Televizor Philips 39PHS6707/12, 98 cm, Smart Android, review

    Philips 39PHS6707/12 este un televizor ideal ca dimensiune, care beneficiaza de interfata Smart cu sistem operare Android 10, un model disponibil pentru a fi achizitionat la un pret destul de accesibil. Ca o comparatie fata de alte televizoare smart, cei de la Philips reusesc sa integreze acest sistem de operare Android pe un ecran HD de 98 cm, care este mult mai ofertant la partea de custumizare si numar de aplicatii. Astea inseamna mai multe resurse disponibile, eficienta in ceea ce priveste rapiditatea actiunilor utilizator si un timp de raspuns bun la stimuli. Continutul poate fi accesat rapid, fara interferente, experienta unica fiind una excelenta, in privinta vitezei de reactie si a imaginilor transmise. Sunt disponibile aproape 3 milioane de aplicatii ce vor extinde la maxim capabilitatile sale. Televizorul Philips 39PHS6707/12 face parte din gama 2022, deci primeste un update de software specific anului de aparitie, cu suport software de lunga durata. 

Televizor Philips 39PHS6707/12, 98 cm, Smart Android, HD, LED, Clasa G

    Android 10 ruleaza chiar neasteptat de bine pe aceasta platforma, la care participa un procesor cu 4 nuclee de tip Quad Core, pentru asigurarea continuitatii fluxului de date in mod rapid. Accesul se face aproape instantaneu, zona de trasfer de la televizorul clasic in interfata smart facandu-se cu ajutorul telecomanzii din dotare. Interfata Smart este punctul de atractie a oricarei persoane ce doreste sa fie la curent cu noutatile de tehnologie si sa fie conectat la tot ce se intampla in online, retele sociale, web browsing si video streaming. Pe langa browserul nativ, aplicatii de citire mail si comunicare, modelul de fata suporta si continut video premium folosind Netflix, YouTube, Amazon Prime sau HBO Go. Poti descarca si alte aplicatii din magazinul Play, tinand cont de limita de stocare impusa de cei 8 Gb disponibili.

       Designul simplu si modern al noului televizor LED Philips 39PHS6707/12 il va face sa fie imediat remarcat in interiorul casei tale, un dispozitiv multimedia care Slim care poseda o rama ingusta de culoare neagra care inconjoara tot ecranul fara sa ocupe spatiu important din suprafata sa. Cele doua picioruse pozitionate la capete, ii dau siguranta unei pozitionari corecte si sigure, indiferent de suprafata. Rama care inconjoara ecranul este este din plastic de culoare negru, avand o banda de acoperire minimalista astfel incat sa nu preia accentuat din suprafata extinsa a ecranului. Pentru pozitionarea la inaltime, suportul standard compatibil cu acest mode este VESA 200 x 200.

Televizor Philips 39PHS6707/12, 98 cm, Smart Android, HD, LED, Clasa G

      Ecranul de 98 cm ofera o buna perspectiva a culorilor, imaginile sunt clare, bine definite sub aspect contrast si cromatica, chiar si in cazul in care il privesti din unghi.  Alte detalii mai amanuntite care fac referire la calitatea transmisiei sunt contrastul nativ de 3000:1, timpul de raspuns de 6.5 ms, si luminozitatea de 200 cd/mp. Unghiul de vizibilitate este foarte bun chiar si in conditii de luminozitate mare. Fluxul continuu al imaginilor va fi influentat si de aspectul timpului de raspuns, 8.5 ms, fiind o valoare destul de buna in conditiile in care doresti sa ai parte de imagini care sa se succeada rapid, si sa nu iei in calcul astfel pierdere de informatie. Folosind Asistenul vocal inteligent, poti sa trimiti comenzi de la distanta, pentru a face cautari online mult mai usor si atractiv. Pentru ca aceasta functie sa functioneze, ai nevoie de acces la internet, televizorul sa fie conectat la un router wireless. Cu ajutorul functiei Screen Mirroring, poti partaja usor continut de pe ecranul unui dispozitiv mobil, direct pe ecranul televizorului tau. In plus daca iti doresti sa capturezi continutul de la Tv, cu ajutorul functie USB recording, atasezi un USB stick sau HDD extern, la unl din porturile USB pentru a inregistra tot ce e transmis la tv in lima de spatiu disponibil.

     Tehnologia HDR 10 este cea care imprima o noua realitate imaginii, astfel incat continutul sa fie optimizat pentru o experienta cat mai apropiata de cea din realitate. Calitatea HDR amplifica contrastul astfel incat tu sa te bucuri intotdeauna de o experienta de vizionare la calitate HDR. Pentru a experimenta acest efect HDR mai jos gasiti o poza care descrie in detaliu coloristic efectul HDR aplicat unei imagini transmise la televizor. HLG utilizeaza o variatie de gama similara cu cea a sistemelor de redare video traditionale. Asa se obtine o flexibilitate mai mare pentru adaptarea continutului difuzat de televiziuni, fie ca vorbim de evenimente sportive transmise in HD, fie ca vorbim de continut obisnuit. 

       Tunnerul de tip DVB-T/C permite receptia tuturor posturilor din analogic si digital, respectand standardele europene de receptie in viguare. 

     Sunetul va fi redat prin doua difuzoare stereo ce livreaza putera totala de 12 W. Modificarea caracteristicilor de sunet sau imagine se poate face cu ajutorul telecomanzii din dotare. Sunetul chiar se aude bine, este intens, nu sacadeaza si prezinta o rezonanta placuta. Desigur, daca doresti sa pasesti in zona de audiofil, recomand achizitia unui stand suplimentar, ca sa amplifice si mai mult aceasta calitate. Exista numeroase setari audio pe care le poti aplica pentru a controla si mai bine sunetul in functie de evenimentul transmis, sau chiar personaliza dupa bunul plac.

      Televizorul Philips 39PHS6707/12 este deasemenea dotat cu un player media incorporat care poate reda continut multimedia: muzica, filme si poze. Pe partea de conexiuni acesta este dotat cu 3 porturi HDMI 2.0, iesire audio, slot CI+, 2 porturi USB 3.0, VGA, SCART, si cablu coaxial. Slotul CI+ este si el prezent. Consumul nominal in timpul functionarii sale este de doar 42 kWh/ 1000 ore ce poate creste pana la 45 kWh atunci cand modul HDR este activ. Conectarea la internet se va putea atat prin wireless cat si LAN, acesta fiind dotat cu un adaptor de retea internet Wi-Fi si port RJ-45. Memoria interna este de 1 Gb in timp ce HDD-ul unde vor fi stocate mare parte din aplicatii are o capacitate de 8 Gb.

Recomandare:    

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant dotat cu tehnologii de ultima generatie la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Garantia oferita de producator este de 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

        Profita zilele acestea de reducerea semnificativa de pret si achizitioneaza-ti televizorul dorit la un super pret: Verifica pret redus

Televizor Philips 39PHS6707/12, 98 cm, Smart Android, HD, LED, Clasa G

Un comentariu la „Televizor Philips 39PHS6707/12, 98 cm, Smart Android, review”

Comentariile sunt închise.