Masinuta cu telecomanda IDrive, Red Fury, pret, pareri

     Jucariile sunt cele mai dorite cadouri intre cei mici, iar daca si de data aceasta copilul tau a fost cuminte, a respectat cerintele care i s-au impus, se pare ca sortii ii surand, deoarece este pe care sa capete un nou cadou. Masinuta cu telecomanda IDrive, Red Fury este o alegere perfecta daca doresti sa achizitionezi un cadou perfect care sa il oferi celui mic, de ziua de nastere, chiar si sub bradul de Craciun. Masinuta IDrive, Red Fury este o adevarata bestie pe roti, o furie a soselei, care il va distra pe cel mic, prin agilitatea sa, este sprintena si capabila sa isi schimbe directia imediat ce actionezi butoanele din telecomanda. Constructia sa implica o serie de materiale plastice, destul de rezistente la prima vedere, vopsite in culorile rosu si negru. Masina de curse simuleaza in miniatura un model de curse la scara 1:16, fiind echipata in acest format cu tot ceea ce ii trebuie, inclusiv lumini de drum. Ce este mai important de zis este ca prinde o viteza foarte mare, incat sa iti poti urmari fara probleme orice adversar.

Masinuta cu telecomanda IDrive, Red Fury

       Masina beneficiaza de tractiune pe spate, cu 4 roti de deplasare cu anvelope din cauciuc astfel incat sa ofere o aderenta foarte buna pe oricare din suprafetele care ruleaza. Masina dispune de un joc de lumini, care poate fi personalizat in functie de dorinte din cele 5 moduri de functionare disponibile. Mai mult de atat, poti crea in jurul sau conditii de ceata, prin activarea functiei jet cu abur. E atat de distractiv sa te joci cu aceasta jucarie incat chiar si noi adultii vom dori imediat sa o folosim si sa ii testam abilitatile. Varsta recomandata pentru a folosi masinuta IDrive, Red Fury este de +6 ani.

     De la distanta, poti controla cu usurinta masinuta, utilizand telecomanda din dotare, care actioneaza directia, viteza si toate aceste functii care deja am discutat, luminile si jetul de abur. Vehiculul functioneaza cu un acumulator Li-ion de 3.7V, prin alimentare la priza. In schimb, pentru telecomanda este necesar sa iti cumperi doua baterii de 1,5 V, care nu sunt incluse in pachetul comandat. Ca o recapitulare, in acest colet comandat vei gasi telecomanda, masinuta si manualul de utilizare. 

Recomandare:

    IDrive, Red Fury este o masina cu telecomanda recomandata de majoritatea utilizatorilor care au comandat-o pana acum, avand un pret corect raportat la dotarile existente pe aceasta: Verifica oferta pret

  Cele mai multe preturi sunt variabile, asa ca daca prinzi si perioada de reduceri, poti cumpara masinuta cu telecomanda IDrive, Red Fury, mult mai ieftina: Verifica pret actualizat

Masinuta cu telecomanda IDrive, Red Fury