REVIEW: Uscator de rufe Bespoke Samsung DV90BB9445GHS7

  • de

      Nu este usor sa stai in fiecare zi sa astepti dupa uscarea in mod natural a rufelor, proces care acum poate fi efectuat mult mai rapid cu ajutorul unui uscator profesionist asemenea lui Bespoke Samsung DV90BB9445GHS7. Partea de design, programele de uscare la fel si tehnologiile utilizate fac acest proces de uscare al rufelor mult mai usor, etapa la care acest uscator intervine cu succes. Bespoke Samsung DV90BB9445GHS7 ofera o serie de avantaje pe care trebuie sa le iei in considerare daca iti doresti un produs electrocasnic de ultima generatie. Un prim avantaj ar fi acela al designului, culoarea alb inox fiind unul modern, ce face acest produs usor de integrat alaturi de celelalte aparate electrocasnice pe care le mai ai acasa. Sistemul de caldura patentat are la baza o pompa de caldura care utilizeaza si ajuta la uscarea rufelor mult mai rapida, cu un cost al resurselor mai redus fata de metoda conventionala. Vei observa imediat diferenta daca vei face trecerea de la un uscator traditional, la acest model profesionist. Usor de operat, panoul de comanda va reprezenta interfata de control pe care o vei putea utiliza in alegerea programelor si optiunilor ideale, in functie de tipul rufelor uscate sau de materiale. Exista programe scurte sau mai lungi in functie de gradul de umezire pe care doresti sa il obtii, toate acestea prin simpla atingere a optiunilor de comanda disponibile in partea de sus a aparatului. 

Uscator de rufe Bespoke Samsung DV90BB9445GHS7, Pompa de caldura, 9 kg, Clasa A+++, QuickDrive, AI Dry, SmartThings, Motor Digital inverter, Usa reversibila, Alb

    Un alt avantaj este cel al directiei de sens deschidere cuva, mai nou acesta fiind bidirectional, in functie de pozitia in spatiu a aparatului, la stanga sau spre dreapta. Exista o intreaga serie BeSpoke Samsung, toate oferind aceleasi principii si valori Samsung de a ajuta utilizatorul in a obtine mai mult confort pentru acasa. Aparatul prezinta o constructie compacta si solida avand urmatoarele dimensiuni: (H, L, l) cm 85 x 60 x 60 si greutatea neta de 52 Kg, astfel ca aceasta nu va ocupa prea mult spatiu acolo unde va fi montat. Impreuna cu masina de spalat din aceeasi gama, acest uscator de rufe poate face cea mai buna pereche. Acestea doua pot fi pozitionate lateral sau orizontal, unul peste altul, daca se investeste suplimentar in alegerea unui suport dedicat de suprapunere. Aparatura din gama Bespoke poate fi contolata de la distanta cu ajutorul unui telefon mobil smart, sau in mod traditional, folosind panoul de comnada pozitionat frontal. Actiunea utilizatorului pe care o intreprinde pentru a alege functiile dorite este posibila prin simpla atinere a butoanelor centrale. 

Uscare inteligenta

     Uscatorul de rufe Bespoke Samsung DV90BB9445GHS7 este dotat cu un motor Digital Inverter care utilizeaza un magnet puternic din neodymium. In timpul functionarii la sarcina partiala (30-45 Hz), eficienta acestui motor creste considerabil in raport cu un motor universal de curent alternativ, ce asigura o functionare ultra-silentioasa de 62 dB la uscare, ridicandu-se la cele mai ridicate standarde de eficienta energetica. Motorul Digital Inverter din dotare ofera o eficienta energetica superioara si o performanta exceptionala de lunga durata, asadar motorul este certificat sa functioneze timp de 23 de ani sustinut de o garantie de 20 ani dat de Samsung.

The dryer motor with digital inverter technology gives a 20-year warranty.     Totul se intampla datorita senzorilor instalati la interior capabili sa optimizeze profilul rotatiei si sa detecteze si sa previna incarcaturile neechilibrate. In acest caz avem de-a face cu un uscator economic si din punct de vedere al consumului energetic fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A+++ la uscare. Calitatea de uscare este foarte buna la acest model. Rufele se usuca bine si datorita eficientei de condensare clasa B, cu eficienta medie de uscare de 86 %. In acest sens la fiecare ciclu de uscare, Samsung extrage si condenseaza un procent de 86% din umiditatea din haine, asigurand o uscare completa a articolelor de imbracaminte, eliminand in acelasi timp umiditatea reziduala din casa. De exemplu acest lucru inseamna ca aproape 50 de litri de apa pe an nu vor fi eliberati in spatiul dvs. de locuit.

     Prin design-ul special al cuvei se creeaza conditii optime si eficiente de uscare, fara miscari ce ar putea afecta tesaturile rufelor tale. Forma unica a cuvei si miscarile controlate electronic al paletelor permit o miscare fluida a rufelor in timpul procesului de uscare astfel incat acestea sa nu se deterioreze. Incarcarea rufelor este cea standard prin deschiderea spre dreapta a hubloului frontal. Deschiderea mare in diametru face posibila incarcarea uscatorului si cu rufe mai voluminoase, totul in limita maxima a celor 9 Kg. 

