Basculanta cu telecomanda, Cool Machines, pret, pareri

   Tuturor ne plac jucariile, fiind intotdeauna bine primite, de cei mici, mai ales daca sunt colorate, beneficiaza de comanda electronica si simuleaza aproape identic, obiecte din realitatea cotidiana. Asa se intampla si cu Cool Machines, o basculanta ce functioneaza cu telecomanda, care il va introduce pe cel mic in lumea santierului si a constructiilor. Jucariile cu specific al unei meserii sunt la mare cautare printre parinti deoarece acestea pot descoperi abilitati ascunse ale copiilor ce pot fi exploatate mult mai eficient pentru a pregati un viitor inginer. Constructia sa implica o serie de materiale plastice, destul de rezistente la prima vedere, vopsite in culorile galben si negru. 

Basculanta cu telecomanda, Cool Machines

  Basculanta cu telecomanda, Cool Machines respecta in detaliu elementele de constructie a autovehiculelor de constructii din santierele autohtone, fiind dotata cu bena care poate fi controlata din miscare folosind telecomanda proprie. La fel si miscarea autovehiculului poate fi contolata usor, utilizand directiile de miscare inainte si inapoi din telecomanda. Cel mic se poate distra incarcand marfa in bena, ca apoi sa o descarce in locatia santierului. Masina beneficiaza de tractiune pe spate, cu 4 roti de deplasare cu anvelope din cauciuc astfel incat sa ofere o aderenta foarte buna pe oricare din suprafetele care ruleaza. Varsta recomandata pentru folosirea acestei jucarii este de la 5 ani +. 

De la distanta, poti controla cu usurinta masinuta, utilizand telecomanda din dotare, care actioneaza directia, viteza si toate aceste functii care deja am discutat, luminile si jetul de abur. Vehiculul functioneaza cu baterii, fiind necesare 3 astfel de bucati de tipul AAA, avand tensiunea de 1,5 V. Pentru telecomanda este necesar sa iti achizitionezi alte doua baterii de 1,5 V, care nu sunt incluse in pachetul comandat. Ca o recapitulare, in acest colet comandat vei gasi telecomanda, basculanta si manualul de utilizare. 

Recomandare:

    Cool Machines este o basculanta cu telecomanda recomandata de majoritatea utilizatorilor care au comandat-o pana acum, avand un pret corect raportat la dotarile existente pe aceasta: Verifica oferta pret

  Cele mai multe preturi sunt variabile, asa ca daca prinzi si perioada de reduceri, poti cumpara basculanta cu telecomanda Cool Machines, mult mai ieftina: Verifica pret actualizat

Basculanta cu telecomanda, Cool Machines