Incepe o noua sesiune de vouchere rabla din 6 mai 2022

    Programul rabla initiat anul trecut continua si in 2022, iar data de la care se pot genera din nou vouchere este de 6 mai. Practic nu mai este mult din acest moment, asta ca sfatul meu e sa fi pregatit de la primele ore are diminetii pentru a fi sigur ca prinzi unul vouchere care se pot genera in limita de buget atribuita pentru anul acesta. La fel ca si in anii anteriori, stim bine ca interesul pentru acest eveniment este unul mare, iar in doar cateva minute se pot epuiza toate fondurile disponibile. Pentru asta ai nevoie sa te loghezi pe contul AFM pentru a genera un voucher pentru unul din produsele dorite. Trebuie sa te pregatesti in acest timp cu un aparat mai vechi pe care il vei da la reciclat in schimbul unui voucher cadou prin care poti achizitiona dispozitive si aparate din categoriile mentionate:

Masini de spalat rufe rabla

Aparate de aer conditionat, oferte rabla

Uscatoare de rufe, oferte rabla

Aspiratoare, oferte rabla

Laptopuri oferte rabla

Tablete oferte rabla

Aparate frigorifice oferte rabla

 

Care sunt schimbarile in programul rabla 2022? 

    Daca totusi nu reusesti sa prinzi loc la masa celor care isi genereaza un voucher valid, vei mai putea avea inca o sansa in cea de-a doua etapa care incepe undeva in decembrie (2 decembrie cel mai probabil). Ca noutate, din acest an, nu vor mai putea fi achizitionate televizoare in acest program, ele fiind eliminate, procentul de fonduri pentru aceste produse fiind distribuit uniform celorlalte categorii in parte. O alta modificare care intra in viguare este aceea ca voucherele vor fi valabile doar 7 zile, redus de la 15 zile. Poti genera doar un singur voucher, valabil pentru o categorie in parte. Deasemenea intr-un an, un utilizator poate obtine cel mult un voucher rabla electrocasnice, anul trecut fiind persoane care au generat voucherul in ambele campanii si nu l-au folosit. De data aceasta aceste persoane urmeaza fi sanctionate prin neparticipare la urmatoarea sesiune rabla din anul curent. Dacă ai generat un voucher, dar nu l-ai utilizat, nu vei mai putea sa generezi, intr-o alta editie din acelasi an calendaristic, un voucher pentru aceeasi categorie.

Cum iti generezi un voucher rabla 2022?

Simplu, accesezi situl AFM de aici iti completezi datele solicitate din buletin prin crearea unui contapoi te loghezi pentru generare voucher. Sfatul meu e sa parcurgi acesti pasi din timp, deoarece la ora de inceput a programului, cu siguranta va fi suprasolicitat iar unele servicii e posibil sa nu functioneze asa cum trebuie. 

Valoare vouchere in programul rabla 2022?

Valorile care pot fi generate pentru voucherele rabla raman neschimbate in 2022, fiind urmatoarele:

 

  • 400 lei, pentru masini de spalat rufe, (incluse sunt si modelele hibrid cu uscator) avand clasa energetica cel putin C
  • 400 lei, pentru masini de spalat vase avand clasa energetica cel putin D
  • 400 lei, pentru frigidere, combine frigorifice, lazi frigorifice, congelatoare, avand clasa energetica cel putin E
  • 400 lei, pentru aere conditionate, avand clasa energetica cel putin A++
  • 200 lei, pentru aspiratoare
  • 500 lei, pentru laptopuri
  • 300 lei, tablete

 

Ce alte alternative avem la rabla pentru electrocasnice daca nu am prins un voucher? 

    Am vazut mai multe magazine care desfasoara intern campanii pentru ridicarea aparatelor de tip electrocasnice mai vechi, oferind un voucher de cumparaturi de 150 de lei. Daca cumperi un produs din următoarele categorii: mașini de spălat rufe, frigidere, combine frigorifice, vitrine frigorifice, congelatoare, lăzi frigorifice, aragaze, cuptoare încorporabile, mașini de spălat vase, uscătoare de rufe, aparate de aer condiționat sau televizoare, esti valid pentru un voucher de 150 de lei. In plus de asta, produsul vechi iti este ridicat de acasa fara alte costuri suplimentare. 

Produsele eligibile rabla sunt semnalizate cu un banner in dreptul lor, 150 de lei voucher: Vezi oferte

Aceste preturi pot fi modificate conform unor oferte prezente la momentul respectiv pe site, asa ca te invit sa te informezi de aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *