Review: Masinuta rechin cu telecomanda, Mega Chomp

    Mega Chomp este cea mai distractiva masinuta cu telecomanda, care intruchipeaza un rechin feroce care atata orice jucarie din casa in incercarea de a o inghiti. Cu Mega Chomp distractia este asigurata atat pentru parinti cat si cei mici. Masinuta Mega Chomp cu telecomanda inoata in toata casa in timp ce isi cauta urmatoarea prada si nu stii niciodata care va fi aceea. Aceasta inhata tot ce ii iese in cale fiind controlata de la distanta cu ajutorul telecomenzii proprii. re o coada zvacnitoare si un corp pe jumatate scufundat, transforma orice podea in ape infestate de rechini. Mega Chomp se misca ca un rechin adevarat. Este o jucarie distractiva care ii va incanta pe cei mici, fiind excelenta pentru a te juca in echipe. 

    Mega Chomp este jucaria interactiva care intruchipeaza un rechin infometat, plin de dorinta de aventura care doreste sa inhate tot ce ii iese in cale. Coada ii permite selectarea directiei, care poate fi sugerata cu ajutorul telecomenzii proprii. Aceasta jucarie functioneaz excelent indiferet de suprafata, fie ca este vorba de parchet, gresie sau covor. Pentru deplasare foloseste o pereche de doua roti ce ii permit deplasarea usoara pe orice suprafata, In fata aceasta afiseaza silueta unui rechin feroce, cu ochi, si dinti ascutiti, gata pregatit sa inghita tot ce ii iese in cale.  Pentru a functiona, masinuta rechin cu telecomanda, Mega Chomp foloseste 4 baterii de tip AA, incluse in acest pechet de comanda. Jucaria este recomandata pentru copii cu varste incepand de la 5 ani.

 Despre ursuletul Noriel:

     Noriel este brandul cel mai cautat in perioada sarbatorilor de iarna, de Craciun, sau chiar de ziua copiilor. Daca iti doresti o jucarie educativa, jucariile Noriel sunt cu siguranta o alegere notabila. Masinuta rechin cu telecomanda, Mega Chomp este gandita sa ofere un plus de distractie in zilele monotone de iarna, in care aventura este la ea acasa. Pentru oricare varsta, jucariile Noriel ofera un partener ideal prin care cei mici se pot distra, invata, pentru a impune o stare de bine acasa. De aceea acestea se afla in topul preferintelor, atat cele ale parintilor cat si ale copiilor.

Recomandare:

   Daca vrei sa faci o surpriza placuta copilului tau de sarbatori, masinuta rechin cu telecomanda, Mega Chomp poate fi o alegere perfecta: Vezi oferta pret

   Nu uita de pretul redus din aceasta perioada, un discount care poate ca il meriti si tu daca o achizitionezi de aici

Masinuta rechin cu telecomanda, Mega Chomp