Uscator de rufe Bespoke Samsung DV90BB9445GHS7, Pompa de caldura, 9 kg, Clasa A+++, QuickDrive, AI Dry, SmartThings, Motor Digital inverter, Usa reversibila, Alb

     Panoul de comanda include functiile de uscare care pot fi actionate cu ajutorul butonului rotativ de navigare central. Confirmarea actiunilor este posibila cu ajutorul panoului de comanda LCD care precizeaza care optiuni au fost activate si timpul necesar pana la finalizarea ciclurilor de uscare. Tot de aici putem stabili gradul de umiditate pe care il dorim sa il obtinem pentru rufele de la interior, la fel si temperatura la care sunt uscate rufele. Cu ajutorul functiei Al Dry acest aparat usuca hainele printr-un mod personalizat, care aplica inteligenta artificiala, care invata in timp in functie de obiceiurile zilnice in timpul utilizarii aparatului. Odata cu trecerea timpului aparatul obtine si mai multa informatie cu privire la comportamentul utilizatorului, oferind deasemenea sfaturi esentiale mult mai bune in functie de situatie. Cu aplicatia din dotare Smart Things acesta ofera sfaturi despre ciclurile de uscare, modul cum sa planifici un ciclu de uscare si rezolvarea problemelor de service. In plus acest uscator dotat si cu tehnologia Smart Things, iar prin accesarea functiei Remote Control, poti controla de la distanta toate electrocasnicele din casa folosind telefonul, tableta sau televizorul tau smart, prin aplicatia Bluetooth. De asemenea aceasta aplicatie iti ofera posibilitatea de a vizualiza notificarile si avertizarile in timp real, oferind-uti informatii despre starea tehnica a uscatorului. Pentru a utiliza aceasta functie trebuie sa descarcati aplicatia necesara cu denumirea Home Whiz din lista de aplicatii al dispozitivului dv. inteligent. Puteti utiliza App Store pentru dispozitivele mobile iPhone, iPad si Google Play Store pentru dispozitivele mobile care folosesc sistemul de operare Android. 

O femeie stă întinsă pe canapea, zâmbind și uitându-se la smartphone. În partea dreaptă a prim-planului, un ecran Galaxy afișează interfața grafică a aplicației SmartThings cu diferite dispozitive pentru casă inteligente conectate, starea lor și alte rutine care ar putea fi setate, inclusiv „Bună dimineața” și „Noapte bună”.

     Chiar daca ai utat sa adaugi rufe la interior, poti face asta chiar si dupa startul programului de uscare, doar daca anumite conditii de temperatura sunt indeplinite, re regula in primele minute de la inceputul programului. Functia de siguranta copii blocheaza in mod automat functionarea butoanelor de comanda din aceasta interfata, facand astfel posibila obtinerea unei bariere de siguranta pentru cazurile in care cei mici doresc sa se joace in jurul uscatorului. Oricand planifici sa usuci rufele tale, acest lucru nu va insemna un impediment deoarece interiorul tamburului este si iluminat, incat sa poti descarca sau incarca cu usurinta rufele ce trebuiesc uscate. Aparatul functioneaza silentios, ceea ce inseamna ca nu vei deranja pe cei din casa dar nici pe vecini. Poti alterna cantitatea de rufe pe care trebuie sa usuci, sau poti adauga piese vestimentare din mai multe categorii iar la final intreg procesul automatizat sa ofere aceleasi rezultate dorite, intr-o perioada de timp scurta. 

     Sistemul pompei de caldura, genereaza aer fierbinte ce usuca rufele prin condensare, unde apa reziduala din rufe este transformata in abur care este colectat si transformat din nou in condens colectat intr-un recipient de colectare special plasat pe uscător. Cu acest sistem de condensare nu avem nevoie de evacuare a condensului, ci doar conectarea la reteaua de tensiune electrica si il punem la treaba pe uscator. Agentul refrigerant folosit de compresor este R290 si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C. Circuitul inchis cu pompa de caldura este cel mai eficient energetic in procesul de uscare a rufelor, comparativ cu modelele conventionale. Prin intermediul acestui sistem, temperatura aerului din interiorul tamburului este considerabil redusa fata de uscatoarele conventionale si cel mai important aspect, consuma cantitati minime de energie. Acest model consuma cu 50% mai putina energie decat un uscator din clasa B.

Uscator de rufe Bespoke Samsung DV90BB9445GHS7, Pompa de caldura, 9 kg, Clasa A+++, QuickDrive, AI Dry, SmartThings, Motor Digital inverter, Usa reversibila, Alb

    Tamburul cu sistem de iluminare, cu margini finisate in forma de diamant, este este dotat cu tehnologia Quick Drive ce reduce timpul de uscare cu pana la 35% iar utilizarea de energie electrica cu 20%, fara a compromite performanta de uscare. Aceasta functie poate fi aplicata numai in programele de uscare articole de imbracaminte din Bumbac si Sintetice. Acest uscator este dotat cu sistemul Optimal Dry cu senzori de umiditate si de temperatura care adapteaza timpul de uscare si consumul de energie la greutatea fiecarei incarcaturi de rufe, pentru cele mai bune rezultate de uscare. Se asigura astfel eficienta optima a duratei ciclului si a consumului de energie iar in plus previne supra-uscarea hainelor noastre.

Uscator de rufe Bespoke Samsung DV90BB9445GHS7, Pompa de caldura, 9 kg, Clasa A+++, QuickDrive, AI Dry, SmartThings, Motor Digital inverter, Usa reversibila, Alb

    Schimbatorul de caldura aflat in partea inferioara a masini trebuie curatat periodic o data pe luna, prin extragerea lui afara, sau atunci cand masina indica acest lucru, prin semnalizarea sonora si indicatorul de pe panoul de comanda. Actionata de un motor universal, tehnologia cu pompa de caldura ne permite sa reducem temperatura de uscare a oricarui ciclu pentru a asigura un tratament termic cu maxim de delicatete. Cu aceasta tehnologie rufele pastreaza aspectul de nou pentru mult timp chiar și la materialele sensibile. Acest model de uscator de rufe ingrijeste perfect toate hainele noastre, inclusiv cele de lana si matase. Prin optimizarea vitezei de rotatie a tamburului cat si a temperaturii, se asigura un program de uscare adaptat fiecarui tip de tesatura. Acest model are si un sistem de filtrare foarte eficient ce capteaza chiar si cele mai mici scame. Acesta include un strat suplimentar de filtrare care colecteaza toate scamele intr-un singur loc. Doua alarme iti aduc aminte cand filtrul din partea inferioara a uscatorului are nevoie de curatare. Trebuie doar sa curatam filtrul dublu plasat in fata vaporizatorului dupa fiecare ciclu de uscare pentru a mentine un flux puternic de aer si un consum redus de energie. Acest lucru permite uscatorului sa functioneze ca si atunci cand era nou, ciclu dupa ciclu de uscare.

   Iar avand in vedere ca un astfel de aparat beneficiaza de tehnologii de ultima generatie care studiaza atent tipul de incarcatura si cantitatea, nici nu e nevoie sa avem multe programe de uscare. Programele de uscare folosesc tehnologia AI care adapteaza functiile de uscare in functie de necesitate. Pe baza datelor citite de senzori, uscatorul isi adapteaza modul de functionare continuu, pentru a obtine cele mai bune rezultate. Computerul de bord detine intreg controlul, care impreuna cu acest algoritm de AI, are capabilitatea de a lua cele mai bune decizii, independent de actiunea utilizatorului. Cool Air – este un program ce permite controlul curentilor directionali la interior, care functioneaza in raport cu gradul de umiditate detectat si cantitatea de rufe care se va afla la interior. Iron Dry  este un program de uscare ce permite mentinerea unui grad de umiditate optim in tesaturi, pentru ca apoi acest detaliu sa iti fie de ajutor in urmatoarea etapa in care doresti sa calci hainele gata uscate mai usor. AI Dry este un program universal care se bazeaza pe o experienta utilizator in timp, pe care uscatorul o invata cat timp exersezi procesul de uscare in timp. Acest procedeu se ajusteaza in functie de obiceiurile tale si este unul continuu in invatare. 

Uscator de rufe Bespoke Samsung DV90BB9445GHS7, Pompa de caldura, 9 kg, Clasa A+++, QuickDrive, AI Dry, SmartThings, Motor Digital inverter, Usa reversibila, Alb

    In zilele acestea, cand costul energiei este in continua crestere, este important sa acordam o atentie sporita si aspectului energetic, iar o incadrare intr-o clasa de eficienta ridicata este intotdeauna o optiune ideala. uscatorul Bespoke Samsung DV90BB9445GHS7 bifeaza cu succes si acest aspect, fiind un aparat care nu va incarca suplimentar factura energetica, clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE fiind A+++ pentru care avem o valoare indicatoare de consum de aproximativ 182 kWh. Din experienta noastra de test am observat date concrete si in privinta consumului de resursa apa si detergent, valorile inregistrate fiind unele normale. Nu putem emite o concluzie deoarece acest aspect depinde de cantitatea de rufe, tipul de materiale utilizat pentru a fi spalat dar si de temperatura de incalzire a apei la interior. Achizitia acestui uscator iti va garanta nu doar rezultate foarte bune, ci si o economie foarte buna intrucat beneficiaza de o pozitionare de top in clasele de consum.

Recomandare:

      Primesti garantie 2 ani cu posibilitate de extindere, daca o comanzi de aici

       Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

       Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Uscator de rufe Bespoke Samsung DV90BB9445GHS7, Pompa de caldura, 9 kg, Clasa A+++, QuickDrive, AI Dry, SmartThings, Motor Digital inverter, Usa reversibila, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *