Pat tapitat cu stofa Asante Velvet Verde, pret, pareri

    Daca doresti sa optezi pentru alegerea unui pat elegant, care sa indeplineasca si criteriul de functionalitate oferind un spatiu de relaxare optim, modelul Asante Velvet Verde din material textil de culoare verde, tapitat, este o alegere excelenta. Folosit în decorarea interioarelor, culoarea verde dă un aer elegant, șic, insă trebuie folosit cu multă înțelepciune. Asociat cu nuanțe din aceiasi tonalitate deschisa, culoarea verde dă acel aer de sobrietate și eleganță in incapere, fiind considerata una dintre culorile cele mai comune de la interior atunci cand dorim sa definim un spatiu deschis si aersit. Este o culoare unic generala care se regaseste din ce in ce mai des in dormitoarele noastre, fiind un element vizual placut.

Pat tapitat cu stofa Asante Velvet Verde

    Patul tapitat cu stofa Asante Velvet Verde este recomandarea noastra, deoarece ofera un spatiu de dormit comod, modern si extrem de practic. Are in componenta linii bine definite, iar nuanta de verdw impusa de materialul textil de la exterior contureaza stilul simplist pentru un design minimalist intr-o camera de vis. Materialul tapitat din textila amplifica senzatia de calitate, cusaturile si imbinarile de pe fiecare piesa fiind foarte bine executate pentru o utilizare de lunga durata. Acest pat dublu are dimensiunile de Lungime: 216 cm, Latime: 198 cm, Inaltime capatai: 124 cm, pentru care vei utiliza o saltea de 180 x 200 cm. 

Inaltime picioare: 9 cm

Inaltimea cadrului: 26 cm

Spatiul pentru saltea in interiorul patului: 5 cm

Pat tapitat cu stofa Asante Velvet Verde (1)

    Asante Velvet Verde este un pat excelent ce completeaza elementele de design ale camerei alese, un model compact, rezistent, care iti va fi prietenul cel mai bun in zilele in care cauti sa te relaxezi sau sa prinzi un somn bun dupa o zi istovitoare la munca. Patul vine dotat si cu o tablie de inaltime 124 cm deoarece designul acestuia este menit sa asigure cel mai bun confort utilizatorului. Suportul de sustinere a saltelei este inclus in pret si este realizat din traverse lemn sustinute de o traversa longitudinala. Travesele se fixeaza de structura patului la o distanta de 3 cm intre ele, aspect important in ce priveste aerisirea corecta a saltelei, si implicit impiedicarea formarii de mucegaiuri sau acarieni.

    Patul este construit pe cadru de lemn tapitat in intregime cu catifea rezistenta, foarte usor de curatat si intretinut. Patul contine suport de tip lamelar pentru saltea.Comanda acestuia se livreaza demontat, ambalat in cutii de carton. Pentru asamblare, kit-ul de comanda cuprinde schita montaj, feronerie, certificat garantie si conformitate.

Recomandare:

      Recomand aceast pat tuturor celor care isi doresc un produs de calitate, aspectuos, disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

      Profita de reducerile in curs de saptamana aceasta si achizitioneaza patul tapitat Alberto Velvet Bleumarin la un pret mult mai mic: Verifica pret redus

Pat tapitat cu stofa Asante Velvet Verde