Sari la conținut

De’Longhi Magnifica Start ECAM 220.30.SB, espressor automat performant

  • de

      Nu poti negocia o cafea buna, acest incredient magic fiind nevoie sa indeplineasca cel mai bun standard al calitatii. Iar daca acest lucru este un obiectiv pentru tine in zilele de astazi, atunci cu siguranta trebuie sa il iei in calcul pe De’Longhi Magnifica Start ECAM 220.30.SB. Noua interfata cu actionare prin atingere iti permite sa selectezi cu usurinta bautura preferata. In plus poti personaliza tot demersul de pregatire al cafelei pe care o doresti sa o savurezi, setari care sunt apoi memorate pentru a le utiliza de fiecare data in acelasi format. Doua duze vor oferi posibilitatea de a pregati in aceleasi timp cafea pentru doua persoane, rapid si eficient. Spatiu este suficient pentru cesti normale sau chiar si cani, iar dedesubt se regaseste i tava pentru colectare reziduri ramase in urma prelingerii. In partea dreapta poti atasa la espressor o carafa cu lapte pentru a-i da bauturii mai multa savoare dar si calitatea de a avea un aspect predefinit unic. Iar ca sa alimentezi cu cafea boabe acest espressor va trebui sa actionezi capacul din plastic de protectie din zona superioara. Display-ul frontal interactiv iti permite cu usurinta selectarea bauturii dorite, intreg procesul fiind unul simplu de urmat de oricine. Orice bautura poate fi personalizata daca alegem sa intervenim in meniul de setari propriu, pentru a putea personaliza gustul in functie de preferintele proprii, iar apoi odata ales modul preferat, putem memora aceste setari pentru a le utiliza si ulterior mai usor.

Espressor automat De’Longhi Magnifica Start ECAM 220.30.SB, 1450 W, 1.8 l, 15 bar, sistem de spumare lapte manual, negru/ argintiu

    Suficient de puternic, datorita sistemului cu boiler intern, bauturile selectate pentru a fi preparate vor fi gata in doar cateva secunde. Totul este automatizat, iar odata selectata optiunea de bautura dorita, prepararea acesteia survine imediat daca este cafea suficienta in rezervor si apa. Impactul vizual este unul placut, espressorul arata foarte bine constructia sa implicand materiale de cea mai buna calitate. Astfel misiunea noastra de a-l integra intr-un decor modern alaturi de alta aparatura de la bucatarie devine o sarcina mult mai usoara. De’Longhi Magnifica Start ECAM 220.30.SB este un espressor automat capabil sa prepare mai multe tipuri de bauturi pe baza de cafea si anume: cafea simpla, espresso si americano. Sistemul de spumare inovativ va face ca fiecare ceasca de cafea sa arata ca o adevarata opera de arta din punct de vedere vizual. Actionarea sistemului de spumare este manuala, la fel si conectarea sau detasarea acestuia de restul corpului, ceea ce ii ofera independenta si permite mai usor gestionarea incredientului lapte la frigider atunci cand nu folosesti aparatul de cafea. 

Espressor automat De’Longhi Magnifica Start ECAM 220.30.SB, 1450 W, 1.8 l, 15 bar, sistem de spumare lapte manual, negru/ argintiu

    Panoul de comanda propriu este elementul de functionalitate care te va incanta la fiecare atingere, acesta avand disponibile un set de pictograme alb-negru care simbolizeaza cele 3 bauturi pe baza de cafea care pot fi preparate de acesta. Poti selecta bauturi ca coffee, espresso si americano iar functia x2 permite prepararea unui espresso dublu. Retetele pe baza de lapte se pot prepara cu functia de abur pentru spumarea manuala a laptelui, iar ceaiurile si infuziile cu ajutorul functiei pentru apa calda. Intensitatea cafelei se poate personaliza prin reglarea cantitatii de cafea rasnita, selecatand una dintre cele 3 optiuni. Temperatura bauturii poate fi si ea ajustata in functie de preferinte: nivel scazut, mediu sau fierbinte. Aparatul utilizeaza cafea boabe, ceea ce ne permite sa beneficiem din plin de aroma boabelor de cafea proaspat prajite asa cum sunt pregatite direct de pe plantatiile de cafea din import. 

Espressor automat De’Longhi Magnifica Start ECAM 220.30.SB, 1450 W, 1.8 l, 15 bar, sistem de spumare lapte manual, negru/ argintiu

     Echipat cu rasnite de cafea ceramice acesta va da cel mai bun gust cafelei deoarece ceramica nu incalzeste boabele de cafea pastrand aroma si prospetimea intacta. Acest espressor detine un sistemul automat de spumare a laptelui, prepararea unui cappuccino fiind foarte usoara, efectul vizual anticipand gustul de nota 10 al cafelei. Este suficient sa torni lapte in carafa detasabila, sa o cuplezi la cefetiera si sa selectezi bautura preferata. Indiferent daca vrei o cafea cu sau fara spuma de lapte, bautura ta preferata va fi gata in doar cateva secunde.

    Acesta are un rezervor de apa de 1.8 litri avand o capacitate de stocare cafea macinata de 250 de grame cu un sistem de reglare in care veti putea selecta cat de tare doriti sa fie cafeaua. Presiunea exercitata la prepararea spumei de cafelei are o intensitate de pana la 15 bar, iar puterea intregului ansablu espressor se duce pana la 1450 W. 

       Prin setarea gradului de macinare vei putea alege cu vrei sa bei cafeaua, o cafea tare care corespunde unui grad de macinare intens sau o cafea mai slaba pentru un grad de macinare mai putin amplu. 

       Pot fi alimentate doua cesti de cafea simultan, iar in cazul in care doresti sa prepari o cafea cu lapte folosind un pahar mai inalt sistemul de scurgere poate fi reglat pe masura paharului.  Timer-ul programabil de care este insotit De’Longhi Magnifica Start ECAM 220.30.SB este ingenios si ofera detinatorilor posibilitatea de a simti aroma cafelei gata preparate in fiecare zi, pentru un inceput de zi placut. De asemenea, oprirea automata a functionarii este extrem de utila, intrucat grija opririi manuale a aparatului dispare.

        Chiar si procedeul de curatare intern este automat, acesta beneficiaza de functie autocuratare si decalcifiere, proces care se executa in mod automat la intervale de tip stabilite de producator. Intreg procesul de curatare si intretinere este automat, astfel ca nu mai este nevoie sa iti faci griji in privinta acestui lucru. Aparatul va actiona singur procedeul de curatare interna pe baza masuratorulor care le face constant astfel incat sa livreze cea mai buna cafea la fel ca la inceput. Espressorul are un proces automat de decalcifiere si este recomandat sa folositi doar decalcifiantul De’Longhi EcoDecalk. Decalcifiantul EcoDecalk este puternic, rapid, ecologic si contine doar ingrediente naturale. Filtrul de apa De’Longhi protejeaza espressorul de formarea depozitelor de calcar si ajuta la eliminarea impuritatilor din apa, imbunatatind gustul cafelei. In conditii normale de folosire se poate utiliza timp de 2 luni, apoi este necesara inlocuirea cu un filtru nou, reducand astfel frecventa decalcifierii espressorului.

Pachetul include urmatoarele accesorii:

1. Decalcifiant EcoDecalk 100ml

2. Cupa de masurare a cafelei premacinate

3. Banda test pentru identificarea duritatii apei

     Aparatul este dotat tehnologic si cu functia de economisire de energie, avand un micro intrerupator pentru functionarea in sistem Stand-By sau consum zero cu intreruperea alimentari cu curent electric. In plus cafetiera se opreste automat dupa 2 ore de neutilizare fixat de producator. Acest interval de timp poate fi schimbat, asa ca aparatul trebuie oprit dupa 15 sau 30 de minute sau dupa 1, 2 sau 3 ore. Noi ne-am format o idee buna despre acesta in timpul limitat la care am avut acces la el pentru testare. Este un aparat modern care se remarca printr-un design fastos si calitatea produselor preparate gustoase. Orice cafea servita de acesta e o noua poveste care merita descoperita in fiecare dimineata.

Recomandare:

        Garantia oferita este de 24 de luni iar daca il comanzi de online primesti transportul gratuit pana la tine acasa: Vezi oferta pret

        Este cel mai bun espressor disponibil pe piata iar daca mai prinzi si reducerea de acum la comenzile online poti sa spui ca este un Best Deal : Verifica pret redus

Espressor automat De’Longhi Magnifica Start ECAM 220.30.SB, 1450 W, 1.8 l, 15 bar, sistem de spumare lapte manual, negru/ argintiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *