Sari la conținut

Bicicleta fitness ATHLETIC 240BV, pret, pareri

 • de

    Miscarea este recomandata la orice varsta, iar cateva minute de sport ne pot face sa ne simtim plini de energie si sa avem o stare de bine intreaga zi. Din studii recente reiese faptul ca miscarea este un bun remediu chiar si pentru cei care sufera de stress datorita problemelor de zi cu zi de la munca. Important este si timpul liber deoarece multi dintre noi suntem nevoiti sa lucram uneori chiar si 10 ore iar in cazul acesta timpul devine mai limitat si nu mai putem ajunge la sala sau nu avem timp sa iesim in parc la alergat. Bicicleta fitness ATHLETIC 240BV ofera tot confortul de care ai nevoie pentru a face parte din categoria persoanelor care doresc sa mentina un trend al miscarii pe tot parcursul anului, indiferent de cauze si efecte externe, cum ar fi vremea sau timp liber. Este o solutie excelenta pe care o poti lua in calcul in cazul in care doresti sa faci sport din intimitatea casei tale. Deasemenea este un mijloc excelent de miscare pentru zilele in care vremea de afara nu ne mai lasa sa iesim la plimbari sau chiar alergat. Bicicleta fitness ATHLETIC 240BV de culoarea alb-negru este tot ce ai nevoie pentru antrenamentul tau zilnic. Sistemul pedalier permite o miscare repetata in ambele sensuri, avand la baza o rezistenta magnetica pentru a crea un antrenament cardio eficient de acasa.

Date tehnice:

 • Sistem franare ajustabil manual magnetic                    
 • Volanta: 4 kg                                                              
 • Nivele franare: 8                                                          
 • Functii afisate: timp, viteza, distanta, puls, calorii
 • Sa ajustabila vertical/orizontal                                        
 • Puls manare                                                                      
 • Pedalier din 3 piese (solid)                                                
 • Roti transport                                                          
 • Greutate neta: 26 Kg                                         
 • Greutate utilizator: 90 kg

Bicicleta fitness ATHLETIC 240BV, volanta 4 kg, rezistenta 8 trepte, greutate maxima utilizator 100 kg

      Bicicleta Magnetica Fitness ATHLETIC 240BV are o constructie destul de solida si este dotata cu suficiente elemente de functionalitate sa reprezinte o investitie de calitate. Desigur aici trebuie sa ai in vedere si faptul ca masa admisa in cazul acesteia nu este mai mare de 100 Kg, iar dupa fiecare exercitiu aceasta poate fi pliata ocupand astfel un spatiu destul de limitat. Aspectul general dat de culorile alb/negru, impreuna cu materialele de calitate ce intra in constructia sa fac din aceasta bicicleta magnetica un instrument comod si eficient pentru a pune la lucru corpul dumneavoastra.  Cu ajutorul bicicletei se poate practica un exercitiu cardiovascular excelent. ATHLETIC 240BV poate fi utilizata si de persoanele cu probleme articulare (la nivelul membrelor inferioare), persoane supraponderale deoarece nu incarca articulatiile coxofemurale si pe cele ale genunchilor. Poti de acasa efectua exercitiu zilnic, in timp ce urmaresti programele Tv sau filmele preferate. Nu te mai confrunti cu aglomeratia din salile de fitness, iar in acelasi timp poti sa adopti muzica ta preferata pe care sa o asculti in timp ce exersezi miscarea. Inainte de a incepe sesiunea de antrenament, este recomandat sa parcurgi intre 3 si 5 minute o sedinta de incalzire pentru pregatirea corpului de efortul ce urmeaza sa il parcurgi. La finalul fiecarei sedinte se recomanda un timp de recuperare.

Bicicleta fitness ATHLETIC 240BV, volanta 4 kg, rezistenta 8 trepte, greutate maxima utilizator 100 kg

     In zona centrala a ghidonului aceasta este prevazuta si cu un computer de bord care afiseaza in timp real parametrii de lucru care fac referire la timp, viteza, distanta, puls si calorii. Printre functiile disponibile utilizatorului vor fi cele de selectie program, verificare parcurs (viteza si distanta). Computerul de bord masoara in timp real distanta parcursa, viteza si alti parametrii care includ numarul de calorii arse, fiind un mijloc important de masurare al parcursului si a performantei la nivel de aparat. Pentru a compara in timp progresul, aparatul este capabil sa memoreze inregistrari ale mai multor exercitii din urma, ca mijloc de comparatie pentru progresul tau. Exista si un suport din plastic ce iti da posibilitatea sa asezi in fata panoului de control o tableta sau chiar telefonul personal, pentru a asculta muzica in timp ce executi exercitiile fitness sau urmari filme si seriale online.

Bicicleta fitness ATHLETIC 240BV, volanta 4 kg, rezistenta 8 trepte, greutate maxima utilizator 100 kg

     Ghidonul reglabil poate fi ajustat in functie de preferinte in mai multe pozitii pentru a oferi confortul necesar. Zona de asezare maini este marcata de doua capse din plastic care acopera senzorii de masurare batai inima. Aparatul fitness ATHLETIC 240BV se potriveste persoanelor care au un nivel de pregatire variat, de la incepatori pana la avansati. Acest lucru este posibil datorita celor 8 trepte de ajustare anduranta ce ofera o franare magnetica in timpul pedalarii pentru a impune rezistenta mai mare iar efortul sustinul sa fie unul mai intens.

       Saua de sustinere a corpului are un sistem de reglare in inaltime ce poate fi setat in functie de constitutia fizica a fiecaruia pentru un confort sporit la pedalare. Manerele ghidonului sunt dotate cu mansoane din cauciuc ce asigura o aderenta mai buna in timpul exercitiului. Pentru a experimenta o pozitie cat mai comoda in timpul exercitiului, saua aparatului poate fi ajustata pe inaltime. Aceasta este confectionata dintr-un burete moale, acoperit cu piele sintetica. 

Bicicleta fitness ATHLETIC 240BV, volanta 4 kg, rezistenta 8 trepte, greutate maxima utilizator 100 kg

      Ca modalitate de protectie la accidente, pedalele sunt prevazute cu un set de curele care fac ca piciorul sa ramana fix pe toata perioada exercitiului. Sistemul de franare magnetic permite o franare exacta in momentul in care te hotarasti ca exercitiul a luat sfarsit. Pentru deplasare, bicictela fitness ATHLETIC 240BV este prevazuta cu mai multe roti pentru deplasare ce faciliteaza mutarea aparatului mai usor dintr-o locatie in alta. 

Recomandare:

       Consider ca este un dispozitiv perfect pentru a incepe o viata de sportiv plina de miscare si de a va mentine un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

       Daca ai noroc, o poti achizitiona zilele acestea chiar mai ieftin avand un discount semnificativ, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

Bicicleta fitness ATHLETIC 240BV, volanta 4 kg, rezistenta 8 trepte, greutate maxima utilizator 100 kg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *