Ceas Daniel Klein Premium DK.1.12664.1, pret, specificatii design

  • de

    Ceasurile sunt printre cele mai inspirate cadouri pe care le poti face jumatatii tale, deoarece au succes intotdeauna. Toti barbatii prefera ca drept cadou sa primeasca un ceas, iar daca primesti informatia ca acesta are o adevarata colectie acasa, cu siguranta unul in plus e mereu binevenit. Daniel Klein Premium DK.1.12664.1 este un ceas din gama premium, pe care l-am vazut expus la mall, dar dupa ce am cercetat dupa mai multe informatii in online l-am gasit mult mai ieftin la comanda acasa. Daniel Klein Premium DK.1.12664.1 este un ceas stilat ce se doreste sa atinga segmentul premium, avand un pret accesibil. Este un produs nou pe piata, deci nu ar trebui sa iti faci grij ca acesta este in posesia sarbatoritului, fiind un model de generatie noua care prinde foarte bine la public. 

Ceas pentru barbati, Daniel Klein Premium, DK.1.12664.1

  Daniel Klein Premium DK.1.12664.1 este un ceas confectionat dintr-un metal de calitate, pentru zona de cadran si bratara. Bratara este standard, dar in caz de nevoie aceasta poate fi ajustata ca dimensiune daca optezi sa il duci intr-o ceasornicarie acreditata. Vizual, ceasul arata foarte bine, detaliile de contrast intre negru si rosu il fac sa iasa in evidenta. Pe aceasta margine sunt gravate indicatiile de minut si ora in cifre arabe. Putem observa aceste gradatii si la interior, alaturi de mai multe puncte concentrice ce indica fiecare ora in parte. 

     Cureaua are o dimensiune de 200 mm in lungime si este realizata din zale ce pot fi detasate in functie de preferintele dumneavoastra. Sistemul de inchidere al bratarii metalice este unul clasic, cu catarama tip fluture. Mecanismul de control orologic este unul Quartz oferind astfel cu precizie ora exacta, raportata la minut sau secunda. Indicatiile de ora si munut sunt analogice, avand ca functii ora, minut, secunda si data. 

      Carcasa ceasului din otel inoxidabil este rotunda si are un diametru de 45 x 45 mm avand o etansietate de pana la 5 atmosfere . Finisajul carcasei este lucios si este de culoare negru mat. Alte functii disponibile pentru acest model fac referire la afisarea datei sau cronograf. Trebuie sa iei in considerare ca acest ceas este unul mai greu decat in mod obisnuit daca te intereseaza doar modelele metalice. Oricum in timp, daca nu ai mai purtat asa ceva, te vei obisnui cu el.

     Geamul de deasupra mecanismului cu limbi aratatoare este din cristal mineral si rezista chiar si la apa pana la adancimi de 15 metri unde presiunea exercitata nu este mai mare de 5 atmosfere.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui ceas elegant de firma care sa se impuna de la prima folosire in tinuta dumneavoastra: Verifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona la reducere de pret zilele acestea avand un discount semnificativ valabil pentru comenzile online: Verifica pret redus

Daniel Klein Premium Mens Stainless Steel Strap Watch - DK.1.12664-1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *