Review: Espressor automat De’Longhi Magnifica Start ECAM 220.20.W

  • de

           De’Longhi Magnifica Start ECAM 220.20.W este un espressor automat excelent pentru a fi folosit de catre cei care iubesc cafelele iar dimineata vor sa se trezeasca alaturi de cea mai buna bautura pe care sa o serveasca alaturi de jumatatea cea buna. De’Longhi prezinta o noua generatie de espressoare ce permit de acum un control mai facit datorita panoului de comanda tactil si a gamei variate de culori care poate fi aleasa pentru carcasa aparatului, pentru a fi in ton cu designul bucatariei tale. De data aceasta De’Longhi Magnifica Start ECAM 220.20.W este versiunea pe alb, cea care se potriveste cel mai bine cu mobilierul simplu, pentru a crea efectul de mai mult spatiu in bucataria ta. Aparatul arata destul de bine, este compact permitand livrarea a doua bauturi in acelasi timp prin intermediul sistemului de dozare dual. In partea superioara se regaseste compartimentele de alimentare cafea boabe, in stanga se poate aseza recipientul pentru lapte in vederea spumarii cremei de deasupra bauturii iar in lateral dreapta se poate umbla la interior daca doresti sa ii faci mentenanta, schimbare filtre, etc. Display-ul frontal interactiv iti permite cu usurinta selectarea bauturii dorite, intreg procesul fiind unul simplu de urmat de oricine. Orice bautura poate fi personalizata daca alegem sa intervenim in meniul de setari propriu, pentru a putea personaliza gustul in functie de preferintele proprii, iar apoi odata ales modul preferat, putem memora aceste setari pentru a le utiliza si ulterior mai usor.

Espressor automat De’Longhi Magnifica Start ECAM 220.20.W, 1450 W, 1.8l, 15 bar, sistem de spumare lapte manual, alb

    Espresorul automat De’Longhi Magnifica Start ECAM 220.20.W este un adevarat masterchef al cafelei preparand o cafea gustoasa si aromata cu multa spuma de lapte pe deasupra. DeLonghi este marca cea mai indragita de espressoare, fiind folosita cu precadere in cele mai faimoase cafenele de la noi din tara si din toata lumea. Designul este unul modern, la fel si materialele din care este fabricat, un aspect premium care se va potrivi perfect cu un concept de bucatarie multifunctionala, de lux. De’Longhi Magnifica Start ECAM 220.20.W este un espressor automat capabil sa prepare mai multe tipuri de bauturi pe baza de cafea si anume: cafea simpla, espresso si americano. Sistemul de spumare inovativ va face ca fiecare ceasca de cafea sa arata ca o adevarata opera de arta din punct de vedere vizual. Actionarea sistemului de spumare este manuala, la fel si conectarea sau detasarea acestuia de restul corpului, ceea ce ii ofera independenta si permite mai usor gestionarea incredientului lapte la frigider atunci cand nu folosesti aparatul de cafea. 

Espressor automat De’Longhi Magnifica Start ECAM 220.20.W, 1450 W, 1.8l, 15 bar, sistem de spumare lapte manual, alb

    Panoul de comanda propriu este elementul de functionalitate care te va incanta la fiecare atingere, acesta avand disponibile un set de pictograme alb-negru care simbolizeaza cele 3 bauturi pe baza de cafea care pot fi preparate de acesta. Poti selecta bauturi ca coffee, espresso si americano iar functia x2 permite prepararea unui espresso dublu. Retetele pe baza de lapte se pot prepara cu functia de abur pentru spumarea manuala a laptelui, iar ceaiurile si infuziile cu ajutorul functiei pentru apa calda. Intensitatea cafelei se poate personaliza prin reglarea cantitatii de cafea rasnita, selecatand una dintre cele 3 optiuni. Temperatura bauturii poate fi si ea ajustata in functie de preferinte: nivel scazut, mediu sau fierbinte. Aparatul utilizeaza cafea boabe, ceea ce ne permite sa beneficiem din plin de aroma boabelor de cafea proaspat prajite asa cum sunt pregatite direct de pe plantatiile de cafea din import. 

     Echipat cu rasnite de cafea ceramice acesta va da cel mai bun gust cafelei deoarece ceramica nu incalzeste boabele de cafea pastrand aroma si prospetimea intacta. Acest espressor detine un sistemul automat de spumare a laptelui, prepararea unui cappuccino fiind foarte usoara, efectul vizual anticipand gustul de nota 10 al cafelei. Este suficient sa torni lapte in carafa detasabila, sa o cuplezi la cefetiera si sa selectezi bautura preferata. Indiferent daca vrei o cafea cu sau fara spuma de lapte, bautura ta preferata va fi gata in doar cateva secunde.

    Acesta are un rezervor de apa de 1.8 litri avand o capacitate de stocare cafea macinata de 250 de grame cu un sistem de reglare in care veti putea selecta cat de tare doriti sa fie cafeaua. Presiunea exercitata la prepararea spumei de cafelei are o intensitate de pana la 15 bar, iar puterea intregului ansablu espressor se duce pana la 1450 W. 

       Prin setarea gradului de macinare vei putea alege cu vrei sa bei cafeaua, o cafea tare care corespunde unui grad de macinare intens sau o cafea mai slaba pentru un grad de macinare mai putin amplu. 

       Pot fi alimentate doua cesti de cafea simultan, iar in cazul in care doresti sa prepari o cafea cu lapte folosind un pahar mai inalt sistemul de scurgere poate fi reglat pe masura paharului.  Timer-ul programabil de care este insotit De’Longhi Magnifica Start ECAM 220.20.W este ingenios si ofera detinatorilor posibilitatea de a simti aroma cafelei gata preparate in fiecare zi, pentru un inceput de zi placut. De asemenea, oprirea automata a functionarii este extrem de utila, intrucat grija opririi manuale a aparatului dispare.

        Chiar si procedeul de curatare intern este automat, acesta beneficiaza de functie autocuratare si decalcifiere, proces care se executa in mod automat la intervale de tip stabilite de producator. Intreg procesul de curatare si intretinere este automat, astfel ca nu mai este nevoie sa iti faci griji in privinta acestui lucru. Aparatul va actiona singur procedeul de curatare interna pe baza masuratorulor care le face constant astfel incat sa livreze cea mai buna cafea la fel ca la inceput. Espressorul are un proces automat de decalcifiere si este recomandat sa folositi doar decalcifiantul De’Longhi EcoDecalk. Decalcifiantul EcoDecalk este puternic, rapid, ecologic si contine doar ingrediente naturale. Filtrul de apa De’Longhi protejeaza espressorul de formarea depozitelor de calcar si ajuta la eliminarea impuritatilor din apa, imbunatatind gustul cafelei. In conditii normale de folosire se poate utiliza timp de 2 luni, apoi este necesara inlocuirea cu un filtru nou, reducand astfel frecventa decalcifierii espressorului.

Pachetul include urmatoarele accesorii:

1. Decalcifiant EcoDecalk 100ml

2. Cupa de masurare a cafelei premacinate

3. Banda test pentru identificarea duritatii apei

     Aparatul este dotat tehnologic si cu functia de economisire de energie, avand un micro intrerupator pentru functionarea in sistem Stand-By sau consum zero cu intreruperea alimentari cu curent electric. In plus cafetiera se opreste automat dupa 2 ore de neutilizare fixat de producator. Acest interval de timp poate fi schimbat, asa ca aparatul trebuie oprit dupa 15 sau 30 de minute sau dupa 1, 2 sau 3 ore. In concluzie, analizand punctual espressorul automat De’Longhi Magnifica Start ECAM 220.20.W putem confirma ca acesta este alegerea ideala din punct de vedere al calitatii, caracteristicilor si al pretului. 

Recomandare:

        Garantia oferita este de 24 de luni iar daca il comanzi de online primesti transportul gratuit pana la tine acasa: Vezi oferta pret

        Este cel mai bun espressor disponibil pe piata iar daca mai prinzi si reducerea de acum la comenzile online poti sa spui ca este un Best Deal : Verifica pret redus

Espressor automat De’Longhi Magnifica Start ECAM 220.20.W, 1450 W, 1.8l, 15 bar, sistem de spumare lapte manual, alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *