Combina frigorifica Heinner HCNF-V291E++, pret, pareri

      Combina frigorifica Heinner HCNF-V291E++ este alegerea perfecta daca iti doresti un model care sa asigure un nivel optim al performantelor pentru care racirea sa se efectueze in cele mai bune conditii indiferent daca vorbim de sezonul calduros sau cel de iarna. Este un concept modern care beneficiaza de monitorizare digitala a nivelului termic de la interior, aspect care iti da puterea deplina sa stabilesti in mod exact criteriile de temperatura pentru mediul de interior in functie de alimentele depozitate. Heinner HCNF-V291E++ este combina care va avea o influenta pozitiva asupra casei tale si din punct de vedere al aspectului, un electrocasnic modern, de culoarealb mat, dat de materialele de calitate finisate perfect. Suprafetele de la exterior nu retin amprente iar in eventuala necesitate de curatare, se pot sterge foarte usor cu o laveta de bucatarie. Usile care fac accesul la interior au deschidere spre dreapta si sunt prevazute cu manere incorporate, situate la nivel orizontal intre cele doua incinte, frigider si congelator. Sistemul de racire performant de tipul No Frost permite de acum o racire mult mai eficienta, ce permite de acum ca acumularile de gheata sa nu mai existe. O tehnologie care va da semne de bine si la aspectul consum energetic, deoarece efortul depus pentru a raci interiorul este mai mic. 

Combina frigorifica Heinner HCNF-V291E++, 294 l, No Frost Multicooling, Clasa E, Freezer Shield, Iluminare LED, functie ECO, H 186 cm, Alb

   Usile care fac accesul la interior au deschidere standard spre dreapta asta ca sa iti faci o idee cat mai exacta asupra pozitionarii sale in spatiul pe care il detii. Clasicele manere sunt acum incorporate in usi, o modalitate mult mai rezistenta care va face sa reziste si mai mult in timp la actiuni repetate de deschidere/inchidere usi. Avand o capacitate totala de 294 litri, combina frigorifica Heinner HCNF-V291E++ ofera spatiu la discretie utilizatorilor sai. Distributia se face astfel, 207 litri ii revin frigiderului iar restul de 87 litri sunt raportati in dreptul congelatorului. 

Combina frigorifica Heinner HCNF-V291E++, 294 l, No Frost Multicooling, Clasa E, Freezer Shield, Iluminare LED, functie ECO, H 186 cm, Alb

      Zona de refrigerare cu dezghetare automata, este construit astfel incat apa rezultata în urma dezghetarii se aduna intr-un locas special in partea de jos, de unde se scurge in afara frigiderului, intr-o tavita aflata deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutata fiind si de caldura degajata de compresor in timpul functionarii. Controlul temperaturii poate fi setat in mod individual folosind consola de comanda de la interior care monitorizeaza in mod digital indicele termic pentru cele doua incinte. Folosind asa numita tehnologie No Frost, combina frigorifica nu mai necesita trecerea prin procesul de decongelare. La interior este mentinut un flux constant de racire pentru tot volumul sau, care functioneaza pe baza unui mecanism format dintr-un temporizator, o bobina care incalzeste si un senzor de temperatura. Temporizatorul are rolul de a porni periodic – o data la sase sau mai multe ore – bobina care incalzeste si care este asezata pe vaporizatorul frigiderului (bobina ce raceste). Astfel, gheata este topita inainte de a se depune in strat gros, iar apa obtinuta se scurge intr-un compartiment special printr-un canal colector. Senzorul de temperatura are rolul de a mentine fluxul normal de racire din interiorul frigiderului, oprind incalzirea bobinei in momentul in care temperatura este de 0 grade Celsius.

Combina frigorifica Heinner HCNF-V291BKF+, 294 l, No Frost Multicooling, Clasa E, Freezer Shield, Iluminare LED, functie ECO, H 186 cm, Negru

