Trambulina Progressive, cu plasa de protectie, review & pareri

   Noua distractie la curte pe care te invit si pe tine sa o experimentezi este alaturi de trambulina Progressive, cu plasa de protectie, o experienta unica pentru cei mici sau chiar si adulti, curajosi. Inainte de toate, sa ai o trambulina chiar la tine acasa e ca si cum ai experimenta mersul la sala, deoarece acest exercitiu implica o buna mobilitatea din partea membrelor superioare si inferioare, incodrare de muschi si echilibru pe parcurs. Nu este greu, totul e sa incerci prima data ca apoi sa vrei si mai des sa te dai pe trambulina Progressive. Aceasta trambulina este prevazuta si cu plasa de protectie care actioneaza ca un scut atunci cand te dezechilibrezi astfel incat aterizarea ta sa fie una pe moale. Materialul din care este realizata este unul de foarte buna calitate fiind sustinuta de 3 picioare groase in forma de U pentru o stabilitate sporita. Deasemenea cadrul are prevazut o protectie extra dintr-un material de tip PVC. 

    Arcurile funcționează individual, ceea ce înseamnă că utilizatorul trebuie să fie mai atent și mai controlat în salturi, deoarece nu vor fi redirecționați în mod automat spre mijloc. Trambulina Progressive, cu plasa de protectie este disponibila in marimi diferite ca diametru, 152 / 182 / 244 si 305 cm. Noi consideram modelele 244 si 305 cm ideale si pentru adulti, mai ales ca sunt destul de generoase ca marime.

Trambulina Progressive, cu plasa de protectie, 244 cm

    Este recomandat folosirea acestei trambulinei Progressive in aer liber, nu in spatiul inchis al locuintei. Atat arcurile, cadrul, picioarele cat si stalpii de sustinere pentru plasa de siguranta sunt de calitate superioara, galvanizate. Materialul suprafetei de sarit este rezistent la razele UV. Greutatea maxima utilizator pe care o poate sustine este de maxim 100 Kg. Arcurile de 18 centrimeti au o elasticitate mai mare si permit sarituri mai inalte. In plus, pentru durabilitate, trambulinele din gama Flex au un numar mai mare de arcuri decat majoritatea trambulinelor de pe piata.

– 1 x Cadru galvanizat;
– 1 x Saltea de sarit;
– 1 x Plasa de protectie;
– 6 x Stalpi de sustinere;
– 6 x Bete inel protectie superioara;
– 3 x Picioare de suport in forma de U;
– 48 x Arcuri 180mm;
– 1 x Pachet unelte pentru montaj;

   Deși poate părea floare la ureche să țopăi pe o trambulină, poți avea o surpriză atunci când te apuci de treabă. Săritul minute în șir îți poate pune probleme serioase în ceea ce privește menținerea echilibrului, însă cu timpul vei învăța cum să faci față. În plus, pentru cei cu probleme de echilibru, există și varianta atașării unor mânere trambulinei. Trambulina este asigurata cu o plasa de protectie, care este strans conectata de stalpii de otel. Trambulina Progressive este o modalitate excelentă de a vă bucura impreuna de distractie si timp liber de joaca in familie. 

Recomandare:

    Este alegerea perfecta daca doresti sa te distrezi maxim vara aceasta, sa faci miscare, sa slabesti: Vezi oferta pret

    Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la un pret redus, aceasta fiind inclusa intr-o campanie de reduceri avand un discount semnificativ: Vezi reducerea actuala

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>