Sari la conținut

Frigider cu doua usi Beko RDNE505K30XPN, pret, pareri

  • de

         Beko RDNE505K30XPN este unul dintre cele mai mari frigidere disponibile la vanzare, comparabile ca dimensiuni cu un model de tip side by side, dar mult mai accesibil ca pret. O familie mai numeroasa impartaseste aceasta nevoie a spatiului mai mare pe care un frigider de acest tip il poate oferi pentru sa satisface nevoile culinare diversificate. Frigiderul compus din zona de congelare si frigider, are o capacitate totala de 455 litri, iar tehnologia folosita pentru a raci compartimentele de la interior este cea Neo Frost Dual Cooling. Beko RDNE505K30XPN ofera accesul rapid la interior prin intermediul a doua usi cu deschidere separata, este un dispozitiv modern, construit din materiale de calitate bine finisate, de culoare gri metalizat. Astfel acesta se va incadra perfect in interiorul casei tale, mai ales ca arata bine la exterior, un model premium care va fi remarcat inca de la prima vedere. Daca in mod standard deschiderea este in dreapta, poti modifica pozitia de deschidere al usilor sa se desfasoare in spre stanga in functie de necesitati datorita caracteristicilor reversibile.

Frigider cu doua usi Beko RDNE505K30XPN, 455 l, Neo Frost Dual Cooling, Compresor ProSmart Inverter, Raft sticle, Usi reversibile, Clasa F, H 185 cm, Argintiu

     Cu sistemul de racire Neo Frost Beko raceste frigiderul in mod uniform, dintr-o parte in alta. Iar aerul rece este suflat de 2 ventilatoare separat in zona de congelare si de refrigerare, astfel ca mentine o temperatura constanta, iar mancarea ramane mereu proaspata sau bine congelata. Beko avand sistemul Dual Cooling creeaza un mediu favorabil pentru pastrarea alimentelor proaspete in frigider. Racirea se realizeaza prin intermediul curentilor de aer ventilati ce actioneaza independent in cele 2 compartimente. Aceasta tehnologie previne amestecarea mirosurilor si ajuta la distribuirea uniforma a umiditatii, cat si la restabilirea rapida a temperaturii interioare, dupa deschiderea usii. Astfel, fructele si legumele se mentin ca proaspat culese.

     Sistemul Neo Frost Dual Cooling asigura cele mai bune conditii de conservare pe fiecare raft in parte, curentii de aer fiind prezenti la fiecare nivel, lucru care duce la o constanta a temperaturii la interior. Acest model are tehnologia de dezghetare automata a frigiderului si a congelatorului, ce impiedica formarea ghetii in interior, pastrand o temperatura uniforma ce mentine alimentele in bune conditii pentru o perioada de timp mai indelungata. Frigiderul Beko este construit astfel încât apa rezultată în urma dezgheţării se aduna într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutată fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării. Deasemenea in dreptul fiecarui raft acesta are suporturi pentru bauturi racoritoare/apa pe fiecare nivel de pe usa. In partea de jos a frigiderului acesta este dotat si cu un compartiment special pentru fructe si legume la temperatura constanta. Esti avertizat sonor in cazul in care uiti usa deschisa la frigider mai mult de 10 secunde.

     Rafurile de depozitare alimente sunt in numar de 4 realizate din sticla Safety Glass, ce se curata usor si au o rezistenta foarte buna la greutati mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor poate fi ajustată după nevoi în 2 trepte pe fiecare raft de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard a vaselor sau a borcanelor din comerţ.

Frigider cu doua usi Beko RDNE505K30XPN, 455 l, Neo Frost Dual Cooling, Compresor ProSmart Inverter, Raft sticle, Usi reversibile, Clasa F, H 185 cm, Argintiu

      Compresorul ProSmart Inverter asigura o functionare ultra-silentioasa la cele mai ridicate standarde de eficienta energetica. Aparatele frigorifice dotate cu ProSmart Inverter sunt proiectate tehnologic pentru a beneficia de durabilitate maxima in utilizare. Controlul imbunatatit al turatiei, absenta vibratiilor si eliminarea emisiilor electromagnetice sunt principalele avantaje pe care ti le va oferi tehnologia Motor ProSmart Inverter. La acestea se adauga durabilitatea si robustetea obtinute odata cu eliminarea elementelor supuse uzurii, cum ar fi periile de carbon, dar si garantia de 10 ani, oferita de producator. 

   Usa frigiderului avand maner orizontal integrat este echipata cu 4 suporturi fixe, pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primul suport pentru condimenta, al doilea si al treilea raft specializat pentru depozitarea de recipiente din sticla cu inaltime medie, borcane si pachetele si oua. Un suport intermediar cu capac etans pentru depozitare de branzeturi. Si ultimul suport specializat pentru depozitarea de recipiente din sticla cu inaltime peste medie.

     Aparatul are iluminare LED Leigh coloana in zona de refrigerare si sus in zona de congelare, ce asigura o buna vizibilitate chiar si cu aparatul plin. Iar corpul de congelare pozitionat in partea superioara a combinei are doua compartimente despartite de un raft din sticla. Compartimentul de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, cu tava pentru gheata, inclusiv congelarea rapida, unde accesul la alimente se face foarte usor. Puterea de congelare a aparatului este de 6 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Acest frigider este prevazut si cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Tava cu cuburi de gheata va face deliciul oricarui iubitor de bauturi racoritoare si whiskey deoarece acesta va asigura doza de rece pentru bauturile preferate. Pentru a regla temperatura Beko are la interiorul frigiderului un termostat electronic, util si usor de actionat.

       Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C in regim de iarna până la +43°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

     Pe partea de functii si tehnologie Beko RDNE505K30XPN detine: Sistem de avertizare acustic si optic atunci cand usa este deschisa, mai mult de 60 secunde. Semnal optic şi sonor de avertizare la creşterea temperaturii in congelator dupa o pana de curent. Daca usile aparatului nu sunt deschise timp de 12 ore dupa ce butonul retractabil de control al temperaturii este comutat la pozitia de temperatura cea mai ridicata, atunci functia de Vacanta va fi activata automat. Accesand aceasta functie nu este potrivita pentru a pastra alimente in compartimentul de refrigerare si congelare. Pentru a anula functia de Vacanta, este nevoie sa modificati setarea butonului rotativ retractabil. Aparatul are in dotare un filtrul activ, de carbon ce elimina mirosurile neplacute la circularea aerului in interiorul frigiderului, asigurand totodata un nivel ridicat de igiena prin reducerea riscului aparitiei bacteriilor. 

     Eficienta energetica oferita de frigiderul Beko RDNE505K30XPN este foarte buna, avand clasa F, cu un consum anual de 322 kWh/an, avand un consum zilnic de 0,883 kWh.

Frigider cu doua usi Beko RDNE505K30XPN, 455 l, Neo Frost Dual Cooling, Compresor ProSmart Inverter, Raft sticle, Usi reversibile, Clasa F, H 185 cm, Argintiu     Acest consum energetic i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter inteligent, cu tehnologii de izolare unice, care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter de la Beko presupune modificarea turației și capacității compresorului pe 7 nivele a aparatului de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorului o turatie si o capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea temperaturii setate. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 39 dB. Volumul total net a acestei combine frigorifice este de 455 de litri din care 348 de litri ii revin frigiderului iar restul de 107 de litri congelatorului. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm 185 x 70 x 70,5 si o greutate de 78,6 Kg. Aparatul detine certificatul german TUV care confirma faptul ca Beko respecta toate standardele de constructie si siguranta specifice categoriei. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun. Spatiul din interiorul celor 2 compartimente este foarte generos, iar functiile si tehnologiile prezenta pe lista dotarilor, reusesc sa-ti ofere o experienta placuta in utilizare. O recomand cu toata increderea, raportul sau calitate-pret este excelent

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un frigider performant care sa iti satisfaca toate nevoile cotidiene la un pret foarte mic: Verifica oferta pret

       Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

      Primesti garantie 2 ani cu posibilitate de extindere, daca o comanzi de aici

Frigider cu doua usi Beko RDNE505K30XPN, 455 l, Neo Frost Dual Cooling, Compresor ProSmart Inverter, Raft sticle, Usi reversibile, Clasa F, H 185 cm, Argintiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *