. Salteaua ofera un confort deosebit indiferent de zona in care te vei aseza si vei adormi. Dimineata vei simti cum prinzi din nou energie si esti revigorat pentru a o lua de la capat in activitatile normale ale vietii. Sistemul de arcuri moderne sunt adaptate pentru a sustine o greutate corporala de pana la 140 Kg. Acestea ofera o aditie perfecta pentru a obtine imediat efectul de revenire la forma initiala. Arcurile individuale de la interior sunt de dimensiuni foarte mici, iar fiecare arc este invelit intr-o husa de protectie care ofera mai multa stabilitate saltelei contribuind totodata la un somn mai bun. Acesta este unul dintre motivele pentru care acest tip de saltele este preferat pentru dormitoare de catre majoritatea clientilor. In plus fata de alte modele, aceasta saltea este si inalta, ceea ce sporeste nivelul de confort oferit.

     Structura saltelei ortopedice are beneficii anatomice excelente pentru circulatie si pentru coloana vertebrala. Constructia sa inedita reduce punctele de presiune, imbunatateste fluxul de trafic si permite coloanei vertebrale si a articulatiilor sa se odihneasca intr-un mod natural, fara stres si tensiune musculara. Coloana este intotdeauna corectata si prin urmare acest model este excelent pentru cei care sufera de scolioza, hernie, col uterin si sciatica. 

     Este o saltea cu nivel de fermitate bun 4 din 5 pe partea moale si de 4 din 5 pe partea tare, ce poate suporta o greutate maxima de 140 Kg, fiind recomandata pentru toate pozitiile de dormit: pe spate, pe lateral si pe stomac. Acest model are dimensiunile variate conform cu designul standard al paturilor din comert si o greutate de variabila in functie de dimensiunea aleasa. Acest model reprezinta o investitie pentru mai multi ani, iar calitatile sale o recomanda sa se pastreze cat mai mult timp fara sa se deformeze. Acest tip de saltea se curata frecvent numai cu aspiratorul, iar cand se schimba lenjeria, este recomandat ca si salteaua sa fie lasata sa respire, intr-o camera aerisita. Iar cu accesoriile incluse gratuit poti spune ca patul este gata facut ca tu sa te bucuri de o relaxare deplina. 

Recomandare:

     Este optiune interesanta pentru tine si familia, un model care indeplineste toate atuurile astfel incat sa reprezinte o alegere perfecta: Verifica oferta pret

     Zilele acestea acest model de saltea beneficiaza de o reducere consistenta, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

     Primesti garantie 120 luni iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

Saltea Ortopedica Monaco Memory, 38 cm + Pachet Fara Griji + Carte Despre Somn + Husa Protectie (2)