Espressor automat DE’LONGHI Dinamica ECAM 370.70.B, pret, pareri

    Dimineata ne trezim cu gandul la cafea, o bautura energizanta care ne provoaca simturile daca este pregatita asa cum trebuie, de un espressor automat asemenea celui de la DE’LONGHI Dinamica ECAM 370.70.B. Cu o istorie destul de interesanta in spate, espressoarele DE’LONGHI sunt o alegere interesanta la orice ocazie, fie ca doresti sa il folosesti acasa sau la birou. Succesul espresorului automat DE’LONGHI Dinamica ECAM 370.70.B este dublat de un aspect imecabil, de care te indragostesti de la prima utilizare. Partea de stilizare dar si tehnologia de la interior sunt caracteristici specifice italienesti, tehnologii imbunatatite de la o generatie la alta, in baza feedback-ului primit de la utilizatori. Ai posibilitatea sa diversifici bauturile preparate folosind ca preparat cafea macinata sau de tip boabe pentru a pregati rapid: cafea clasica, espresso, cappuccino si latte macciato. Carafa pentru lapte cu sistem LatteCrema ofera buturilor tale un aspect inedit, fiind astfel mult mai gustoase dupa ce le aplici un strat consistent de spuma din lapte pe deasupra. 

Espressor automat DE’LONGHI Dinamica ECAM 370.70.B, Carafa pentru lapte cu sistem LatteCrema, Rasnita metalica cu 13 setari, 1.8 l, 1450 W, 19 bari, Negru

     Aparatul automat DE’LONGHI Dinamica ECAM 370.70.B cu pornire/oprire automata programabila, este una dintre cele mai bine vandute modele pe piața europeana în 2014. Aparatul are un design modern, cu carcasa din inox de culoare negru, avand un sistem de comanda folosind butoane cu control electronic. Panoul de control include mai multe butoane pentru fiecare sortiment de cafea, care sunt bine evidentiate de pictogramele aferente fiecarei optiuni de comanda. Acest aparat este usor de folosit datorita design-ului care ne ajuta sa selectam cantitatea de cafea macinata, cantitatea de apa, Setare tip de bautura; setare grad macinare, setare temperatura, sistemul cappuccino; sistemul latte crema; ciclu de decalcifiere, functionare cu minim de resurse energetice numai printr-o singura apasare de buton. Pentru a regla gustul dorit de cafea, cu cat rotiti mai mult butonul spre dreapta, automatul va mari cantitatea de boabe de cafea macinata si gustul cafelei va fi mai puternic. Acest reglaj pe care il faceti va tine cont si de cantitatea de cafea pe care o faceti, de la minim o jumatate de ceasca la maxim 2 cesti de cafea pline. Iar cu ajutorul butonului dedicat aveti posibilitatea prepararii unei cafele lungi, pentru a va bucura de o cafea asemanatoare celei facute la filtru in oricare moment al zilei. Apasand butonul cu semnul grafic Cleaning aparatul va efectua si un ciclu automat de curatare. Pe ecranul aparatului veti primi frecvent atentionari cu privire la nivelul minim de apa, nivelul minim de cafea si alte atentionari utile in exploatarea automatului. Printr-o simpla apasare de buton, espressorul Dinamica ECAM 370.70.B prepara bauturi pe baza de cafea si lapte precum Espresso, Cafea, Doppio+, Long, Coffee Pot, Cappuccino, Cappuccino+, Cappuccino Mix, Latte Macchiato, Espresso Macchiato, Caffe Latte, Flat White si lapte spumat. Reteta de cafea Coffee Pot se prepara cu o presiune mai joasa si este perfecta pentru iubitorii de cafea la filtru.

Espressor automat DE’LONGHI Dinamica ECAM 370.70.B, Carafa pentru lapte cu sistem LatteCrema, Rasnita metalica cu 13 setari, 1.8 l, 1450 W, 19 bari, Negru

    Cu sistemul “LatteCrema” te poti bucura de mixul perfect de placere: un cappuccino cremos, cu spuma densa si delicata, mereu la temperatura ideala. Acest sistem adauga un strat consistent de crema, rezultata prin spumarea laptelui, ceea ce adauga un plus la calitate de gust dar si estetica. Sistemul de incalzire independent al laptelui creaza conditiile ideale pentru a crea o spuma densa, perfecta pentru a fi asezonata cafelei tale. Butonul de reglare spuma asigura ca de fiecare data nivelul spumei este acelasi, pentru un gust identic ca de fiecare data.  Controlul electronic de mare precizie asigura intotdeauna generarea cantitatii de abur necesare, la temperatura optima, pentru rezultate perfecte in fiecare ceasca.

     Acest model DE’LONGHI Dinamica ECAM 370.70.B este unul din cele mai vandute modele de firma DeLonghi, avand presiunea de lucru 19 bari. Rezervorul de apa detasabil, are o capacitate de 1,8 litri, din care poti obtine la final 2 cesti delicioase de bauturi variate. Automatul de cafea are in dotare un termostat electronic pentru a regla temperatura aburului emis de boiler si a apei fierbinti pentru obtinerea cafelei. Cafeaua se prepară complet automat, putând seta espressorul chiar și printr-o singură apăsare de buton atunci când folosești setările din dotare. Indiferent daca vrei un cappuccino sau o spuma de lapte, bautura ta preferata va fi gata in cateva secunde si exact la temperatura potrivita, datorita boilerului cu incalzire rapida.

     Acest automat are un sistem de spumare a laptelui Easy Cappuccino (cel pe care profesionisti in numesc Pannarello) ce elibereaza abur pentru a te ajuta sa prepari cu usurinta o spuma de lapte fina pentru cappuccino-ul tau. Pentru a prepara un cappuccino super-cremos, la o temperatura perfecta, este suficient sa torni lapte in rezervorul din plastic transparent cu capacitatea de 0,5 litri, sa-l cuplezi la cafetiera si sa selectezi pe panoul de comanda bautura preferata. Indiferent daca vrei o doza de lapte cald o spuma de lapte un cappuccino sau un latte macchiato, bautura ta preferata va fi gata in cateva secunde, fara stropi pe blatul de lucru si exact la temperatura potrivita. Carafa pentru lapte distribuie laptele în 3 niveluri reglabile pentru gust fara stropi în ceasca, la o temperatura potrivita. Tehnologia Latte Perfetto, care spumeaza laptele nu o data ci de doua ori se obtine prin crearea unei presiuni inalte combinat cu efectul de turbionare, ce reduce dimensiunea bulelor de lapte si creeaza o textura fina si ferma. Acest automat rapid incepe sa distribuie laptele instantaneu in timp ce cafeaua este rasnita. De obicei la cele mai multe automate se asteapta pana ce cafeaua este rasnita intarziind cu prepararea laptelui. In plus dupa prepararea bauturi preferate acest automat curata tot traseul circuitului de lapte cu abur si apa calda, prin rotirea spre dreapta a comutatorului rotativ in pozitia de Clean.

Espressor automat DE’LONGHI Dinamica ECAM 350.50.B, 1450W, 1.8l, 15 bari, Carafa pentru lapte cu sistem LatteCrema, Negru

     De asemenea, carafa poate fi depozitata foarte simplu în frigider si este si foarte igienica. In plus acest automat vine dotat in plus si cu un dispozitiv cappuccino, cu o duza pe care o putem cupla la circuitul de apa fiarta, pentru a prepara rapid o infuzie de plante medicinale.

  Cu aceasta duza prin emisia de abur se obtine si o inspumare fina a unui pahar cu lapte cu trei trepte de temperatura de la 60°C la 75°C. DE’LONGHI Dinamica ECAM 370.70.B are in dotare si un indicator de rezervor de apa (gol/plin). In plus aparatul ne instiinteaza si in ce stadiul de clatire si decalcifiere se afla, avand programe automate pentru clatire si decalcifiere. Cafeaua se prepară complet automat, putând seta espressorul chiar și printr-o singură apăsare de buton atunci când folosești setările memorate. Indiferent daca vrei un cappuccino sau o spuma de lapte, bautura ta preferata va fi gata in cateva secunde si exact la temperatura potrivita, datorita boilerului cu incalzire rapida. Spuma de lapte fierbinte este exact asa cum iti place, gratie sistemului clasic de spumare a laptelui. O functie utile este aceea ca aparatul printr-o simpla acesare alege rapid cantitatea de cafea boabe pentru a fi macinata, pentru a obtine un espresso cu concentratie mai tare sau mai slaba. Distribuitor este reglabil pe inaltime in functie de dimensiunea cupei de cafea de la 90 mm la maxim 142 mm.

   Acest aparat avand un compartiment de cafea de 300 grame accepta atat cafea boabe cat si cafea macinata. DE’LONGHI Dinamica ECAM 370.70.B este dotat cu o unitate de macinare profesionista Burr, din inox de inalta calitate care macina cafeaua la unul dintre cele 13 niveluri disponibile, fin si uniform in functie de gradul de setare. De obicei oamenii, obisnuiesc sa consume numai cafea boabe, macinata de ei sau de espressor, pentru a pastra gustul aromat si irezistibil al cafelei. Cu acest model de rasnita conica din otel, boabele isi vor pastra aroma naturala, iar cafeaua rezultata va avea gustul pe care ni-l dorim. Rasnita de cafea functioneaza cu aproximativ 64 dB(A) destul de tare, dar se incadreaza la un nivel moderat tolerabil. Daca preparati o bautura cu cafea premacinata, folositi masura de cafea ce insoteste acest model pentru a pune doza corecta in compartimentul pentru cafea premacinata. Iar pe ecran va fi afisat un avertisment grafic atunci cand compartimentul de cafea incepe sa se goleasca. Pentru a prepara un expresso este indicat sa setati o macinare fina la cafea si o setare mai grosiera pentru mai mult de o cafea in stil picurare. Taria cafelei este data de butonul senzitiv cu semnul grafic a doua boabe de cafea, care ajusteaza taria in 5 trepte care ruleaza de la foarte usoara pana la un nivel de foarte tare. Setarea determina cantitatea de cafea distribuita in fiecare ceasca servita. Daca folositi cafea pre-macinata trebuie doar sa selectati din panoul de comanda si adaugati numai o masura de cafea in spatiul dedicat de sus din automat.

      DE’LONGHI Dinamica ECAM 370.70.B are in dotare indicator ce indica nivelul de cafea boabe din recipient si un indicator de rezervor de apa (gol/plin). In plus aparatul ne instiinteaza si in ce stadiul de clatire si decalcifiere se afla, avand programe automate pentru clatire si decalcifiere. Pentru a obtine rezultate bune in pregatirea bauturilor preferate rezervorul de apa este dotat cu un filtrul de apa performant cu anduranta mare ce garanteaza ca vei profita la maximum de cafetiera complet automata. Prin schimbarea filtrului nu va trebui sa-ti detartrezi aparatul timp de 2 luni, daca aparatul este utilizat in mod normal, beneficiind de apa curata si purificata. În cazul in care aparatului de cafea este lasat neutilizat cu filtrul instalat, acest filtru va dura maxim 3 saptamani. În timp, incalzirea constanta a apei utilizate pentru a face cafeaua duce la formarea de calcar in circuitele interioare ale aparatului. Periodic printr-o atentionare pe ecranul automatului, este necesara decalcifierea aparatului cu demineralizatorul De’Longhi. Programul de decalcificare functioneaza automat si tot acest proces dureaza aproximativ 30 de minute. Functia de clatire si decalcifiere ne ajuta sa-l mentinem curat si igienizat dupa fiecare utilizare, astfel incat bauturile noastre preferate sa aiba acelasi gust in fiecare zi. Masurarea duritatii apei se face cu ajutorul unei banzi de reactie TOTAL HARDNESS ce insoteste acest automat de cafea. Deasupra aparatului se afla o plita cu un spatiu generos pentru 3 cesti, care va mentine calde, cestile de cafea goale. În felul acesta aroma se va păstra pentru mai mult timp în ceașcă. Setarea temperaturi plitei se poate face pe 4 nivele din panoul de comanda.

  In plus acest model are in dotate si un container pentru zat cu capacitatea de colectare de a 14 doze de cafea in 72 de ore. Recipientul pentru cafea uzata se afla in fata fiind foarte usor de scos. Tava de scurgere este echipata cu un indicator de nivel apa sub forma unui flotor rosu care se ridica impreună cu nivelul apei din tava de scurgere. Dupa aproximativ 14 cafele single (sau 7 duble) aparatul indica faptul ca containerul de zat este plin si trebuie golit si curatat. Filtrul de apa De’Longhi protejeaza espressorul de formarea depozitelor de calcar si ajuta la eliminarea impuritatilor din apa, imbunatatind gustului cafelei. In conditii normale de uz se poate utiliza timp de 2 luni, apoi este necesara inlocuirea cu un filtru nou, reducand astfel frecventa decalcifierii espresorului. Pentru procesul de decalcifiere, trebuie sa adaugi pur si simplu 100 ml de solutie EcoDecalk in rezervorul de apa, sa completezi cu apa rece, proaspata si sa urmaresti instructiunile simple indicate de espressor. Filtrul de apa De’Longhi protejeaza espressorul de formarea depozitelor de calcar si ajuta la eliminarea impuritatilor din apa, imbunatatind gustului cafelei.

    Calitatile acestui espressor merita incercate cel putin o data, suficient incat sa te convingi de calitatea sa. Este un aparat modern pe care il poti integra cu usurinta la bucatarie, este compact si usor de utilizat, succesul sau fiind acela de a pregati bauturi gustoase pe baza de cafea rapid.

Recomandare:

        Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv cu adevarat performant care sa te rasfete in fiecare dimineata inca de la prima ora: Verifica oferta pret

        Mai multe detalii tehnice precum si pareri ale cumparatorilor puteti verifica si pe pagina produsului accesibila aici

      Primesti garantie 24 de luni daca il comanzi de aici

Espressor automat DE’LONGHI Dinamica ECAM 370.70.B, Carafa pentru lapte cu sistem LatteCrema, Rasnita metalica cu 13 setari, 1.8 l, 1450 W, 19 bari, Negru