Sari la conținut

Cuptor incorporabil Samsung NV7B44207AS/U2, pret, pareri

  • de

    Cuptorul incorporabil Samsung NV7B44207AS/U2 ofera garantia unui gatit eficient la temperatura ridicata pe mai multe nivele la interior, asistat de programatorul electronic din dotare. Multiplele optiuni de gatit scot in evidenta si mai mult acest aparat modern, care ridica standardul bucatariei tale. Astfel mananci mai sanatos, pregari alimentele eficient si nici nu pierzi timpul in bucatarie asteptand ca mancarea sa fie preparata. Samsung NV7B44207AS/U2 este un cuptor modern care aduce imbunatatiri substantiale si in materie de design, este complet incorporabil si arata foarte bine, display negru, vopsit in culoarea negru inox iar controlul electronic beneficiaza de functii actionate tactil. Culoarea alba al afisiorului in contrast cu fundalul negru mat da bine la exterior, ceea ce face din bucataria ta sa para a fi una de nivelul hi-tech.

Cuptor incorporabil Samsung NV7B44207AS/U2, Electric, 76 l, Autocuratare catalitica, Dual Cook, Clasa A+, Negru/Inox

     Fiind un device ce ofera si optiunea de incorporare, poti opta sa instalezi cuptorul Samsung NV7B44207AS/U2 in interiorul mobilierului de bucatarie, respectand dimensiunile acestuia: 59.5 (h) x 59.6 (l) x 57.9 cm adancime, cm. Acest proces de instalare nu este unul tocmai simplu si de aceea daca nu a mai facut asa ceva recmand sa apelezi la o firma specializata pentru o incorporare ca la carte. Trebuiesc indeplinite anumite criterii de dimensiune, la care se adauga abateri pentru a avea acces usor la interior, apoi montate aparatori din plastic sau material lemnos pentru a acoleri spatiul ramas din golul de instalare.

poza_2

     Cuptorul are un design modern de culoare negru/inox finisat cu: sticla, otel vopsit electrostatic si cu un maner ergonomic curbat la fel de culoare de negru antracit, care se potriveste perfect mainii. Rezultatul este un aspect premium cu detalii interesante concepute pentru a aduce armonie in orice decor casnic. Acest model iese de asemenea in evidenta si prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la gatit cu cel mai mic consum posibil. Sistemul Dual Cook+ imparte acest cuptor in mai multe module. Cel superior dispune de un spatiu mai mare, ce ofera o flexibilitate de gatit mai buna. Este bine de stiut ca ambele module sunt echipate cu ventilatoare, acestea putand fi folosite simultan sau separat. Ca sa intelegeti mai bine, am atasat imaginea de mai jos:

Samsung NV75J5540RS

     Panoul de comanda cu afisajul LED de dimensiuni generoase pozitionat frontal, impreuna cu programatorul electronic, cu ghidare in prepararea diferitelor retete culinare, este actionat de butoane touch-control, ce indeplinesc functiile de: setare temperatura si selector de programe. Acest Guide Lighting Control de pe panoul digital actionează ca si un asistent culinar. Cu aceasta tehnologie aveti posibilitatea să controlati temperaturile si timpii de gatit sau sa selectati functiile si optiunile de curatare, urmand instructiunile de pe afisaj. In dreapta panoului se afla butonul senzitiv de selectie temperatura, unde avem posibilitatea sa selectam nivelul de temperatura necesar de la 40°C la 270°C pentru prepararea fiecarui aliment. Iar in aceeasi parte a panoului de control se afla butonul senzitiv, de unde avem posibilitatea de a selecta unul din cele 7 programe de coacere cu care este dotat cuptorul.

Cuptor incorporabil Samsung NV7B44207AS/U2, Electric, 76 l, Autocuratare catalitica, Dual Cook, Clasa A+, Negru/Inox

       Prin intermediul actionarilor senzitive ale timer-ului si cu functia de ceas, ce este un sistem de control digital, putem alege timpul de gatire si pe deasupra putem programa cuptorul sa porneasca prepararea retetelor la o anumita ora aleasa de noi de maxim 6 ore, dupa care se opreste automat. Navigarea prin meniul cuptorului se face cu ajutorul butoanelor senzitive cu sageti si pentru a evidentia functia pe care doriti sa o selectati. O data ce functia a fost selectata si este evidentiata pe afisaj, se apasa pe butonul senzitiv OK pentru a confirma functia selectata. Pentru a selecta una dintre cele 25 de retete diferite presetate, cuptorul va seta automat temperatura, functia si durata de preparare optima. De exemplu pentru a seta durata de preparare, se selecteaza in primul rand functia de coacere si in continuare utilizatorul va apasa butonul cu semnul grafic de ceas. Durata de coacere a cuptorului este de maxim 23 de ore si 59 de minute. Iar cu functia de pornire intarziata, cuptorul va porni un ciclu de coacere la ora curenta la care a fost programat si se va opri automat la durata selectata de utilizator. De exemplu daca selectam cu ajutorul programatorului ca un ciclu de coacere sa porneasca de exemplu la ora 16 PM si am selectat durata de coacere de 60 de minute, cuptorul va porni automat la ora fixata si se va opri automat la ora 17 PM. Cu functia Reset acest cuptor va anula ora de oprire. Aceasta functie poate fi folosita atunci cand doriti sa opriti cuptorul manual in timpul unui ciclu de coacere. Cu ajutorul butoanelor senzitive de pe afisaj de selectare partiala si selectarea a modului de gatire stabilim zona si modul de gatire in cuptor. Iar cu ajutorul butonului senzitiv de pe afisaj de selectare a modului de gatire automata stabilim modul de gatire automat prin selectarea retetei preferate din lista de 40 de retete prestabilite. Iar la modul de functionare ECO daca durata de coacere este mai mare de 30 de minute, cuptorul poate sa fie oprit cu 5-10 minute inainte de finalizarea duratei de coacere, pentru a economisi energia electrica. In aceasta perioada de timp caldura reziduala datorita izolatiei termice foarte buna, va finaliza procesul de preparare.

       Aceast cuptor fiind proiectata pentru o functionare indelungata pe afisaj vor aparea si coduri de eroare. In acest sens cu functia de Diagnosticare Inteligenta din dotare acest model are rolul de a preveni defectiunile severe care pot sa apara. Aceasta functie va identifica inca din faza incipienta orice eroare aparuta in regimul normal de functionare si va opri instantaneu cuptorul, afisand in acelasi timp pe display-ul acesteia un cod specific fiecarei erori. In functie de aceste coduri afisate ce sunt prezentate si in manualui acestui cuptor, veti putea gasi cele mai rapide si mai sigure metode de remediere. In plus programul Child Lock permite blocarea electronica a comenzilor cuptorului pentru a preveni pornirea accidentala sau modificarea parametrilor de catre copii in timp ce cuptorul este in functiune. Această interfata cu butoane moderne, ofera acces direct la temperatura si la modurile de incalzire practice. 

Cuptor incorporabil Samsung NV7B44207AS/U2, Electric, 76 l, Autocuratare catalitica, Dual Cook, Clasa A+, Negru/Inox

     Constructiv cuptorul are un aspect robust cu un spatiu interior de 76 litri, cu iluminare interioara de 25 W (Bulb), fiind dotat cu: tava pentru scurgere grasimii si gratar din sarma. Datorita tehnologiei Dual Cook din dotare acest cuptor are 2 ventilatoare care distribuie căldura mai eficient, producand o coacere rapida şi uniforma, iar alimentele nu se ard şi nu se prind de vas. La acest cuptor deoarece căldura vine din toate direcţiile, fiind dispersata de ventilatoare, iti ofera o flexibilitate completa cu zona de coacere inferioare sau zona de coacere superioare. Aceste zone de coacere pot fi folosite separat, la temperaturi si cu setari de timp diferite, sau poti folosi intreaga capacitate a cuptorului pentru feluri de mancare de mari dimensiuni, precum o friptură mare sau un curcan de peste 13 kg. Acest lucru este posibil si datorita fantelor de aer fierbinte din cavitatea cuptorului care distribuie caldura selectiv pe zona de coacere. Acest cuptor cu tehnologia Dual Cook Flex (trei cuptoare in unul singur) are un spațiu superior mai mare, care va ofera o flexibilitate de gatit mai buna, si un spatiu inferior. Aceste spatii de gatit pot fi utilizate separat sau impreuna. Iar procesorul dotat cu functia Guide Lighting Control va ghideaza sa selectati cel mai bun spatiu si mod de coacere. In acest sens cuptorul cu 3 moduri de incalzire pe 3 intervale de temperatura si in functie de modul de folosire va fi folosit astfel: Temperatura cuptor pe interval (unic) de 40~250°C ce foloseste intreaga capacitate a cuptorului de 76 l; Temperatura cuptor pe intervale egale (superior/inferior) de 40~250°C, ce foloseste partial capacitatea cuptorului de 38 l; Temperatura cuptor pe interval (dublu) de 40~250°C, ce foloseste partial capacitatea cuptorului de 38 l. Astfel folosind numai jumatatea superioara, poti reduce timpul de preparare al alimentelor cu aproape 25% mai putin timp, realizand in acelasi timp cu 22% mai putina energie in comparatie cu modul de incalzire al intregului cuptor. La modul de preparare dublu puteţi folosi divizorul inclus pentru a separa cavitatea cuptorului in doua compartimente separate: superior si inferior. Acest lucru va permite sa activati doua moduri de preparare in acelasi timp sau, pur si simplu, sa alegeti un singur compartiment pentru preparare. In plus la acest cuptor usa are o deschidere flexibila astfel incat spatiul cuptorului poate fi utilizat selectiv si mai eficient energetic.

     Cuptorul are in dotare si ghidaje laterale din sarma pentru tavi. Fiind realizate din otel cromat, ghidajele laterale demontabile asigura stabilitatea tavilor de copt si faciliteaza glisarea la introducerea si scoaterea acestora din cuptor. Ghidajele pot fi scoase si spalate in masina de spalat vase. In plus cuptorul are in dotare si doua randuri de ghidaje telescopice pentru tavi. Fiind realizate din oţel cromat, ghidajele laterale telescopice demontabile asigura stabilitatea mai buna a tavilor de copt si facilitează glisarea la introducerea si scoaterea acestora din cuptor. La fel si aceste ghidajele pot fi scoase si spalate in masina de spalat vase.Cuptor incorporabil Samsung NV7B44207AS/U2, Electric, 76 l, Autocuratare catalitica, Dual Cook, Clasa A+, Negru/Inox     Usa cuptorului este alcatuita din 3 straturii de sticla ce asigua o buna izolare termica, in plus un ventilator ascuns asigura o racire tangentiala a carcasei cuptorului si prin intermediul unor fante si a geamului de la usa cuptorului. Acest ventilator de racire se va opri automat atunci cand temperatura interna va scadea la 60°C, sau dupa 25 de minute. Uşa cuptorului este prevăzută pe interior cu o suprafaţă din sticlă perfect netedă, fără şuruburi sau nituri. Această soluţie înseamnă siguranţă sporită în utilizare şi curăţare mai uşoară. Uşa mai este prevăzută si cu balamale mici şi mai stabile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea şi aspectul estetic al cuptorului. Alte caracteristici care trebuie mentionate sunt urmatoarele: email ceramic usor de curatat cu insertii catalitice pe peretele din spate, usa cu sistem de curatare usor. Printr-o simpla apasare de buton, chiar si grasimile care se depun in colturile greu accesibile ale cuptorului se scurg, lasand suprafata curata si stralucitoare. In plus dupa utilizare acest cuptor dispune si de functia, curatare prin hidroliza ce reprezinta cel mai simplu procedeu de curatare si consta in introducerea pe partea inferioara a cuptorului a 400 ml de apa care se incalzeste pana la aparitia de aburi. In continuare aburii care se produc curata peretii cuptorului. Acestia sunt construiti dintr-un material ceramic cu densitate mare cu insertii catalitice care previne aderenta grasimii si a murdariilor.  

     Sistemul de ventilatie dublu cu distributia uniforma a caldurii din acest cuptor inlatura definitiv necesitatea intoarcerii mancarii pe durata procesului de gatire. Aparatul are 7 functii si 25 de programe automate de gatire asistata care vor contribui la realizarea a diferitelor feluri de mancare fara a pierde gustul si calitătile utile ale produselor. Aceasta functie Assist, iti garanteaza rezultate perfecte. Alegi pur si simplu mancarea dorită de pe panoul de comanda iar cuptorul tau va selecta apoi automat modul de incalzire, temperatura si timpul de preparare ideale. Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Cu grill-ul electric mare/mic cu puterea de 1600/1100 W/h, obţinem cele mai bune rezultate la rumenire, chiar şi cu vase mai mici. Optiunea grill face ca rumenirea paini prajite sa fie rapida si usoara. Este cea mai buna modalitate de a rumeni painea prajita servita la micul dejun, de a prepara kebab si legume si de a face toppingurile mai crocante.

Curatare catalitica

       Acest model are si functia de gatire cu Grill ECO cu consum redus de energie. Aceasta functie de gatire foloseste elementul mic al gratarului folosit pentru produsele care necesita un aport mic de caldura, de ex. pestele. Gatit traditional cu functionarea elementelor de incalzire superior si inferior. Aceasta functie este ideala pentru pregatirea carnii, a painii sau a diferitelor produse de patiserie si pentru pizza. In plus functia este eficienta doar pentru gatirea preparatelor pe un singur nivel al cuptorului, de obicei pe raftul din mijloc (nivelul 2). Preparatul se poate muta mai sus sau mai jos in functie de preferintele pe care le ai la coacere. Daca vrei sa fie preparatul mai rumenit, il poti muta pe un raft mai sus, mai aproape de caldura din partea superioara. Cu functia de coacere cu Convectie ce foloseste cele doua elemente de incalzire circulare din jurul celor doua ventilatoare, putem prepara simultan in cuptor pe doua rafturi. Aceasta functie de coacere permite obţinerea unei incalziri uniforme in tot spatiul din cuptor si este ideal pentru a prepara alimente congelate sau prajiturii si croasante. La aceasta functie setati temperatura cu 20 – 40°C mai jos decat pentru functia de coacere traditionala. Functia de coacere ce foloseste elementul de incalzire superior impreuna cu rezistenta circulara de sus, genereaza caldura ce este repartizata uniform de sistemul de ventilare. Aceasta functie de gatire este bine sa o folositi daca doriti sa obtineti o crusta crocanta de ex. la (carne sau lasagna). Cu functia de coacere PRO ce foloseste la fel elementul de incalzire superior impreuna cu rezistenta circulara, activeaza la inceput un ciclu automat de preincalzire pana cand temperatura in cuptor se ridica la 220°C. Apoi, elementele de incalzire si ventilatarele de convectie pornesc pentru a rumeni preparatul. Dupa rumenire, de ex. carnea va fi gatita in continuare la temperatura scazuta pentru ca sa fie patrunsa bine.  Iar atunci cand folositi rezistenta de incalzire din partea inferioara si cele doua rezistente cu ventilare de pe peretele posterior, aerul cald va contribui la coacerea aluaturilor cum ar fi tartele de tip quiche, pizza, paine cau placinta cu umplutura.

Air Sous Vide*

     Cu ajutorul modului de gatire dublu, puteţi prepara doua produse diferite in cuptor. Astfel cand coaceti separat in cele doua spatii ale cuptorului, superior si inferior, puteti utiliza si temperaturi diferite, moduri de preparare si timpi de coacere diferiti. De exemplu, puteti pregati in acelasi timp fripturi si preparate gratinate, utilizand divizorul, sau puteti prepara legume gratinate in spatiul, iar friptura in spatiul superior. In acest scop divizorul pe care il introduceti in cuptor il plasati la nivelul 3 inainte de a incepe sesiunea de coacere, pentru a crea doua spatii egale.

    Cuptorul Samsung NV7B44207AS/U2 cu puterea instalata de 3100 W este un produs ce se incadreaza intr-un inalt standard de energie si anume clasa A+ cu indicele de eficienta energetica EEI de 95,2%, cu un consum de energie de 0,95 kWh/ciclu de coacere traditional static cu arzator sus si jos. Iar cu sistemul de protectie electrica la variatiile de tensiune din retea de 160-260 V, cuptorul simte cand tensiunea este oscilanta si va stabiliza tensiunea, sau daca tensiunea este mai mare de 260 V cuptorului se va deconecta automat de la retea. Acest varf de tensiune declanseaza si o alarma sonora iar afisajul cuptorului va semnaliza si printr-un cod de eroare. De indata ce tensiunea se stabilizeaza la normal in reteaua electrica, modul de protectie la supra-tensiune OPV se dezactiveaza in mod automat si cuptorul va functiona in continuare.

     Dupa o perioada de functionare daca o functie de gatire este activa si nu a intervenit intre timp nicio setare, cuptorul din motive de siguranta se opreste automat. Astfel daca activam o functie de gatire sub 105°C, cuptorul se opreste automat dupa 16 ore. Daca activam o functie de gatire pe intervalul de temperatura de 105 – 240°C, cuptorul se opreste automat dupa 8 ore. Iar daca activam o functie de gatire pe intervalul de temperatura de 245 – 270°C, cuptorul se opreste automat dupa 4 ore.

     Cuptorul Samsung NV7B44207AS/U2 acopera cu succes aproape toate nevoile de gatire la bucatarie fiind un aparat de care vei povesti de fiecare data invitatiilor atunci cand vor veni sa manance la tine. Patrunde foarte bine la iterior alimentele chiar si atunci cand densitatea e mai mare sau gatesti simultan doua feluri de mancare pe cele doua rafturi. Poti gati rapid 2 feluri de mancare, astfel economisesti timp si consumi mai putina energie.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un cuptor si o plita performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Cuptor incorporabil Samsung NV7B44207AS/U2, Electric, 76 l, Autocuratare catalitica, Dual Cook, Clasa A+, Negru/Inox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *