Sustenabilitatea, o initiativa pentru care merita sa cumperi de la Decathlon

      Planeta are nevoie mai mult ca oricand de noi, iar pentru acest lucru este nevoie sa ne schimbam obiceiurile de consum si sa ne orientam catre a fi mult mai sustenabili cu produsele pe care le cumparam sau utilizam. Cand luam in calcul cat de sustenabil este un produs, vorbim de impactul pe care il are acesta asupra mediului si asupra celor care il produc, il manipuleaza, in transporta, iar la final il vand si cumpara. Pentru ca in ultimul timp acest aspect este din ce in ce mai mult adus in discutie, cat de sustenabili suntem, cei de la Decathlon vin in ajutorul tau oferindu-ti posibilitatea sa raspunzi grijei pe care o oferi planetei cumparand acele produse sustenabile de care ai nevoie. Cu scopul de a provoca schimbari pozitive, cei de la Decathlon.ro iti ofera de acum posibilitatea de a face cumparaturi intr-un mod mult mai sustenabil. La fel si cu produsele pe care nu le mai utilizezi si sunt in stare perfecta pentru a fi utilizare si de alte persoane la pret mai mic. Poti fi si tu la randul tau sustenabil, pentru ca astfel ne cladim un viitor mai bun, pentru o viata mai buna impreuna.

      Nu este greu sa fi sustenabil cand ai la indemana instrumentele necesare, aspect la care cei de la Decathlon s-au gandit deja oferindu-ti sansa sa protejezi si tu mediul inconjurator eficient. Noua campanie sub sloganul „Planeta este terenul nostru de sport. Protejeaz-o!” iti ofera acum serviciul de care ai nevoie pentru a lua parte din aceasta miscare, de protectie a mediului inconjurator.

     Produsele second-hand pot primi o noua sansa, mai ales ca acestea sunt testate pentru a indeplini un minim standard functional, astfel incat noii beneficiari sa se bucure la fel ca la un produs nou. Uneori cumparam, nu folosim si aruncam, dar gandindu-ne la sustenabilitate, putem redirectiona aceste produse care nu se mai potrivesc in prezent, altor persoane care le pot repune in  folosinta. Astfel nu va mai fi nevoie sa se produca si alte echipamente decat ne este necesar. Produsele pe care doresti sa le predai prin serviciul second-hand urmeaza a fi evaluate, urmand ca apoi sa fie listate pe platforma in sectiunea speciala second-hand pentru a fi vandute.

Vezi politica second-hand inscrisa in termeni si conditii aici

      Second Hand te ajută să-ți vinzi echipamentul de care nu mai ai nevoie și cu voucherul obținut din vânzarea lui îți cumperi unul nou. Voucherul aferent poate fi folosit la achizitionare de produse Decathlon in termen de 2 ani de zile. Consider a fi o initiativa foarte buna in ideea in care doresti sa faci un upgrade la bicicleta pentru a face trecerea la o generatie mai noua, poate mult mai bine echipata din punct de vedere tehnic. Odata ce a avut loc inscrierea produsului pentru vanzare, acesta va fi afisat in categoria speciala „Second Hand” de pe site. Verificand aceasta sectiune, in special in categoria biciclete, am descoperit mai multe oferte interesante care pot fi cumparate la preturi mult mai mici ca cele din magazin. Cele mai multe biciclete sunt in zona de copii mici, unde odata cu cresterea in varsta, este nevoie te orientezi catre alte modele mai mari, care sa corespunda noii staturi a celui mic.

      E important sa verifici aceasta categorie mereu, deoarece ofertele evolueaza de la o zi la alta, iar indecizia de a achizitiona bicicleta dorita imediat, poate face ca in urmatoarea zi sa devina indisponibila. Spre exemplu avem aceasta bicictela pe 14 inchi achizitionata de noua in 2020, care acum in 2022, poate fi cumparata cu doar 300 de lei (fata de 600 lei cat costa una noua), de aici

Auchan, parteneriat cu Decathlon pe zona de produse sportive | Revista  Progresiv

 

     O alta bicicleta de marimi asemanatoare este si KID Racer, care poate fi cumparata din magazinele Decathlon cu numai 150 de lei. Consider ca este un deal bun daca vrei sa ii faci celui mic o surpriza placuta salvand astfel niste bani importanti si sa respecti in acelasi timp si eticheta de „sustenabil”. Vezi oferta aici

Kid racer