Review: Scaun gaming Kring Sendai, tetiera si suport lombar

  • de

    Kring Sendai este un scaun de gaming special construit pentru a deservi in spatiul de joc din fata unui PC, laptop sau consola, oferind mai mult confort datorita constructiei special realizate pentru a pozitie corespunzatoare in decurs de mai multe ore. Cand te prinde actiunea jocului, de multe nu mai simti cum trec orele, dar corpul tau sigur se resimte daca sta intr-o pozitie mai putin confortabila. De aceea pentru acest tip de activitati care implica joc sau statul cu orele in fata unul calculator, trebuie sa ne asiguram ca folosim cel mai bun scaun cu putinta. Kring Sendai este un scaun deosebit, care beneficiaza de un design atipic, ce include mai multa culoare, specific domeniului de gaming. Acesta include printre altele un spatar inalt, cotiere reglabile si suport lombar pentru spate si gat, care are rolul de a oferi confort in timpul sesiunilor lungi de joc. Imi place ca mai multe elemente din constructia sa se pot ajusta, pentru a se adapta oricarei staturi, prin personalizare. Ofera o experienta confortabila si de sustinere jucatorilor in timp ce acestia isi exercita pasiunea pentru jocuri video. 

Scaun gaming Kring Sendai, tetiera si suport lombar, Rosu/Negru

   Constructia este una solida, in culorile negru rosu, materialul din piele ecologica folosit oferind tot confortul pentru a fi concentrat la actiunea jocului prestat. Toate piesele se pot dezasambla, si aici ma refer la spatar, sezut, si steaua cu roti pentru deplasare si suportul hidraulic. In fond, odata primit acasa, trebuie sa parcurgi manualul de instalare pentru a-l asambla in conformitate.

    Imbinarea dintre sezut si spatar este mult mai rezistenta, iar asta conteaza foarte mult. Daca esti o persoana mai grasuta si ai tendinta sa te lasi pe spate, in timp nu se vor slabi suruburile. Spatarul este foarte inalt si ideal pentru o persoana de 1.85 m inaltime. Ofera suport lateral foarte bun, fiind ideal pentru sesiuni prelungite de gaming. De asemenea, spatarul beneficiaza de sistem de blocare in pozitia dorita, pentru a preveni balansarea inutila. Suportul reglabil pentru lombar si cotierele fixe te ajuta sa iti gasesti pozitia potrivita pentru a-ti rezema coatele, fara sa tasezi coloana si fara sa pui presiune asupra umerilor. Designul a fost gandit pentru a oferi confort dar si sustinerea optima a intregului corp.

Scaun gaming Kring Sendai, tetiera si suport lombar, Rosu/Negru

      Un alt lucru important de mentionat este sezutul si suportul acestuia. Te cuprinde de coapse si te tine cumva fix. Materialele folosite pentru sezut si spatar sunt foarte bune si rezistente. Atat sezutul cat si spatarul va asigura confort, ele fiind tapitate cu piele ecologica moale. Bratele de sprijin sunt robuste si se pot regla pe inaltime, conferind siguranta necesara unei utilizari indelungate. Scaunul este dotat un mecanism cu sistem hidraulic ce permite reglarea in inaltime a sezutului, pentru o pozitie cat mai ergonomica la birou. Suportul lombar este o caracteristica foarte importanta, el oferindu-va o pozitie corecta a spatelui. De asemenea, spatarul beneficiaza de sistem de blocare in pozitia dorita, pentru a preveni balansarea inutila. Perna care are rol de suport pentru gat sustine intreaga coloana vertebrala a utilizatorului in mod corect.

Scaun gaming Kring Sendai, tetiera si suport lombar, Rosu/Negru

     Dimensiunile sunt reglabile, in inaltime de la min 119,5 cm la maxim de 128 cm (cu spatar inclus). La fel se intampla si cu inaltimea de la sol la sezut, in intervalul 46.5 cm – 56,5 cm. Bratele ajustabile si robuste permit o miscare de 90 de grade, spatarul permite o inclinare de pana la 15 grade, pentru o pozitie cat mai comoda a corpului. Imi place ca spatarul urmeaza curbura naturala a coloanei vertebrale si ofera suportul necesar pentru a beneficia de confort chiar si dupa mai multe ore pretrecute pe acesta. De asemenea, spatarul beneficiaza de sistem de blocare in pozitia dorita, pentru a preveni balansarea inutila.

    Greutatea maxima suportata este de 150 Kg. La baza scaunului se gaseste un comutator ce permite balansarea spatarului sau punerea acestuia in pozitie fixa. Ai o maneta in partea dreapta de care tragi si iti poti regla spatarul cum vrei tu. Initial sta la 90 de grade, o pozitie corecta la birou pentru spate. Insa il poti duce pana pe spate daca vrei cumva sa dormi.

    Il recomand tuturor indiferent de statura proprie, deoarece multiplele sisteme de reglare iti permit sa beneficiezi de tot confortul necesar. Are si un sistem de amortzare cu acoperitoare din plastic care ii permite acestuia sa raspunda corespunzator in cazul unei sarcini mai mari. Sistemul de deplasare format din 5 roti ii permite acestuia sa fie manevrat cu usurinta, astfel ca cele 18 Kg cat cantareste nu vor fi mare problema. Il recomand si nu neaparat pentru gaming. Pur si simplu daca lucrezi mult la birou si vrei un scaun rezistent si confortabil.

Recomandare:

         Scaunul de gaming Kring Sendai este exact ceea ce imi trebuia un dispozitiv confortabil care sa ofere un confort deplin intreaga zi de munca: Verifica oferta pret

        Il poti achizitiona zilele acesta avand o reducere destul de consistenta, acesta fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri, oferta pe care o consider un best buy: Verifica pret redus

Scaun gaming Kring Sendai, tetiera si suport lombar, Rosu/Negru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *