Sari la conținut

Review: Set cu 4 figurine Peppa Pig, Autorulota familiei Pig

    Familia Peppa Pig este pregatita de o noua aventura, de data aceasta cele 4 figurine fiind pregatite sa plece cu autorulata in excursie. Totul e planificat in detaliu, bagajele sunt facute la fel si ustensilele de care ai nevoie pentru aceasta aventura fiind incluse in acest set. Setul cu 4 figurine Peppa Pig, Autorulota familiei Pig la va deschide celor mici apetitul pentru calatorii, timp in care vor dori sa experimenteze noi locatii de vacanta impreuna cu autorulota. Este un mijloc interactiv de invatare si constentizare asupra posibilitatilor de vacanta, autorulota fiind deasemenea un mod perfect de a petrece timpul liber in familie, mai ales ca ofera conditii uneori mai bune ca la hotel. Deasemenea cu setul de accesorii incluse, poti fi sigur ca vacanta ta va fi una reusita din toate punctele de vedere. Vehiculul se transforma intr-un set de joaca cu mai multe niveluri pentru o joaca 2 in 1.

 

Setul include:
– 4 figurine;
– 13 accesorii;
– Autorulota.

Despre setul cu 4 figurine Peppa Pig, Autorulota familiei Pig:

     Noriel este brandul cel mai cautat in perioada sarbatorilor de iarna, de Craciun, sau chiar de ziua copiilor. Daca iti doresti o jucarie educativa, jucariile Noriel sunt cu siguranta o alegere notabila. Setul cu 4 figurine Peppa Pig, Autorulota familiei Pig este gandit sa ofere un plus de distractie in zilele monotone de iarna, in care aventura este la ea acasa. Pentru oricare varsta, jucariile Noriel ofera un partener ideal prin care cei mici se pot distra, invata, pentru a impune o stare de bine acasa. De aceea acestea se afla in topul preferintelor, atat cele ale parintilor cat si ale copiilor.

Recomandare:

   Daca vrei sa faci o surpriza placuta copilului tau de sarbatori, setulcu 4 figurine Peppa Pig, Autorulota familiei Pig poate fi o alegere perfecta: Vezi oferta pret

   Nu uita de pretul redus din aceasta perioada, un discount care poate ca il meriti si tu daca o achizitionezi de aici

Set cu 4 figurine Peppa Pig, Autorulota familiei Pig

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *