Review: Espressor Nespresso by DeLonghi Gran Lattissima EN640.W

  • de

     Espressorul Nespresso by DeLonghi Gran Lattissima EN640.W se remarca prin design-ul inovator, compact, cu linii fine, minimaliste ce-l ajuta sa se integreze discret si elegant in orice spatiu. Daca esti in cautarea unui aparat care sa iti ofere senzatia de bun gust al cafelei asezonate cu cea mai buna spuma densa, atunci alegerea unui espressor din gama Nespresso este o alegere inteleapta. Nespresso este aparatul automat de cafea ce foloseste unele dintre cele mai riguroase standarde de preparare a cafelei, realizand pana la 30 de sortimente de cafea de care pot spune ca nu te vei plictisi, existand diversitate. Capsulele din aluminiu utilizate sunt sigilate ermetic, pentru a pastra intacte prospetimea si aromele delicate ale cafelei proaspat prajite si macinate, pana in momentul in care aceasta ajunge in ceasca. In setul comandat, pe langa aparatul de culoare black matte, primesti cadou si un set de 14 capsule pe care le poti incerca imediat ce primesti coletul cu expressrul de la curier. Carafata de lapte care se detaseaza, se umple cu lapte pentru a dauga un plus de spuma la prepararea bauturilor pe baza de cafea dorite. Aceste capsule sunt dotata cu cap de citire, avand incorporat programul de pregatire al cafelei, ce include doza de incrediente necesara pentru a automatiza acest proces, astfel incat cafeaua selectata sa aiba mereu acelasi gust. In spatele aparatului regasim un rezervor de apa care trebuie alimentat cu apa pentru ca pregatirea cafelei sa inceapa la apasarea butonului de start. In partea superioara exista un orificiu in care se introduc capsulele de cafea, pentru a savura imediat cafeaua preferata.

Espressor Nespresso by DeLonghi Gran Lattissima EN640.W, 19 bari, 1400 W, 1,3 L, Alb + 14 capsule cadou

    Nespresso by DeLonghi Gran Lattissima EN640.W este echipat cu o pompa ce asigura extractia sub presiunea de pana la 19 bari, pentru prepararea unei cafele cremoase ce depaseste si cele mai inalte exigente. Prin sistemul de incalzire rapida, apa atinge temperatura optima pentru prepararea unei cafele delicioase in 25 de secunde. Este usor de pregatit orice tip de cafea deoarece necesita o minima interventie din partea utilizatorului, fiind necesar doar existenta apei in copartimentul rezervor, capsulele sa le ai la indemana iar laptele sa fie prezent in carafa, in functie de specificul fiecarei bauturi preparate. Espressorul este echipat cu o pompa ce asigura extractia sub presiuni de pana la 19 bari, in cel mai scurt timp, pentru prepararea unei cafele dense si cremoase ce cucereste. 

Espressor Nespresso by DeLonghi Gran Lattissima EN640.W, 19 bari, 1400 W, 1,3 L, Alb + 14 capsule cadou

      In partea de jos, pe stativul unde se aseaza canile exista un grijal care permite colectarea rezidurilor acumulate in timp, odata cu scurgerile de cafea dupa ce ai luat ceasca cu cafeaua gata pregatita. Acest spatiu trebuie desfacut la anumite perioade de timp pentru curatare, la fel si golire de ambalaje de la capsulele de cafea utilizate. Capsulele sunt invelite intr-un ambalaj 100 % reciclabim, semn ca cei de la Nespresso acorda o atentie sporita si fenomenului de reciclare. In 2022 Nespresso a obtinut certificarea BCorpTM care ii acorda distinctia de implicare sociala si constentizare a efectelor care le pot avea asupra mediului folosirea unor ambalaje sau materiale necorespunzatoare. Cafeaua poate fi o forta a binelui, iar prin aceasta certificare Nespresso se alatura miscarii globale pentru o lume mai buna. n ceea ce priveste tipurile de capsule folosite, aparatele Nespresso functioneaza si cu capsule de la diferite companii. Asadar, nu trebuie sa folosesti obligatoriu capsule de cafea originale Nespresso pentru aparatele lor. Trebuie verificat pe fiecare pachet de capsule compatibilitatea si aparatele de cafea pentru care sunt recomandate. In cazul de fata trebuie specificat aparat Nespresso. 

       Espressorul automat Nespresso by DeLonghi Gran Lattissima EN640.W are o putere de 1400 W si are o capacitate rezervor apa de 1,3 litri. Poate prepara intr-un singur ciclu de functionare o cantitate de pana la 1 litru de bautura. Presiunea exercitata la interior ajunge pana la 19 bari. Aparatul beneficiaza de functii de intretinere automata de autocuratare prin decalcifiere. In timp vei fi anuntat prin aprinderea unul LED de semnalizare specific ca este nevoie sa parcurgi si aceasta etapa pentru o curatare efectiva la interior. In timp daca dupa prepararea cafelei nu mai folosesti aparatul, acesta intra in StandBy, ducand astfel la economisirea energiei consumate. 

       La anumite perioade de timp espressorul executa un ciclu special automat de curatare si decalcifiere pentru o functionare cat mai corenta in parametrii de lucru normali. Aparatul te va anunta atunci cand are nevoie de detratare prin aprinderea LED-ului indicator procesului de detratare. Alegerea unui espressor Nespresso by DeLonghi Gran Lattissima EN640.W poate fi considerata cea mai buna investitie de care poti dispune acasa. Permite prepararea cafelei rapid, fara prea mult efort depus, iar pretul de achizitie este unul destul de bun. Aparatul de provenienta germana reprezinta garantia unui produs construit pentru bautorii de cafea la cel mai inalt standard. Daca iti place si tie, iti recomand sa urmaresti link-urile de mai jos pentru a beneficia de promotiile curente la achizitia sa. Spumarea automata a laptelui, sistemul de economisire a energiei electrice si raportul bun dintre calitate si pret fac din acest espressor una din cele mai bune alegeri pe care le poti face.

Recomandare:

         Este unul dintre cele mai bune espressoare disponibile pe piata iar daca reusesti sa il prinzi si la oferta actuala la care primesti o reducere substantiala consider ca este un best buy: Verifica pret redus

         Primesti garantie 2 ani iar transportul este efectuat rapid valabil pentru comenzile online daca il comanzi de aici

Espressor Nespresso by DeLonghi Gran Lattissima EN640.W, 19 bari, 1400 W, 1,3 L, Alb + 14 capsule cadou

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *