Review: Jucarie educativa Mappy, Autobuzul scolar, cu lumini si sunete

     Nu mai este mult timp pana cand vin sarbatorile de iarna, astfel ca incepem sa cautam idei de cadouri pentru cei mici, iar cea mai buna alegere nu poate fi decat o jucarie educativa, care pe langa distractie sa puncteze si la capitolul educatie. Copii sunt cei nerabdatori in asteptarea sarbatorilor de iarna, mai ales ca urmeaza sa primeasca multe cadouri si jucarii din partea celor din jur. Jucaria educativa Mappy, Autobuzul scolar, cu lumini si sunete va oferi copilului dumneavoastra momente pline de distractie si veselie. Luminile si sunetele emise de catre aceasta dezvolta perceptia vizuala si auditiva si coordonarea dintre maini si ochi. Mai multe figurile se vor putea pozitiona in locatii specifice, pentru ca apoi lumina emisa de la interior sa fie reflectata la exterior prin diverse forma de lumina care ii vor tinti atentia celui mic spre aceasta jucarie minunata. Figurinele din plastic, in numar de 6, poti fi asezate in pozitie fixa cu usurinta, prin simpla apasare pe acestea odata ce le-ai fixat pe tiparul proiectat in plastic. 

Jucarie educativa Mappy - Autobuzul scolar, cu lumini si sunete

     Fiind un dispozitiv care se recomanda varstelor mici nu putem vorbi de activitati recreative care sa implice constructie si creatie, principalele functii referindu-se la sunete, lumini si anumite jucarii mai mici. Este un dispozitiv recomandat atat pentru baieti cat si fete incepand cu varsta de 12 luni. Alegerea unei astfel de jucarii dedicate educatiei, il ajuta pe cel mic sa experimenteze si sa asimileze noi cunostinte pe care sa le asocieze intre ele. Prin intermediul acestor experiente cel mic isi va dezvolta personalitatea, ca pe viitor sa isi descopere abilitatile si sa le aprofundeze.

     Cel mic va fi cu siguranta fascinat de aceasta jucarie, mai ales ca este colorata in culori calde, si prezinta o multime de sunete si lumini cu o intensitate variata, lucru care il va distra copios pe cel mic. Piesele jucariei sunt mari cat sa nu fie inghitite cu usurinta, structura este una destul de stabila iar materialele din constructia sa nu prezinta agenti chimici care sa ii puna in pericol sanatatea celui mic. 

     Se alimenteaza pe baterii, 3 baterii de tip AA, si are o autonomie de lucru de pana la 2 saptamani pentru o perioada de lucru de 3-4 ore pe zi. Alegerea acestei jucarii va fi o experienta amuzanta dar si educativa pentru cel mic. 

Recomandare:

     Este una din jucariile preferate ale celui mic, un aparat educativ de activitati care ii va stimula atentia celui mic, il va face receptiv la stimuli si il va distra in acelasi timp, disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

    Deasemenea zilele acestea il poti gasi la un pret redus, acesta face parte dintr-o campanie de reduceri avand un discount destul de semnificativ: Vezi pret actualizat

Jucarie educativa Mappy - Autobuzul scolar, cu lumini si sunete