Review: Scaun auto 2Drive SAG-15, perfect pentru siguranta celui mic

   Un scaun auto achizitionat acum asa cum este si 2Drive SAG-15, poate salva viata celui mic in caz de evenimente nefericite, cel mic va sta cuminte la locul lui, iar tu ca sofer vei putea fi mai vigilent cu tot ceea ce se petrece in trafic. Aglomeratia prezenta pe strazi, grba care caracterizeaza pe fiecare sofer sau infrastructura deficitara pot cauza probleme in ceea ce priveste siguranta celui mic in spate. Nu este o suma mare, acesta fiind destul de accesibil ca pret, mai ales ca uneori putem ajunge si la concluzia ca sanatatea e nepretuita. Scaunul prezinta mai multe sisteme de reglaj, ce ii confera celui mic siguranta dar si confortul de care are nevoie in timpul calatoriei. Poti accesoriza acest scaun auto la culoarea materialului care compune husa de scaun, fiind disponibile optiunile de culoare, pe rosu, gri sau negru. 

Scaun auto 2Drive SAG-15, 9 - 36 Kg, Gri

       Pozitia corecta pentru acesta este instalat pe bancheta din spate cu fata spre directia de mers. Este un model compact, dar care ofera suficiente elemente de siguranta pentru ca cel mic sa fie protejat la socuri, este comod iar sistemul de prindere este unul care se bazeaza pe centura autovehiculului. Spatarul scaunului este fix, tetiera are un sistem de reglare pe inaltime, cotierele sunt rabatabile in timp ce centurile de protectie din dreptul umarului au burete pentru a oferi confort. Perna interioara este detasabila de la nivelul sezutului iar in partea laterala poti aseza si o perna de protectie care este detasabila pentru siguranta deplina.

       Greutatea maxima suportata de scaun este de 36 Kg si cantareste undeva la 8 Kg. Calitatea evidenta a materialelor si a constructiei ce acorda atentie la detalii de siguranta, reprezinta un mare atuu in dreptul acestui scaun auto. Acesta este special construit pentru a oferi mai multa siguranta, fiind omologat pentru autovehicule conform Normelor Europene de siguranta ECE R44-04.

      Este un scaun care se potriveste pentru toate gamele de masinii, compacte SUV-uri sau chiar si cele mici de orasi, locul ocupat pe bancheta din spate fiind dat de urmatoarele dimensiuni: latime 57 cm, adancime 48 cm si inaltime 75 cm. Tapiteria este confectionata dintr-un material moale si placut la atingere ce lasa pielea bebelusului sa respire. Este detasabila si usor de spalat.

Recomandare:

       Cel mic va fi in perfecta siguranta de fiecare data la drum lung cu scaunul auto 2Drive SAG-15, disponibil la un pret atractiv, in magazinele de specialitate: Verifica oferta pret

       Profita de reducerile in curs, si achizitioneaz-l la un pret mult redus fata de cel normal, doar acum: Verifica pret redus

Scaun auto 2Drive SAG-15, 9 - 36 Kg, Gri