Review: Aspirator cu sac Miele Complete Select PowerLine GRGR

    Miele Complete Select PowerLine GRGR este un produs premium pe care il recomand celor care vor sa faca o investitie calitativa din aceeasi gama a producatorului de prestigiu Miele. La fel cum in industria auto exista marci premium, si in zona de electrocasnice exista astfel de branduri care promit sa ofere o calitate superioara a produselor sale, si aici putem include si aspiratoarele. Majoritatea produselor Miele vin cu un cost mai mare, dar putem spune ca merita investitia daca dispui de buget suficient pentru o investitie de acest tip. Calitatea de productie a unui aspirator Miele se poate distinge din finisaje, putere de lucru si fiabilitate in timp. Miele Complete Select PowerLine GRGR este modelul despre care vom discuta astazi in acest articol, un model cu un aspect placut ce imbraca o carcasa din material plastic de culoare gri, dotat cu numeroase accesorii care sa te ajute in activitatea de a mentine curata acasa, de zi cu zi.

Aspirator cu sac Miele Complete Select PowerLine GRGR, 890 W, Filtru AirClean, Gri

  Aspiratorul cu sac Miele Complete Select PowerLine GRGR merge pe acelasi trend al tehnologizarii fiind un super dispozitiv de curatare pe care il poti utiliza atat in regim locativ cat si industrial, pentru a curata spatii de dimensiuni mai mari. Creat chiar la noi in tara la Feldioara, cu o investitia de capital majora, acesta are la baza mai multe componente de concept Germania, create si asamblate dupa aceleasi reguli stricte la noi in tara. Grija si atentia pentru utilizator si feedback-ul din partea acestora este un aspect pe care cei de la Miele continua sa aiba grija si dupa achizitia produsului in sine. De aceea pentru a raspunde si acestei nevoi, cei de la Miele au implementat o linie de call center la care pot apela clientii acestui brand. Aici esti consiliat de catre un specialist Miele cu privire la problemele care pot aparea in decursul folosirii produselor acestui brand si poti primi sfaturi si alte recomandari pentru a solutiona problemele intampinate. 

Contact

    Miele Complete Select PowerLine GRGR ofera o eficienta buna la colectarea murdariei de pe toate tipurile de suprafete uscate, de la covoare, pacrhet sau gresie. Haosul murdariei este indepartat cu ajutorul tehnologiei eficiente a motorului intern de productie. Aspiratorul este echipat cu un motor performant si avansat tehnologic – Power Line, care are o eficienta remarcabila de operare, fluxul de aer fiind puternic prin tubul de aspirare, aparatul avand un consum redus de energie si functionare silentioasa. Motorul inovator Power Line SGDF3 ofera aspiratului treceri suplimentare de aer pentru un flux de aer si mai puternic fiind ajutat de peria eficienta EcoTeq si inteligentul PowerChip, inovatii unice Miele. In timpul aspirarii chip-ul ajusteaza in mod continuu consumul de putere pentru a se adapta perfect situatiei.

Aspirator cu sac Miele Complete Select PowerLine GRGR, 890 W, Filtru AirClean, Gri

     Acest model este eficient din punct de vedere energetic avand o putere maxima de aspirare si dand cele mai bune rezultate. Este incadrat in clasa energetica C si clasa de performanta a curatarii podelelor A. Pornirea motorului se face cu tehnologia Soft Start care este mai eficienta din punct de vedere energetic si mareste durata de utilizare a aspiratorului. Ca rezultat al cuplului redus in timpul pornirii motorului, sarcina este transmisa tuturor pieselor in miscare ale motorului, treptat, care, la randul lor, solicita mai putin motorul si astfel reduce consumul de energie. Motorul puternic de 890 W ofera o putere de aspirare de care avem nevoie pentru a curata pana si cele mai fine particule de praf de pe orice tip de suprafata. Miele Complete Select PowerLine GRGR este un aspirator cu sac avand o capacitate de colectare murdarie de pana la 4,5 litri, sacul avand 9 straturi de filtrare si capac igienic cu inchidere HyClean GN. Atunci cand puterea de aspirare incepe sa scada este recomandat sa il inlocuiesti cu altul nou.

Aspirator cu sac Miele Complete Select PowerLine GRGR, 890 W, Filtru AirClean, Gri

      Panoul de comanda este dotat cu buton avand comenzi electronice +/- de pornire oprire de tip On/Off, un potentiometru cu functia de variator de putere motor in 6 trepte si un alt buton ce actioneaza sistemul de strangere cablu alimentare in mod automat. In functie de suprafata care urmeaza sa fie aspirata, folosind variatorul de putere, putem ajusta puterea de aspirare a motorului. Folosind acest aparat cu puterea reglata la minim putem aspira fara sa ne facem probleme cu vecini. Zgomotul emis va fi foarte greu de sesizat. Acest model are o intensitate a zgomotului in timpul folosiri de 78 dB. De aceea, nu va deranja pe nimeni atunci cand facem curatenie noaptea sau dimineata devreme. Corpul aspiratorului este special construit, avand o dimensiune compacta, pentru a putea trece usor prin cele mai inguste spatii. Design-ul compact face ca aspiratorul sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. Aparatul este usor de transportat cu o greutate mica de 7.2 Kg si poate fi transportat cu usurinta datorita sistemului de roti mobile. Dimensiunea redusa a aparatului precum si cablul de alimentare cu lungimea de pana la 8.5 metri ne va oferi posibilitatea sa ajungem chiar si in locurile cele mai putin accesibile ca sa facem curatenie. Cu ajutorul tubului telescopic din inox, din dotarea aparatului vom avea o raza de actiune de 12 m si vom putea ajunge in locurile greu accesibile fara a mai fi nevoie sa ne aplecam. Tubul telescopic face legatura cu aparatul de aspiratie praf cu ajutorul unui furtun din plastic flexibil cu posibilitatea de a se roti la un unghi de 360 de grade pentru a putea fi folosit cu mai multa usurinta aspiratorul Miele. Miele are in dotare si o perie de aspirare de inalta performanta universala SBD 290-3, ce poate fi folosita cu succes pentru aspirarea covoarelor cat si a suprafetelor dure precum gresia si parchetul. Setul de accesorii cu trei 4 cuprinde: perie standard, accesoriu pentru spatii inguste, parie parchet si duza tapiterie.

Aspirator cu sac Miele Complete C3 Parquet PowerLine- SGSF3, 890 W, 4.5 L, Filtru AirClean +, Albastru

    Acestea sunt integrate sau, ca urmare a unei inovatii exclusive de la Miele, pot fi fixate pe o clema Vario pentru a fi intotdeauna la indemana.

Aspirator cu sac Miele Complete Select PowerLine GRGR, 890 W, Filtru AirClean, Gri

     Filtrul AirClean + filtrul motor din dotare cu 1 strat de spumă reuseste sa capteaze pana şi cele mai fine particule de praf înainte ca aerul să fie evacuat din aspirator, pentru un cămin fără praf, cu aer curat şi sănătos. Clasa emisiilor de praf ale modelului Miele se refera la calitatea aerului care este eliberat inapoi in camera, aparatul incadrandu-se in clasa (34.3 kW/an). Performanta de curatare de pe eticheta aparatului ne arata procentajul de absortie al prafului de pe covor si de pe o suprafata dura de lemn standardizata. Acest model incadrandu-se in clasa C in performanta curatarii covoarelor si clasa in performanta curatarii suprafetelor dure. Mai mult decat atat, Miele are role din cauciuc, care nu vor deteriora mobilierul sau podeaua. Dupa ce vom termina curatenia nu vor ramane nici urme de praf, nici urme de roti.

Avantaje:

– Putere de aspirare maxima – 890 W;
– Aplicatii adaptabile – duza universala pentru pardoseala;
– Bland cu podelele din lemn – accesoriu flexibil Parquet Twister;
– Adaptabil si usor de utilizat, gratie accesoriilor integrate;

Aspirator cu sac Miele Complete Select PowerLine GRGR, 890 W, Filtru AirClean, Gri

     Sta bine si daca e sa ne uitam cu ce accesorii vine dotat respectiv perie universala SBD 290-3, duza pentru tapiterie, duza pentru spatii inguste, perie cu peri naturali pentru obiecte reliefate si telescop metalic. Cu peria din dotarea aspiratorului Miele, suprafata de absorbtie va fi mai mare iar zonele greu accesibile vor fi mai usor de curatat. Aspiratorul Miele cu eficienta energetica C este conceput sa ofere randament maxim cu un consum de energie optimizat. 

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

    Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

Aspirator cu sac Miele Complete Select PowerLine GRGR, 890 W, Filtru AirClean, Gri