Scaun gaming Kring Battle, perfect pentru competitii online

   Orice pasionat de jocuri video cunoaste din proprie experienta ca 2 sau 3 ore rezervate pasiunii pentru gaming se pot prelungi chiar si la 5-6 sau chiar mai multe de atat. Asa ca este important sa adopti o pozitie corecta in fata calculatorului, iar pentru asta ai nevoie de un scaun adaptat pentru gaming. Kring Battle este alegerea perfecta, un scaun adaptat pasiunii tale, ce prezinta numeroase optiuni de confort, tetiera, zona lombara, inclusiv brate si suport reglabil in inaltime. Astfel pozitia in fata calculatorului poate fi ajustata in functie de cat de inalta este masa de birou sau constitutia fizica proprie. Materialele de constructie sunt si ele atent alese, atat cele textile cat si cele reprezentate pentru structura de rezistenta a acestuia, pentru a oferi o circulatie eficienta a aerului, si rezistenta pentru o utilizare de lunga durata. 

Scaun gaming Kring Battle, PU, Negru/Rosu

    Constructia este una solida, in culorile negru rosu, materialul din piele ecologica folosit oferind tot confortul pentru a fi concentrat la actiunea jocului prestat. Toate piesele se pot dezasambla, si aici ma refer la spatar, sezut, si steaua cu roti pentru deplasare si suportul hidraulic. In fond, odata primit acasa, trebuie sa parcurgi manualul de instalare pentru a-l asambla in conformitate.

    Imbinarea dintre sezut si spatar este mult mai rezistenta, iar asta conteaza foarte mult. Daca esti o persoana mai grasuta si ai tendinta sa te lasi pe spate, in timp nu se vor slabi suruburile. Spatarul este foarte inalt si ideal pentru o persoana de 1.85 m inaltime. Ofera suport lateral foarte bun, fiind ideal pentru sesiuni prelungite de gaming. De asemenea, spatarul beneficiaza de sistem de blocare in pozitia dorita, pentru a preveni balansarea inutila. Suportul reglabil pentru lombar si cotierele fixe te ajuta sa iti gasesti pozitia potrivita pentru a-ti rezema coatele, fara sa tasezi coloana si fara sa pui presiune asupra umerilor. Designul a fost gandit pentru a oferi confort dar si sustinerea optima a intregului corp.

      Un alt lucru important de mentionat este sezutul si suportul acestuia. Te cuprinde de coapse si te tine cumva fix. Materialele folosite pentru sezut si spatar sunt foarte bune si rezistente. Atat sezutul cat si spatarul va asigura confort, ele fiind tapitate cu piele ecologica moale. Bratele de sprijin sunt robuste si se pot regla pe inaltime, conferind siguranta necesara unei utilizari indelungate. Scaunul este dotat un mecanism cu sistem hidraulic ce permite reglarea in inaltime a sezutului, pentru o pozitie cat mai ergonomica la birou. Suportul lombar este o caracteristica foarte importanta, el oferindu-va o pozitie corecta a spatelui. De asemenea, spatarul beneficiaza de sistem de blocare in pozitia dorita, pentru a preveni balansarea inutila. Perna care are rol de suport pentru gat sustine intreaga coloana vertebrala a utilizatorului in mod corect.

Scaun gaming Kring Battle, PU, Negru/Rosu

     Dimensiunile sunt reglabile, in inaltime de la min 131 cm la maxim de 138 cm (cu spatar inclus). La fel se intampla si cu inaltimea de la sol la sezut, in intervalul 46.5 cm – 56,5 cm. Imi place ca spatarul urmeaza curbura naturala a coloanei vertebrale si ofera suportul necesar pentru a beneficia de confort chiar si dupa mai multe ore pretrecute pe acesta. De asemenea, spatarul beneficiaza de sistem de blocare in pozitia dorita, pentru a preveni balansarea inutila. Sezutul din spuma turnata la rece asigura un confort sporit si mentinerea aceleiasi forme pe intreaga durata de viata a spumei. Bratele scaunului sunt reglabile pe inaltime, pentru a oferi un confort sporit. 

    Greutatea maxima suportata este de 120 Kg. La baza scaunului se gaseste un comutator ce permite balansarea spatarului sau punerea acestuia in pozitie fixa. Ai o maneta in partea dreapta de care tragi si iti poti regla spatarul cum vrei tu. Initial sta la 90 de grade, o pozitie corecta la birou pentru spate. Insa il poti duce pana pe spate daca vrei cumva sa dormi. In general atunci cand urmaresti un film sau serial online, este mult mai comod sa adopti o astfel de pozitie pentru mai mult confort, iar faptul ca exista si aceasta optiune, reprezinta un avantaj in dreptul sau.

Scaun gaming Kring Battle, PU, Negru/Rosu

    Il recomand tuturor indiferent de statura proprie, deoarece multiplele sisteme de reglare iti permit sa beneficiezi de tot confortul necesar. Are si un sistem de amortzare cu acoperitoare din plastic care ii permite acestuia sa raspunda corespunzator in cazul unei sarcini mai mari. Sistemul de deplasare format din 5 roti ii permite acestuia sa fie manevrat cu usurinta, astfel ca cele 18 Kg cat cantareste nu vor fi mare problema. Il recomand si nu neaparat pentru gaming. Pur si simplu daca lucrezi mult la birou si vrei un scaun rezistent si confortabil.

Recomandare:

         Scaunul de gaming Kring Battle este exact ceea ce imi trebuia un dispozitiv confortabil care sa ofere un confort deplin intreaga zi de munca: Verifica oferta pret

        Il poti achizitiona zilele acesta avand o reducere destul de consistenta, acesta fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri, oferta pe care o consider un best buy: Verifica pret redus

 

Scaun gaming Kring Battle, PU, Negru/Rosu