Review: Aspirator cu sac Miele Complete C3 Select Parquet PowerLine PETR

    Miele Complete C3 Select Parquet PowerLine PETR este un aspirator unic, un model construit dupa cele mai riguroase standarde, ce ar putea completa dotarile casei tale intr-un mod eficient. Oricare ar fi problema tehnica semnalata in timpul functionarii, cei de la Miele au o linie dedicata de call center la care raspund specialisti proprii ce ofera solutii rapide si prompte. De la îndrumarea prealabilă achiziţiei şi până la instalarea aparatului electrocasnic, gama completă de oferte sau informaţiile suplimentare referitoare la utilizarea optimă a produselor. Cei de la Miele au o intreaga istorie in spate, primul aspirator Miele fiind lansat in 1927, timp in care de atunci, peste 50000000 de aspiratoare au parasit fabrica Miele. 

Aspirator cilindric cu sac de praf Aspirator Complete C3 Select Parquet PowerLine

    Aparatul de aspirare Miele Complete C3 Select Parquet PowerLine PETR are un design placut la vedere fiind construit dintr-un material lucios din plastic de buna calitate de culoare albastru. Aspiratorul este echipat cu un motor performant si avansat tehnologic – Power Line, care are o eficienta remarcabila de operare, fluxul de aer fiind puternic prin tubul de aspirare, aparatul avand un consum redus de energie si functionare silentioasa. Motorul inovator Power Line SGDF3 ofera aspiratului treceri suplimentare de aer pentru un flux de aer si mai puternic fiind ajutat de peria eficienta EcoTeq si inteligentul PowerChip, inovatii unice Miele. In timpul aspirarii chip-ul ajusteaza in mod continuu consumul de putere pentru a se adapta perfect situatiei.

Aspirator cilindric cu sac de praf Aspirator Complete C3 Select Parquet PowerLine

     Acest model este eficient din punct de vedere energetic avand o putere maxima de aspirare si dand cele mai bune rezultate. Este incadrat in clasa energetica C si clasa de performanta a curatarii podelelor A. Pornirea motorului se face cu tehnologia Soft Start care este mai eficienta din punct de vedere energetic si mareste durata de utilizare a aspiratorului. Ca rezultat al cuplului redus in timpul pornirii motorului, sarcina este transmisa tuturor pieselor in miscare ale motorului, treptat, care, la randul lor, solicita mai putin motorul si astfel reduce consumul de energie. Motorul puternic de 890 W ofera o putere de aspirare de care avem nevoie pentru a curata pana si cele mai fine particule de praf de pe orice tip de suprafata. Miele Complete C3 Select Parquet PowerLine PETR este un aspirator cu sac avand o capacitate de colectare murdarie de pana la 4,5 litri, sacul avand 9 straturi de filtrare si capac igienic cu inchidere HyClean GN. Atunci cand puterea de aspirare incepe sa scada este recomandat sa il inlocuiesti cu altul nou.

Aspirator cilindric cu sac de praf Aspirator Complete C3 Select Parquet PowerLine

      Panoul de comanda este dotat cu buton avand comenzi electronice +/- de pornire oprire de tip On/Off, un potentiometru cu functia de variator de putere motor in 6 trepte si un alt buton ce actioneaza sistemul de strangere cablu alimentare in mod automat. In functie de suprafata care urmeaza sa fie aspirata, folosind variatorul de putere, putem ajusta puterea de aspirare a motorului. Folosind acest aparat cu puterea reglata la minim putem aspira fara sa ne facem probleme cu vecini. Zgomotul emis va fi foarte greu de sesizat. Acest model are o intensitate a zgomotului in timpul folosiri de 78 dB. De aceea, nu va deranja pe nimeni atunci cand facem curatenie noaptea sau dimineata devreme. Corpul aspiratorului este special construit, avand o dimensiune compacta, pentru a putea trece usor prin cele mai inguste spatii. Design-ul compact face ca aspiratorul sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. Aparatul este usor de transportat cu o greutate mica de 7.26 Kg si poate fi transportat cu usurinta datorita sistemului de roti mobile. Dimensiunea redusa a aparatului precum si cablul de alimentare cu lungimea de pana la 8.5 metri ne va oferi posibilitatea sa ajungem chiar si in locurile cele mai putin accesibile ca sa facem curatenie. Cu ajutorul tubului telescopic din inox, din dotarea aparatului vom avea o raza de actiune de 12 m si vom putea ajunge in locurile greu accesibile fara a mai fi nevoie sa ne aplecam. Tubul telescopic face legatura cu aparatul de aspiratie praf cu ajutorul unui furtun din plastic flexibil cu posibilitatea de a se roti la un unghi de 360 de grade pentru a putea fi folosit cu mai multa usurinta aspiratorul Miele. Miele are in dotare si o perie de aspirare de inalta performanta universala SBD 290-3, ce poate fi folosita cu succes pentru aspirarea covoarelor cat si a suprafetelor dure precum gresia si parchetul. Setul de accesorii cu trei 4 cuprinde: perie standard, accesoriu pentru spatii inguste, parie parchet si duza tapiterie.

Aspirator cu sac Miele Complete C3 Parquet PowerLine- SGSF3, 890 W, 4.5 L, Filtru AirClean +, Albastru

    Acestea sunt integrate sau, ca urmare a unei inovatii exclusive de la Miele, pot fi fixate pe o clema Vario pentru a fi intotdeauna la indemana.

Aspirator cu sac Miele Complete C3 Select Parquet PowerLine PETR, 890 W, Filtru AirClean, Verde

     Filtrul AirClean + filtrul motor din dotare cu 1 strat de spumă reuseste sa capteaze pana şi cele mai fine particule de praf înainte ca aerul să fie evacuat din aspirator, pentru un cămin fără praf, cu aer curat şi sănătos. Clasa emisiilor de praf ale modelului Miele se refera la calitatea aerului care este eliberat inapoi in camera, aparatul incadrandu-se in clasa (34.3 kW/an). Performanta de curatare de pe eticheta aparatului ne arata procentajul de absortie al prafului de pe covor si de pe o suprafata dura de lemn standardizata. Acest model incadrandu-se in clasa C in performanta curatarii covoarelor si clasa in performanta curatarii suprafetelor dure. Mai mult decat atat, Miele are role din cauciuc, care nu vor deteriora mobilierul sau podeaua. Dupa ce vom termina curatenia nu vor ramane nici urme de praf, nici urme de roti.

Avantaje:

– Putere de aspirare maxima – 890 W;
– Aplicatii adaptabile – duza universala pentru pardoseala;
– Bland cu podelele din lemn – accesoriu flexibil Parquet Twister;
– Adaptabil si usor de utilizat, gratie accesoriilor integrate;

     Sta bine si daca e sa ne uitam cu ce accesorii vine dotat respectiv perie universala SBD 290-3, duza pentru tapiterie, duza pentru spatii inguste, perie cu peri naturali pentru obiecte reliefate si telescop metalic. Cu peria din dotarea aspiratorului Miele, suprafata de absorbtie va fi mai mare iar zonele greu accesibile vor fi mai usor de curatat. Aspiratorul Miele cu eficienta energetica C este conceput sa ofere randament maxim cu un consum de energie optimizat. 

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

    Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

 

Aspirator cu sac Miele Complete C3 Select Parquet PowerLine PETR, 890 W, Filtru AirClean, Verde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *