Canapea extensibila 3 locuri Kult, Georgia Gaelan Light Brown, review

  • de

    Canapeaua este o piesa de bun gust in orice locuinta care asigura un plus de confort atat familiei cat si celor care vin in vizita. O canapea excelenta trebuie sa indeplineasca minim 2 obiective, sa arate bine si in primul rand sa fie confortabila. Sunt multe optiuni pe care le poti lua in calcul atunci cand vine vorba de a achizitiona o canapea, dar strict cand ne gandim la spatiu de miscare si pret achizitie accesibil, canapeaua extensibila 3 locuri Kult, Georgia Gaelan Light Brown pare sa nu aiba rival. Satul sa fiu abordat prin magazine de tot felul de vanzatori care in niciun moment nu te lasa sa te orientezi si sa admiri modelele expuse, am ales optiunea de a cumpara pentru acasa, canapeaua online. Desi multi dintre voi probabil ati face-o in mod fizic, pot spune ca asa am economisit timp, transportul a fost realizat rapid, iar produsul a fost livrat in timp util conform asteptarilor. Canapeaua extensibila 3 locuri Kult, Georgia Gaelan Light Brown este o piesa care acum insufleteste sufrageria noastra, oferind o combinatie pozitiva de calitati care ne face sa ne simtim mai confortabil, fapt pentru care o recomandam altor persoane interesate de acest model.

Canapea extensibila 3 locuri Georgia Gaelan Light Brown

   Un alt aspect care mi-a placut la aceasta canapea este acela ca nu are picioare ridicare, canapeaua avand o configuratie ce ii ofera o stabilitate buna pe orice suprafata. Unii ar putea spune ca e un dezavantaj, ca nu poti face curatenie pe sub ea, dar in fond, o curatenie generala nu trebuie facuta in fiecare zi. Formatul sau versatil permite transformarea canapelei cu 3 locuri Kult, Georgia Gaelan Light Brown si in pat de dormit, fiind extensibila. Nu poti compara niciodata o canapea cu un pat adevarat, dar tin sa mentionez ca este destul de confortabila si poate fi transformata din canapea in pat si invers foarte usor. 

    Structura interna are rame din lemn uscat din foioase controlate de umiditate. Canapeaua cu 3 locuri Kult, Georgia Gaelan Light Brown este tapitata cu o stofa rezistenta in culoare in nuanta maro deschis, include si 2 perne centrale ce respecta aceleasi reguli de culori cu restul corpului de canapea. Sezutul este realizat din plasa de arcuri tip relaxa, un strat din burete poliuretanic de inalta calitate si un strat de vatelina, pe structura din lemn masiv de plop. La interior, canapeaua Kult, Georgia Gaelan Light Brown iti ofera si un spatiu de despozitare unde poti pastra la loc ascund lenjeria de pat sau plapuma, ferite de ochii lumii, atunci cand canapeaua este stransa. Spatiu de la interior este partitionat in doua compartimente, delimitat de o placa la mijlocul canapelei care are rol si de element de rezistenta pentru patul extensibil. Zona de dormit este una generoasa, suficient de mare incat sa deserveasca ca pat pentru doua persoane.

Canapea extensibila 3 locuri Georgia Gaelan Light Brown      Cadrul canapelei este realizat din lemn de plop si cuprinde elemente de articulatie foarte rezistenta care ii permit acesteia sa devina extensibila. Accesoriile din metal, arcuri si bride metalice, unelte multi-functie de pozitie, creeaza un confort ridicat si permit o postura buna si relaxanta atat in pozitia de sezut, cat si in cea de dormit. Daca esti hotarat sa o comanzi va trebui sa tii cont si de dimensiunile acesteia aceasta fiind caracterizata de urmatoarele valori: lungime 193 cm/latime 93 cm/inaltime 72 cm. La interior Georgia Gaelan Light Brown beneficiaza de un compartiment pentru depozitare perne si lenjerie de pat, astfel incat sa le poti masca in timpul zilei in cazul in care o transformi in format canapea.

    Odata initiata comanda am primit-o acasa a doua zi iar pana seara era deja montata, intreg proces fiind unul simplu si poate fi urmarit din fisa de instructiuni. Ea vine pe bucati fiind impartita astfel in mai multe parti componente pentru a facilita transportul mult mai usor. 

Recomandare:

       Arata foarte bine din toate punctele de vedere fiind o investitie atat calitativa cat si din punct de vedere estetic totul la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, o poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

Canapea extensibila 3 locuri Georgia Gaelan Light Brown

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *