BICICLETĂ MTB DEPLASĂRI ST 120 GRI-PORTOCALIU 27,5″, review

  O bicicleta ideala care sa completeze activitatile sportive pe care le parcurgi in zilele libere, este modelul MTB ST 120 27,5″ GRI-PORTOCALIU ROCKRIDER, un model excelent ca pret, ce primeste numeroase dotari tehnice. Este destul de greu sa gasesti o bicicleta care sa se prezinte ca un rival, daca nu imposibil, aceasta fiind de constructie Romania, deci mana ieftina, componente bune, iar astfel oferta pare aproape imbatabila. In functie de statura, bicicleta MTB ST 120 27,5″ GRI-PORTOCALIU ROCKRIDER poate fi achizitionata in mai multe variante de marimi astfel care se adreseaza inaltimii cuprinse intre 1,40 si 2,00, in functie de statura fiecaruia:

XS: între 1,40 m şi 1,54 m.
S : între 1,55 m şi 1,64 m.
M : între 1,65 m şi 1,74 m.
L: între 1,75 m şi 1,84 m.
XL: între 1,85 m și 2,00 m

BICICLETĂ MTB AVANSAT/EXPERT BĂRBAȚI Ciclism - Bicicletă MTB ST 120 27,5

    MTB ST 120 27,5″ GRI-PORTOCALIU ROCKRIDER este o bicicleta ce poate concura pe orice suprafata dar cel mai bine se va simti pe drumurile de munte sau cele acceidentale, acolo unde gasim pietris praf si alte denivelari. Modelul curent este un veritabil MTB cu jante de 27,5 inchi cu pereti dubli si cauciucuri polivalente ce pot face fata cu succes pe orice suprafata, fie uscata sau umeda. Cauciucurile se prind bine pe orice suprafata, sunt stabile la drum lung oferind confort si directie in miscare precisa. Crampoanele laterale se prind foarte bine pe suprafetele denivelate, incat energia propulsata in pedale sa nu fie in zadar. Cadrul metalic este adaptat atat femeilor cat si barbatilor, pentru femei existant varianta FEMME 500, adaptat conformatiei feminine. Astfel puteti face sport in familie, sotia sau copii, impreuna. Bicicletă are un cadru confortabil atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Acest cadru CGF (Confort Geometry Frame) 100% aluminiu este foarte confortabil și manevrabil. Înclinarea a fost studiată pentru a menţine spatele mai drept, iar baza din spate scurtă oferă agilitate în viraje.

BICICLETĂ MTB AVANSAT/EXPERT BĂRBAȚI Ciclism - Bicicletă MTB ST 120 27,5

    Caseta schimbatorului include 9 pinioane de setare cariatie de la 36 dinti la 28, model MICROSHIFT H092. Foloseste o singură foaie, model ROCKRIDER FC ATB 100 cu 32 dinți, avand 2 dispozitive de ghidaj lanț. Schimbatorul de viteze este de aceeasi marca ca si caseta, AR MICROSHIFT RD-M46-L. Lantul pare unul destul de rezistent la prima vedere, dar in timp pentru rezistenta trebuie lubrifiat usor pentru a nu se rupe sau prinde rugina. Manetele rotative de pe ghidon schimba rapid, intreg procesul fiind unul sigur si eficient. Cele 9 de viteze sunt exact ceea ce trebuie, fiind transferate rapid de pe un pinion inferior pe cel superior la dorinta utilizatorului. Roțile montate pe aceasta permit trecerea foarte ușoară peste obstacole și menținerea vitezei fără efort pe teren accidentat.

Detaliile la nivel de schimbator si viteze

1 foaie și 9 viteze.
Accelerați pe teren plat și abordați ușor porțiunile în urcare.
1 sigură manetă pe ghidon.
-1 singură foaie ROCKRIDER FC ATB 100 – 32 dinți, 2 dispozitive de ghidaj lanț
-Schimbător de viteze AR MICROSHIFT RD-M46-L
-Manetă dreapta MICROSHIFT SL-759
-Casetă MICROSHIFT H092 9 pinioane 11 – 36 zimți
-Lanț lat și rezistent KMC Z9

    MTB ST 120 27,5″ GRI-PORTOCALIU ROCKRIDER este intradevar o bicicleta ideala pentru stadiul incepator, pe care sa incepi sa iei primele lectii de mers. Daca nu ai avut curaj pana acum sa incerci mersul pe bicicleta, iti spun ca senzatia este una uimitoare, te simti liber, iar natura inconjuratoare devine prietenul tau de nadejde. Cei 15,3 Kg vor fi o povara doar in cazul in care stai la bloc si va trebui sa cobori bicicleta pe scari, dar priveste partea buna, iti vei face astfel incalzirea pentru aventura ce va urma dupa :). Aceasta suporta o masa corporala de 120 Kg, cadrul fiind unul rezistent oricarei provocari.

BICICLETĂ MTB AVANSAT/EXPERT BĂRBAȚI Ciclism - Bicicletă MTB ST 120 27,5

   Pipa frontala asigura o pozitie corecta, confortabila, fiind elementul de manevrare sigur ce il folosesti cel mai des. Aceasta are o constructie din aluminiu cu o lungime de 90 mm şi un unghi de 10° pentru mai mult confort. Ghidon este din oţel, de dimensiune 620 mm lungime, pentru stabilitate şi control. Manșoane care imbraca manerele de sustinere sunt realizate din material „soft touch”, pentru aderenţă bună.

BICICLETĂ MTB AVANSAT/EXPERT BĂRBAȚI Ciclism - Bicicletă MTB ST 120 27,5

   Frânarea este eficientă datorită celor 2 frâne cu saboţi de tip V-Brake. Aceste frâne sunt formate din 2 etriere echipate cu saboţi care aplică o presiune mai mult sau mai puţin puternică pe jantă, pentru a opri rotirea roţilor.
Manetele de frânare din aluminiu sunt ușor de acționat cu doar 2 degete. Cricul din dotare permite oprirea in pozitie de mers a bicicletei fara a avea astfel nevoie de asistenta. Aparatorile fata-spate de noroi permit eliminarea riscului de murdarie in cazul suprafetelor umede, sau cu mal, fiind foarte eficienta si la drum lung. In zona de accesosorii mai primesti si un suport bidon, geanta de sa, porbagaj spatesi scaun copil cu fixare pe spate.

    In concluzie, MTB ST 120 27,5″ GRI-PORTOCALIU ROCKRIDER este o bicicleta ideala daca ai sa o cumperi ca prima bicicleta, ideala in cazul incepatorilor si pentru exercitiu si miscare in aer liber in conditiile in care nu o supui unor teste de anduranta supreme. In acest caz trebuie sa te orientezi catre modele de clasa superioara. 

Recomandare:

    MTB ST 120 27,5″ GRI-PORTOCALIU ROCKRIDER este o bicicleta recomandata de majoritatea utilizatorilor care au comandat-o pana acum, avand un pret corect raportat la dotarile existente pe aceasta: Verifica oferta pret

  Cele mai multe preturi sunt variabile, asa ca daca prinzi si perioada de reduceri, poti cumpara bicicleta MTB ST 120 27,5″ GRI-PORTOCALIU ROCKRIDER, mult mai ieftina: : Verifica pret actualizat

BICICLETĂ MTB AVANSAT/EXPERT BĂRBAȚI Ciclism - Bicicletă MTB ST 120 27,5