Smartwatch Daniel Klein Sport KW37-2, pret, specificatii tehnice

  • de

       Culoarea alba este cea care rezoneaza de multe ori cu eleganta, lucru care il putem observa si in ceea ce priveste ceasul de tip smartwatch Daniel Klein Sport KW37-2, un model elegant ce il vei putea asorta la orice tinuta casual. Culoarea alba de efect al curelei de prindere de tip siliconica in combinatie cu ecranul cu colturi usor rotunjite de aceeasi culoare dau o nota de originalitate acestui smartwatch, reusind sa iasa astfel cu usurinta in evidenta in momentul in care il vei purta la mana. Este o solutie eficienta pentru monitorizarea activitatii sportive si a indicilor de mediu, prezinta functii multiple, retele sociale, mesaje sau alte informatii furnizate de senzorii instalati sub cadran. Ecranul principal poate fi custimuzat cu widget-urile care prezinta interes pentru tine, sa arate pe langa functia de ora minut sau secunda, data, ziua respectiva, etc. Deasemenea cu acest ceas inteligent purtat la mana poti masura tensiunea, avand si optiune de tensiometru, o alta functie medicala este cea de oximetru dar si termometru. Daca am putea sa avem un termen de comparatie, putem spune ca Daniel Klein Sport KW37-2 se aseamana ca design si format cu faimoasele Apple Watch series, respectand aceleasi principii de design dar si dimensiuni.

Smartwatch Daniel Klein Sport KW37-2 | VreauCeas.ro

      Carcasa ceasului are un format dreptunghiular, este din plastic, la fel si bratara care este dintr-o textura siliconica. Bratara este interschimbabila, deci poti folosi si alte modele, de culori diferite, de la rosu, negru sau albul curent. 

Grosime carcasa (mm): 10 mm;
Latime bratara (mm): 15.9 mm;
Lungime bratara (mm): 280 mm;

      Cei care cocheteaza si cu sportul, smartwatch-ul beneficiaza de functii specifice pentru monitorizarea ritmului cardiac si a numarului de pasi. In afara de notificari, se pot seta doua zone de informatii speciale – unde poti adauga pasii, distanta parcursa, informatii etc. Este compatibil cu sistemele de operare, Ios si Android. Conectarea se face simplu prin imperecherea wireless blutooth dintre telefon si ceas. Odata facut acest lucru, de fiecare data cand activezi functia de blutooth, acesta se va conecta in mod automat la telefon. Poti seta date din calendar, evenimente, alarme, care sa trimita notificari prin vibrare atunci cand trebuiesc indeplinite. Sistemul de operare compatibil: Minim Android 4.4 sau IOS 9.0.

      Odata preluat un apel, acesta poate fi redat prin intermediul difuzorului care vine incorporat in carcasa acestuia. Sunetul este unu acceptabil, nu as spune extraordinar, dar se poate duce o conversatie pana la capat in conditii bune. 

      Ecranul dreptunghiular TFT are o dimensiune de 1.3 inchi, nu este foarte mare, avand un display TFT de rezolutie 240 x 240. Culorile sunt redate foarte bine, sunt vii si pot fi observate fara probleme de ochiul liber chiar si pe timp de noapte. Numarul de culori pe care il poate reda ecranul ajunge undeva la 260.000. Ceasul beneficiaza de mai multe fete care se pot seta ca interfata pentru o personalizare a modului de afisare pe placul utilizatorului. Sistemul de operare este unul nativ creat special pentru acest dispozitiv de catre cei de la Daniel Klein foarte bine optimizat pentru un consum energetic eficient. Este un tracker eficient care poate fi utilizat in activitatile de zi cu zi dar si ca tracker fitness.

Smartwatch KW37 PRO KINGWEAR ceas 5 2020 presiune monitorizare OLED, ROSE-GOLD, Otel inoxidabil, Rose Gold, Android Wear | Okazii.ro

      Pe partea de hardware, la interor componentele fizice care sunt solidare bunei functionarii a ceasului sunt memoria RAM de 64 KB, procesorul dual core A7 Cortex iar spatiul de sticare este reprezentat de cei 128 Mb. Avand in vedere ca nu are disponibila o camera, nu este nevoie de un card de memorie suplimentar.

      La interior acesta gazduieste o baterie Li-On de capacitate 300 – 450 mAh ce ofera o autonomie de lucru ceasului de pana la ~ 10 zile. Timpul necesar incarcarii complete variaza intre 3 si 4 ore.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti un ceas inteligent de ultima generatie care sa arate si foarte bine disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Zilele acestea beneficiaza de o reducere considerabila, care il plaseaza in randul celor mai bune optiuni pe zona de ceasuri de tip „smart”: Verifica pret redus

Smartwatch Daniel Klein Sport KW37-2 | VreauCeas.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *