Review: Robinet Electric Instant PRO Afișaj Digital, cu montare pe blat Delimano

  • de

    Situatiile neprevazute in ceea ce priveste mutarea intr-o noua locuinta fara un racord la apa curenta calda, sau sistarea din partea furnizorului local pot fi acum date uitari deoarece robinetul instant PRO Afișaj Digital, cu montare pe blat Delimano este solutia cea mai buna pentru a evita aceste neplaceri. Acum in sezonul rece e destul de dificil sa manevrezi mainile prin apa rece dar sa mai faci si alte treburi specifice bucatariei, prepararea mancarii sau spalatul vaselor. Pachetul contine tot ce este nevoie pentru a realiza conectarea, iar procesul de instalare se desfasoara simplu si rapid urmarind pasii din cartea tehnica. Desi arata ca un robinet normal, Instant PRO Delimano este diferit deoarece are la interior un element care incalzeste apa la o temperatura de pana la 60 de grade Celsius. Ecranul cu afișaj digital te ajută să monitorizezi temperatura apei, evitând astfel accidentarile.

 

      Punerea in functiune nu este un procedeu atat de sofisticat, nefiind nevoie de cine sitie ce abilitati tehnice. Pornirea acestuia se face prin alimentarea sa la priza si apoi rasucind comutatorul propriu de reglaj. Daca ai nevoie de apa rece trebuie doar sa apesi manerul in sens invers. Nu este nevoie sa astepti deloc asa cum se intampla in cazul boilerelor, apa fiind livrata in mod cursiv. Robinetul electric Instant PRO Afișaj Digital, cu montare pe blat Delimano este confecționat din plastic foarte rezistent la uzură și zgârieturi. Având un design modern și minimalist, robinetul electric se va potrivi de minune oriunde vei alege să-l montezi. Tot ce trebuie să faci este să-l instalezi conform instrucțiunilor, să-l conectezi la priză și să-l pornești. Robinetul Electric este însoțit de un cablu de alimentare și stecher care se conectează la priză.

Robinet Electric Instant PRO Afișaj Digital, cu montare pe blat | Delimano

      Puterea exprimata in W de lucru este de 3300 W. Timpul de reactie la incalzire este aproape instant, temperatura maxima care poate fi selectata pentru apa calda livrata fiind de 60 grade Celsius. Aceasta temperatura poate fi reglata cu ajutorul unui termostat care declanseaza atunci cand sunt indeplinite conditiile optime. (interval de selectie 30-60 de grade Celsius). Presiunea apei livrate prin picuratorul extern ajunge la 0.0. – 0.6 MPa. Principalele atuuri pentr acest instant sunt consumul redus de electricitate, calitatea apei si timpul de incalzire care este instant. Capacitatea sa de incalzire este de 1,5 – 2 litri de apa in doar 1 minut de la punerea in functiune. Apa calda va fi livrata instant, fara a fi nevoie de timp de asteptare. Temperatura poate fi ajustata in functie de preferinte si anotimt, astfel incat sa indeplineasca conditiile dorite. Datorita afisorului incorporat care are la baza o citire bazata pe senzori, vei stii in mod exact care este temperatura apei livrate. La temperatura maxima de 60 de grade, poti pregati chiar si cafele sau ceaiuri instante.

Delimano Instant Water Heating Faucet Digital PRO

      Principiul de functionare al acestui robinet consta in existenta unei bobine de mari dimensiuni la interior care odata la trecerea curentului prin ea, se incalzeste, fenomen care produce trensferul caldurii in apa prelucrata la interiorul sau. Aceasta bobina este incorporata intr-o camera termica cu pereti izolatori astfel incat sa nu existe risipa de energie la exterior. Pe baza unor senzori se citeste temperatura apei care apoi este expusa pe afisorul digital propriu d ela exterior.

Delimano Instant Water Heating Faucet Digital PRO

      Pentru siguranta caminului tau, acesta beneficiaza de protectie la supraincalzire – opreste automat functionarea sa si protectie la ploaie pentru a putea fi folosit fara probleme si in situatii de umiditate externa. 

Recomandare:

      Robinetul instant apa calda Instant PRO Delimano reprezinta o investitie de folos la casa oricaruia, un dispozitiv meritos, care poate fi achizitionat la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Trebuie luat in considerare si faptul ca zilele acestea beneficiaza de o reducere consistenta, oferta limitata ca timp: Verifica pret actualizat

 

Delimano Instant Water Heating Faucet Digital PRO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *