Set Dormitor Timea 5 piese Tapitat Alb, pret, specificatii design

       Un dormitor complet este intodeauna o alegere perfecta deoarece te scapa de grijile alegerii fiecarei piese de mobilier, pusa cap la cap pentru a completa intreg designul de interior. Dormitorul Timea format din 5 piese reprezinta o alegere perfecta daca doresti sa aduci casei tale o imbunatatire considerabila din punct de vedere al confortului si a designului. Materialul folosit pentru realizarea setului de mobilier este PAL-ul melaminat, iar culoarea predominantă este Sonoma/Alb. În ceea ce privește piesele incluse, avem la dispoziție un pat, un dulap pentru depozitare haine, 2 noptiere si o comoda Tv. Cu un astfel de set, spatiul tau de acasa, devine de acum full functional. 

Dormitorul este format din:

  • Pat 140 , 160 sau 180 x 200 la alegere
  • Dulap cu 6 usi cu etajere si bara de haine
  • Doua noptiere si o comoda TV

dulap timea extins

    Dormitorul este spațiul tău intim și personal, spațiul unde-ți petreci o mare parte din viață. Este locul unde dormi și unde îți reîncarci bateriile, tocmai din acest motiv este indicat să îl amenajezi astfel încât să fie un mediu relaxant și armonios. De asemenea, dormitorul este spațiul unde îți ții toate lucrurile personale, lucrurile de care ai nevoie zi de zi. Haine, lenjerii, bijuterii sau produse cosmetice, toate se găsesc în spațiul acesta intim. De aceea, va trebui ca dormitorul tău să fie un spațiu practic, astfel încât să-ți poti depozita corespunzător toate lucrurile și să poți să-ți desfășori în voie rutina zilnică. Timea este un dormitor care ofera numeroase astfel de locatii, la indemana prin intermediul celor doua noptiere sau a dulapului central prevazut cu 6 usi, 3 mari sus si 3 mici jos. Este foarte spatios iar dimensiunile sunt gandite cat sa incapa si in camere mai putin inalte sau mansarde. Dimensiunile masurate ale dulapului obtin urmatoarele valori masurate: latime 151 cm, adancime 53 cm si inaltime 199 cm. Spatiul de la interiorul dulapului este organizat astfel:

Set Dormitor Timea - 5 piese

    In amenajarea dormitorului, simplitatea este o regula de baza si se traduce prin putin mobilier, putine elemente de decor si, asa cum aminteam mai sus, o paleta cromatica redusa. In ceea ce priveste dormitorul Timea, piesele esentiale sunt: patul, cele doua noptiere si sifonierul care reprezinta tot ce ai nevoie. Elementele decorative suplimentare sunt reduse la minim. Chiar si in cazul spatiilor mai putin sau generoase, trebuie sa tii cont de modul in care asezi mobila – aspect care poate influenta semnificativ rezultatul final, adica modul in care arata incaperea. Simetria este o solutie care nu da gres niciodata. Patul Timea trebuie pozitionat la mijloc, in simetrie cu o comoda laterala, in imediata apropiere si a sifonierului. Restul spatiului trebuie sa fie cel dedicat miscarii libere in camera, deoarece nu doresti sa limitezi prea mult acest aspect. Intr-o camera mare si bine proportionata, patul va fi plasat in mijloc, cu vedere spre geam. In cazul in care spatiul nu permite acest tip de aranjament, patul poate fi lipit de unul dintre pereti.

Set Dormitor Timea - 5 piese - Tapitat Alb

   Patul ramane pana la urma cea mai importanta piesa de mobilier din acest set. Acesta este obiectul de mobilier caruia trebui sa-i acorzi cea mai mare atentie, atat din punct de vedere estetic – pentru ca, de regula, toata incaperea este centrata in jurul lui – dar, mai ales din punct de vedere practic. Patul inclus in setul Timea foloseste o structura solida din lemn stratificat, de esenta tare, ce ofera suportul si garantia unui somn de calitate pe toata durata noptii. Specialistii sunt de acord ca un pat rezistent si calitativ, alaturi de o saltea care sa corespunda dimensiunilor sale pot influenta semnificativ calitatea vietii. Tapiteria poate fi alba sau neagra, la alegere, la o saltea de dimensiune 180 x 200 / 160 x 200 sau 140 x 200. Salteaua nu este inclusa in pachetul standard de comanda, dar daca o doresti pe aceasta din imaginile de prezentare, poti selecta aceasta optiune la comanda.

    Patul matrimonial mentine linia de design al setului de dormitor, avand urmatoarele dimensiuni:

Latime: 203.2 cm
Adancime: 186 cm sau 166 cm sau 146 cm (la alegere)
Înălțime capat mare: 92 cm
Înălțime capat mic: 34 cm

     Setul Timea ofera un pat excelent pentru dormit, compact, rezistent, care iti va fi prietenul cel mai bun in zilele in care cauti sa te relaxezi sau sa prinzi un somn bun dupa o zi istovitoare la munca. Modelul de fata, in culoarea Stejar Auriu si Alb Mat se potriveste perfect cu acele camere ce se doresc a adopta un stil modern. Patul vine dotat si cu o tablie de inaltime 80 cm deoarece designul acestuia este menit sa asigure cel mai bun confort utilizatorului. Structura de rezistenta a acestuia ofera siguranta deplina utilizatorului, are o structura interna din rame din lemn peste care este pozitionata zona de saltea. Important este si faptul ca patul beneficiaza de lada de depozitare unde poti pastra lenjeria de pat aferenta utilizatii din timpul zilei sau pe timp de noapte. Materialul de constructie este  PAL Kronospan melaminat cu cant din ABS. Cantul aplicat este unul de 0,6 care le permite muchiilor sa fie plăcute la atingere fiind finisate si atent retusate. 

     Dulapul dispune de mai multe spatii distincte de depozitare la care se face accesul prin intermediul usilor glisante. Dulapul cu numeroase spatii de depozitare respecta aceleasi stil ca si patul fiind construit din acelasi material. Ofera numeroase spatii de depozitare pe verticala si un spatiu deschis in ultimul nivel de sus unde poti pastra articole verstimentare pe umeras. Setul este completat de alte doua noptiere pe care le poti aseza de o parte si de alta a patului.

Set Dormitor Timea - 5 piese - Tapitat Alb

    In fata vei avea posibilitatea sa utilizezi comoda inclusa in set pentru a pozitiona televizorul in fata ta, intr-o pozitie cat mai confortabila vederii, astfel incat sa te bucuri de imagini de calitate. La fel ca si noptierele, aceasta comoda dispune la randul ei de mai multe spatii de depozitare. Dimensiunile acesteia sunt urmatoarele:

Latime: 67 cm
Adancime: 40.5 cm
Inaltime: 71.7 cm

     Sunt multumita de alegerea facuta, dormitorul acum arata extraordinar cu noua mobila, aspectul general fiind unul modern si functional, avand acces rapid la toate lucrurile necesare unei familii obisnuite. Acesta este livrat prin curier rapid in format neasamblat, fiind necesara studierea cartii tehnice ce vine la pachet impreuna cu detaliile de montare. Pe site-ul magazinului producator gasim schite la fel si video-uri care ne pot ajuta in procesul de montaj a fiecarei piese in parte. Este o alegere perfecta avand in vedere pretul sau de achizitie, la care primesti nu mai putin de 5 piese.

Recomandare:

     Consider ca este o solutie perfecta daca vrei sa iti redecorezi dormitorul fiind o structura de mobilier impresionanta. Mobilierul degajat nu va sufoca încăperea si va ajuta la crearea unei senzaţii de spaţiu liber: Verifica oferta pret

    Daca reusesti sa il achizitionezi si cu reducerea de pret care este prevazut acum in magazinele online consider ca este un best buyVerifica pret redus

Pat tapitat alb