Sari la conținut

Aspirator robot amXea E35 Negru, pret, pareri

 • de

       Un robot de aspirare asemenea celui prezentat astazi de la amXea E35 de culoare Negru, ofera cateva avantaje pe care dorim sa le punem in practica atunci cand vine vorba de curatenia locuintei noastre. Acest aparat este construit sa ofere o curatare automata, independenta de manevrarea manuala, oferind avantajul de a petrece timpul liber facand alte activitati care ofera un plus de valoare mai mare pentru obiectivele noastre. Aspiratorul robot amXea E35 ce functioneaza independent ofera un nivel de eficienta sporit, aparatul fiind echipat cu senzori care sunt comandati de un soft de navigatie avansat pentru a-l ajuta sa se descurce singur in spatiul de locuinta proprie. Aspiratorul reuseste sa se strecoare cu succes printre obstacole, sa curete pe sub obiectele de mobilier sau sa evite scarile sau praguri inalte din casa. Chiar daca nu esti in preajma sa, robotul poate fi controlat de catre utilizator de la distanta folosind aplicatia dedicata, care functioneaza prin Wi-Fi. Functia Smart memory permite robotului sa genereze si sa afiseze o harta virtuala a spatiului parcurs pe masura ce efectueaza programul de curatare. Harta este generata la fiecare nou program de curatare, nu poate fi salvata si nu permite memorarea sau delimitarea unor suprafete. In aplicatia instalata pe telefonul mobil vei putea vizualiza, in timp real, harta incaperii si stadiul procesului de curatare. 

aspirator robot amxea e35 smart memory

    amXea E35 este un gadget de curatenie excelent in casa unui pasionat de tehnologie, un model care se adreseaza acelor persoane foarte ocupate pentru care variabila timpului liber este mult prea importanta pentru a o consuma pentru curatenie. AamXea E35 este o masinarie completa, capabila sa faca curatenie in toata casa, indiferent de suprafata. Este adevarat ca pretul platit pentru un astfel de aparat poate parea destul de mare, dar merita orice efort, fiind eficient, lucru care confirma de la prima utilizare. Modelul acesta arata chiar foarte bine, suprafata la exterior glossy dand impresia ca avem de-a face cu un device premium, mult mai scump decat cat costa in realitate. Capacul aspiratorului este invelit intr-o folie de sticla anti-zgarieturi pentru protectie, senzor infrarosu pentru evitarea obstacolelor si tehnologie anti cadere. Cei 3 senzori anti-cadere amplasati pe partea de la sol a dispozitivului identifica treptele, marginile si orice alte spatii sau suprafete mai joase si previn o posibila cadere a aspiratorului robot pe scari sau de la inaltime. Principiul de functionare al senzorilor este simplu, acele spatii unde sunt detectate culori inchise/ negru pe podea, aspiratorul le interpreteaza ca fiind goluri sau obstacole care trebuie ocolite. 

aspirator robot amxea e35 senzori anti-cadere

    Pentru deplasare, aspiratorul robot vine echipat cu o roata frontala rotativa si doua alte roti pe spate mari din cauciuc. Astfel aparatul reuseste sa treaca usor de la suprafete de tip parchet si sa urce apoi pe covor fara a intrerupe programul de aspirare. Unghiul maxim de urcare suportat este de 25 de grade, iar in cazul in care se intampla sa ramana suspendat in aer, functionarea aparatului este oprita in mod automat. Sistemul giroscopic este utilizat in scopul de navigare si orientare in spatiu, ajutat se senzorii on board pentru a mentine un nivel de acuratete crescut. Dispozitivul robot mentine orientarea in spatiu folosind axele de coordonate x y si z. Cu ajutorul senzorului giroscopic, aspiratorul robot se orienteaza si navigheaza prin locuinta intr-un mod sistematic, nu aleatoriu, urmand o cale de curatare metodica, in forma de zig-zag, inainte-inapoi. Astfel se obtine un traseu optim, in care aspiratorul nu este nevoit sa parcurga aceleasi suprafete de mai multe ori. 

 

 • 5 moduri de functionare;
 • Curatare automata
 • Senzor anti-coliziune si accelerometru; 
 • memoreaza 5 harti si 7 programari.

 

1. ROBOT DE ASPIRARE amXea E35, DESIGN, PRIMELE IMPRESII 

    amXea E35 este un aspirator cu o forma compacta, circulara, ce ii permite astfel sa depaseasca mult mai usor obstacolele din calea sa. Aparatul robotic amXea E35 poate fi folosit pe toate tipurile de suprafete, asigurand astfel cu curatare foarte eficienta. Este comandat de la distanta de utilizator prin instalarea aplicatiei Tuya Smart de mobil dedicata, disponibila atat in Google Play pentru sistemele Android cat si Apple Store, pentru dispozitivele iOS. Chiar si atunci cand esti plecat de acasa, poti trimite comenzi de curatare de oriunde, fiind disponibil si sistemele de recunoastere vocala Alexa Home Assistance sau Google Home. Trebuie precizat ca acest aspirator robotizat a fost proiectate pentru a curata numai suprafetele orizontale, cum ar fi pardoseala, aparatul nu poate urca si cobori trepte. Senzorii de la bord detecteaza automat mobilierul si scarile pentru o curatare fara griji. Acest robot poate fi programat saptamanal, astfel incat sa puteti programa urmatoarea sesiune de curatare in avans cu o saptamana inainte, cu posibilitatea de a seta sesiunea de curatare la ore diferite zilnic. Robotul fiind programat se va activa chiar daca nu sunteti acasa, astfel incat sa gasiti o casa curata cand veniti acasa. Asadar, acest model ofera o aspirare foarte buna a suprafetei, facandu-ti in acest fel munca mai usoara. 

aspirator robot amxea e35 wi-fi app comenzi vocale alexa google home

     Pe display-ul aspiratorului robot sunt afisate permanent sau temporar anumite simboluri: ora curenta, simbolul care indica nivelul bateriei, simbolul Schedule, Home (Base), Wi-Fi, simbolul care indica programul de curatare (Auto, Single room, Edge, Spot) si diferite avertizari. Pentru o utilizare cat mai usoara, butoanele din partea superioara a robotului, cu indicatoare luminoase, indeplinesc doua functii principale: On/Off (robotul incepe programul de curatare, in modul Auto) si Base (aspiratorul robot se va intoarce la statia de incarcare).

aspirator robot amxea e35 display afisaj electronic

    Aspiratorul reuseste sa curete rapid si eficient suprafetele, urmand o serie de 3 pasi simpli: Cele doua perii laterale au rolul de a colecta si de a directiona praful cu miscari circulare, din zonele greu accesibile, cum ar fi din colturile camerei sau de-a lungul peretilor, spre centrul aspiratorului. Peria centrala, alcatuita din peri si lamele de cauciuc, cu un design de tip V, este moale, nu zgarie podeaua si ajuta aspiratorul robot sa stranga praful, murdaria, firele de par si alte particule, de pe diferite tipuri de podea. Combinat cu o putere de aproximativ 1800 Pa, aspiratorul reuseste sa colecteze eficient orice urma de murdarie existenta pe suprafetele parcurse. 

aspirator robot amxea e35 curatare uscata functie aspirare

   Murdaria colectata este inmagazinata in recipentul special de praf, avand capacitatea de 600 ml. Este recomandat sa verifici de fiecare data stadiul incarcarii acestui recipient deoarece atunci cand este aproape incarcat, pune presiune mai mare pe aparat sa exercite corect functia de aspirare. Pentru a nu afecta functionarea aspiratorului robot si pentru a obtine rezultate cat mai satisfacatoare, este recomandata golirea recipientului de praf dupa fiecare ciclu de curatare. 

    

2. ROBOT DE ASPIRARE amXea E35 Negru, TEHNOLOGII 

    amXea E35 Negru are ca dotari: un container pentru aspirare uscata incorporat in corpul robotului, fiind conceput pentru o aspirare uscata, ca ajutor la curatarea tuturor tipurilor de pardosele. Acest container de praf este cu tehnologia de atasare/detasare instanta prin click, pentru curatare uscata. Capul de aspirare al acestui aspirator robot cu frontul de curatare de 220 mm, cu doua perii rotativa in fata, asigura cea mai buna performanta de curatare pe suprafete dure si covoare. Aceste perii rotative disloca si aduna murdaria si praful de pe traseul robotului si o imping spre capul de aspirare de pe ambele laturi. Apoi, capul de aspirare aspira murdaria si praful prin fanta de aspirare, datorita motorului sau puternic. Periile are o miscare rotativa spre interior pentru a aduna mizeria si a o directiona spre capul de aspirare. In plus aceasta arhitectura a capului de aspirare reduce riscul infasurarii firelor de par de la animalele de companie in jurul periilor. Dupa ce am aspirat întreaga casa, este suficient sa scoate recipientul de colectare praf, sa deschidem capacul prin click si sa aruncam continutul. Mai mult recipientul pentru praf este perfect conceput pentru a putea elimina praful fara a crea un nor de praf. Datorita formei sale unice si suprafetei netede, praful este colectat si aluneca uniform in cosul de gunoi. Cu peria motorizata in forma de V, care se roteste, Easy Brush integrata si suport special in jurul periei, pentru concentrarea fluxului de aer aspirat, ofera cea mai buna performanta de curatare pe tipul de podele dure si covoare. In acest fel, robotul poate obtine o curatare avansand, inainte si inapoi, pentru o curatare mai aprofundata chiar si de pe suprafete acoperite de mochete sau covoare intr-o perioada mai scurta de timp.

aspirator robot amxea e35 filtre praf

      Acest model este un aspirator robot de generatie noua cu certificat de autorizare CE care ofera cele mai bune rezultate de curatare pe toate suprafetele. In plus prezenta filtrului HEPA certifica eficienta retinerii prafului odata captat la interior, sistemul de filtrare retine particulele mici care apoi nu mai sunt eliberate la exterior. Atunci cand caseta de praf este incarcata la capacitate maxima, aspiratorul robot emite o avertizare in aplicatia de comanda, la fel si in momentul in care trebuie sa schimb filtrele pentru ca s-au deteriorat.

    In functie de specificul camerei de locuit sau densitatea murdariei, poti apela la 5 moduri de curatare diferite. In modul de curatare AUTO robotul planifica si executa curatarea prin miscari in linie dreapta, inainte-inapoi. Este modul standard, cel mai frecvent utilizat pentru curatenia zilnica. Modul SINGLE ROOM este folosit pentru curatarea unei singure camere din locuinta. Modul de curatare SPOT presupune aspirarea amanuntita a unei zone specifice, cu diametrul mic, in jurul unui punct de pornire selectat. Modul de curatare EDGE este potrivit pentru curatarea zonelor mai greu accesibile. Robotul va aspira marginile obiectelor fixe, cum ar fi dulapuri sau alte piese de mobilier din locuinta, colturile camerei si de-a lungul peretilor. MAX MODE este utilizat pentru o curatare mai profunda a suprafetelor, robotul crescand puterea de aspirare.

    Cu o singura accesare, aparatul devine un instrument ultra eficient si de inalta performanta de aspirare a prafului, chiar si  pe cele mai greu accesibile suprafete. Aceasta noua tehnologie utilizeaza un motor cu sens unic cu multe avantaje. Puterea de sustinere curatenie ajunge udeva la 1800 pa. Nivelul de zgomot este de 50 decibeli atunci când este utilizat în modul standard sau 65 decibeli atunci când este utilizat în modul puternic. Integrează un acumulator cu capacitate de 2500 mAh, acesta reușind să asigure o autonomie de până la 2 ore, cel puțin așa ne asigură producătorul. Bateriile de la acest model cu Li-ion au o durata de functionare mai mare fata de bateriile standard, timpul de functionare al acestui model fiind de maxim 90-100 de minute. Bateriile Li-ion sunt si foarte usoare, oferindu-ne o experienta de curatare mai durabila. Incarcarea completa a acestora nu dureaza mai mult de 5 ore, intreaga operatiune fiind una automatizata, prin intoarcerea robotului in dock-ul de incalcare. Statia de incarcare trebuie pozitionata corespunzator, pe o suprafata plana, lipita de perete si sa existe o suprafata libera suficient de mare, atat in fata cat si in ambele parti ale statiei de incarcare.

aspirator robot amxea e35 baterie reincarcabila 2500mAh

      Mai mult, este investitia ideala in familiile unde sunt si animale de companie – aspiratorul robot amXea E35 va aduna parul lasat de animale si va minimiza riscul ca firele de par sa se infasoare in jurul periilor. Tot ceea ce trebuie sa faca utilizatorul este sa apese pe un buton din aplicatia si sa ghideze locurile ce necesita curatare, care va urma raza si va curata in timpul deplasarii. Toata murdaria este curata exemplar, de la particule mici de praf, scame totul este colectat cu succes de acest aparat. In cazul in care sunt zone in care murdaria persista dupa prima trecere, aparatul detecteaza acest lucru insistand si mai mult, prim mai multe treceri si sesiuni de curatare. Senzorii atribuiti sunt capabil sa detecteze atat urmele de murdarie cat si obstacolele din calea sa. 

aspirator robot amxea e35 telecomanda

      Sistemele de detectie la baza sa calculeaza trasee, stabilesc rutele cele mai eficiente. Desigur chiar si tehnologia poate fi invinsa la un moment dat, asa ca este recomandat sa oferi un spatiu cat mai liber in calea sa, deoarece ii va fi mult mai usor sa urmeze traseele cele mai eficiente. Surprinzator, daca mobilierul sau zona patului este mai ridicata, aparatul face curatenie si sub acestea. Este chiar exceptional, inlocuind cu succes activitatea umana. amXea E35 poate salva până la 5 hărți, această opțiune fiind utilă în cazul locuințelor pe mai multe nivele. De asemenea, reușește să identifice camerele, astfel că programul de aspirare poate fi personalizat în funcție de fiecare cameră. 

    Senzorii anti-cadere si anti-lovire opresc imediat functionarea acestuia in cazul in care intervin accidente, pentru a limita astfel uzura in timpul functionarii in gol. Acesta include numeroase accesorii care pot fi utilizati la curatarea unei suprafete de pana la 120 mp: 

 • Doua perii laterale rotative capteaza murdaria; curata murdaria – functioneaza pe podele de lemn, gresie, marmura, covor dur;
 • Carcasa cu profil jos pentru a putea intra sub corpurile de mobilier
 • telecomanda
 • perie cu turbina rotativa
 • perie laterala aspirare robot
 • perie curatare recipient colectare

      amXea E35 este usor de transportat, cu o greutate de 3 Kg putand fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el. Robotul aspirator este dotat si cu un filtru triplu de eficienta foarte ridicata, filtrul putand fi spalat usor sub robinet pentru o performanta pe termen lung. Nivelul zgomotului emis in timpul functionari atinge valoarea de 65 dB. Eficienta energetica este una foarte buna, fiind incadrat in clasa energetica A+.

    Prin urmare daca vrei un ajutor de nadejde pe care sa te poti baza ca gasesti casa curata, iti recomand cu incredere robotul de aspirare amXea E35. Raportul calitate este unul excelent, la fel si rezultatele obtinute in urma sa. Cei care deja l-au testat au numai cuvinte de lauda la adresa sa, dovada fiind testimonialele care sunt postate in sectiunea de review al produsului.

Recomandare:

     Fiind vorba de magazine online iti recomand intotdeauna sa verifici care este cel mai bun pret: Vezi cel mai bun pret 

      Deasemenea zilele acestea, robotul de aspirare amXea E35 vine cu beneficii in plus, pret mai mic si garantie extinsa: Vezi pret actualizat

Aspirator robot amXea E35 Negru, Wi-Fi app, smart memory, navigare giroscopica, multi-suprafete, curatare uscata, perie centrala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *