REVIEW: Set 4 oale cu capac (8 piese) Bergner Viena

   Gatitul este o arta dar este imposibil fara ustensilele potrivite asa ca daca si tu vrei sa iti pui in valoare abilitatile in ceea ce priveste calitatile personale iti recomand setul formant din 4 oale de gatit cu capac (8 piese) Bergner Viena. Vasele pentru gatit incluse in aceste seturi de oale din inox vin la pachet cu manere usor de manevrat si capace potrivite pentru ca orice noua sesiune de gatit sa devina o placere pentru voi. Intrucat calitatea recipientelor in care sunt gatite diverse ingrediente este importanta, a fost ales cel mai bun material inoxidabil pentru aceste seturi de oale din inox. Acestea reprezinta o investitie profitabila pentru voi, incluzand vase de toate dimensiunile si fiind de cea mai buna calitate. Asigurand un foarte bun transfer termic, vasele din aceste seturi de oale din inox faciliteaza pregatirea corespunzatoare a alimentelor pentru ca intreaga familie sa manance sanatos de fiecare data. Cu toata varietatea de tipuri si stiluri de vase pentru gatit, seturile de oale raman in continuare principalele ustensile din bucatarie, fara de care nicio casa nu poate duce lipsa. La urma urmei, oalele sunt necesare pentru gatirea alimentelor, fie ca sunt fierte, prajite, aburite sau preparate pe gratar.

Set 4 oale cu capac (8 piese) Bergner Viena, inductie, 14cm/0.9L, 16cm/1.4L, 18cm/2L, 20cm/2.8L

   Setul 4 oale cu capac (8 piese) Bergner Viena din inox multistrat sunt invelite la interior cu 3 straturi marmorate care cuprind materiale de foarte buna calitate. Astfel de materiale speciale, sunt numai pentru uz alimentar, nu oxideaza si nu reactioneaza cu componentele alimentare. Aceste seturi de oale nu confera alimentelor gust metalic. De asemenea,  au fundul si peretii multistrat,  acumuleaza caldura si favorizeaza incalzirea uniforma a alimentelor, eliminand arderea acestora. Mai mult decat atat, datorita unui astfel de fund gros, mancare continua sa fie pregatita chiar si dupa ce aragazul este oprit. Daca planuiesti sa cumperi un set de oale pentru a le face cadou,  o poti face liber, fara a a cunoaste tipul de aragaz – deoarece astfel de vase sunt potrivite pentru toate tipurile de masini de gatit. Au capace transparente din sticla rezistenta la caldura ce iti permite, de asemenea, sa vezi procesul de gatire, fara a deschide capacul. O astfel de stabilitate a regimului de temperatura contribuie la conservarea vitaminelor si calitatilor superioare ale gustului. Un alt detaliu important care distinge setul Bergner Viena, este designul special al manerelor care nu se infierbanta in timpul gatitului. Orice gospodina merita sa aiba in bucataria sa seturi de oale si tigai de calitate, in care sa gateasca cu mare drag.

    Oferta include 4 cratite din inox accesorizate cu alte 4 capace din sticla termorezistente facute special sa le acopere perfect.

1 * cratita cu capacitatea de 0.9l – dimensiunea 14×6.5cm – capac 14cm
1 * cratita cu capacitatea de 1.4l – dimensiunea 16×7.5cm – capac 16cm
1 * cratita cu capacitatea de 2l – dimensiunea 18×8.5cm – capac 18cm
1 * cratita cu capacitatea de 2.8l – dimensiunea 20×9.5cm – capac 20cm

       Recipientele sunt realizate din inox de calitate superioara, au manere tot din acest material, iar baza este realizata mai groasa, pentru a preveni deformarea la temperaturi mari. Capacele sunt confectionate cu sticla termorezistenta si inox, fiind prevazute cu garnituri pentru scurgere. Poti utiliza aceste cratite inclusiv pe plita cu inductie, pe langa celelalte surse de cladura cunoscute.

Recomandare:

      Acestea isi vor dovedi utilitatea zi de zi in timp ce le vei utiliza la prepararea felurilor de mancare simplu si rapid: Verifica oferta pret

      Zilele acestea setul de oale Bergner Viena beneficiaza de o reducere consistenta, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

Set 4 oale cu capac (8 piese) Bergner Viena, inductie, 14cm/0.9L, 16cm/1.4L, 18cm/2L, 20cm/2.8L