     Avantajele acestei tehnologii sunt numeroase  in ceea ce priveste stilul tau de viata, functionarea frigiderului, dar si modul in care sunt depozitate si pastrate alimentele. In primul rand ajungi sa economisesti timp deoarece procesul anevoios de dezghetare nu mai este necesar. Consumul de energie electrica este redus deoarece, in absenta ghetii, performantele frigiderului sunt mai ridicate si presupun folosirea unui minim de resurse. Produsele din frigider nu se mai lipesc intre ele, iar etichetele de pe acestea raman vizibile, datorita mentinerii unei temperaturi constante. Astfel, intretinerea unui frigider care functioneaza pe baza tehnologiei No Frost este mult mai simpla. Tot ce trebuie sa faci este sa golesti, o data pe an, tavita in care s-a colectat apa obtinuta in urma topirii ghetii, fapt care nu mai necesita cateva ore, ca in cazul dezghetarii clasice. Astfel, tehnologia No Frost este inovatia care are pentru tine avantaje pe toate planurile. Nu castigi doar timpul pe care l-ai fi pierdut pentru a dezgheta un frigider cu sistem de racire clasic, ci ai parte si de alimente care sunt pastrate in conditii mai bune.

     Rafturile de depozitare alimente sunt in numar de 3 realizate din sticla securizata ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ. Ultimul raft de jos este cel specializat pentru pastrarea alimentelor din categoria vegetale si a fructelor. Acesta se inchide ermetic pentru a pastra un nivel de umiditate constant, o temperatura pozitiva, pentru pastrarea in conditii ideale alimentele tale pe care le iubesti. Usa frigiderului este echipata cu 3 suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primul suport pentru oua, al doilea si al treilea raft specializat pentru depozitarea de recipiente din sticla cu inaltime medie borcane si pachetele. Al patrulea raft specializat pentru depozitarea de recipiente din sticla sau alte recipiente cu inaltime peste medie. Aparatul are iluminare Eco Led ce ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic. Pentru a regla temperatura Heinner HCNF-V291E++ are la interiorul frigiderului un termostat cu reglare manuala in 7 trepte de temperatura. Tehnologia NoFrost MultiCooling ofera un plus de prospetime, nivele optime de umiditate in fiecare compartiment, previne amestecarea mirosurilor si pastreaza aroma alimentelor.

      Corpul de congelare cu usa reversibila si maner vertical este pozitionat in partea inferioara a combinei avand un compartiment unic cu un raft de sticla la mijloc. Spatiul de congelare ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida si tava pentru gheata. Raftul din sticla este detasabil putand sa ofere un spatiu unic de congelare pentru produse de mari dimensiuni. Acest spatiu ofera conditii excelente de depozitare pentru alimentele congelate. Heinner HCNF-V291E++ detinand si functia Congelare rapida reduce temperatura din congelator timp de mai multe ore, astfel incat produsele alimentare pot fi congelate usor si in conditii de siguranta. Aceasta functie asigura de asemenea ca temperatura din congelator sa fie pastrata corespunzator la nivelul cerut in conditii de temperaturi ambientale de +10°C pana la +16°C (modul de iarna). Utilizatorul are posibilitatea sa regleze umiditatea de la interior prin intermediul panoului central din interiorul frigiderului pozitionat in partea superioara. Tehnologia „Freezer Shield’’ asigura pastrarea in siguranta a alimentelor in congelator chiar daca temperatura ambientala scade la -15 °C. Poti instala aparatul intr-o camera neincalzita, fara sa iti faci griji ca alimentele se vor dezgheta.

    Puterea de congelare a aparatului este de 5 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Acest frigider este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Acest model detinand functia Vario Space toate rafturile intermediare din sticla pot fi extrase confortabil. Astfel, intregul spatiu interior poate fi utilizat liber si pentru alimentele de congelat voluminoase ca intr-o lada frigorifica.

Combina frigorifica Heinner HCNF-V291E++, 294 l, No Frost Multicooling, Clasa E, Freezer Shield, Iluminare LED, functie ECO, H 186 cm, Alb

     Heinner avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 25 ore fara ca alimentele sa se degradeze. Acest model cu un compresor a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-ST fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C regim de iarna până la +38°C regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

    Eficienta energetica oferita de combina frigorifica Heinner HCNF-V291E++ este foarte buna, avand clasa E, cu un consum nominal de 299 kW/h. Acest lucru i se datoreaza si compresorului performant echipat cu un motor trifazat universal. Acest model fiind dotat cu sistem de suspensii este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 41 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm 186 x 59.5 x 60 si o greutate de 67 Kg. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun.

Recomandare:

    Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

   Primesti garantie 3 ani daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Combina frigorifica Heinner HCNF-V291E++, 294 l, No Frost Multicooling, Clasa E, Freezer Shield, Iluminare LED, functie ECO, H 186 cm, Alb