BICICLETĂ MTB ROCKRIDER ST 500 20″ NEGRU COPII 6-9 ANI BTWIN, review

   In lumea bicicletelor MTB ROCKRIDER ST 500 20″ NEGRU COPII 6-9 ANI BTWIN, poate fi o alegere foarte buna in cazul in care doresti o bicicleta sportiva, intr-o configuratie tehnica care sa faca fata provocarilor urbale si putin de off-road. MTB ROCKRIDER ST 500 20″ NEGRU COPII 6-9 ANI BTWIN este o bicicleta usoara, ce include un set de piese usor de schimbat, cu un cost de intretinere mic. Pretul mic de achizitie face din acest model sa fie un aliat perfect mai ales in cazul incepatorilor care doresc sa invete mersul pe bicicleta. Bicicletă este prevăzută cu 2 manete rotative, pentru a facilita trecerea de la o viteză la alta (18 viteze). Pe stânga maneta ofera un control pentru foaia de progres a lantului in timp ce maneta din dreapta selecteaza viteza dorita, adaptata nivelului de efort. 

BICICLETE MTB COPII 6-12 ANI Ciclism - Bicicletă MTB Rockrider ST 500 BTWIN - Ciclism

    MTB ROCKRIDER ST 500 20″ NEGRU COPII 6-9 ANI BTWIN este o bicicleta ce poate concura pe orice suprafata dar cel mai bine se va simti pe drumurile de munte sau cele acceidentale, acolo unde gasim pietris praf si alte denivelari. Modelul curent este un veritabil MTB cu jante de 24 inchi cu pereti dubli si cauciucuri polivalente ce pot face fata cu succes pe orice suprafata, fie uscata sau umeda. Cauciucurile se prind bine pe orice suprafata, sunt stabile la drum lung oferind confort si directie in miscare precisa. Crampoanele laterale se prind foarte bine pe suprafetele denivelate, incat energia propulsata in pedale sa nu fie in zadar. Cadrul metalic este adaptat atat fetelor cat si baietilor, unghiul de variatie al cadrului in zona superioara oferind confort pentru ambele sexe. Astfel bicicleta in forma sa polivalenta poate fi folosita cu usurinta atat de fete cat si de baieti. Bicicletă are un cadru confortabil atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Acest cadru CGF (Confort Geometry Frame) 100% aluminiu este foarte confortabil și manevrabil. Înclinarea a fost studiată pentru a menţine spatele mai drept, iar baza din spate scurtă oferă agilitate în viraje.

BICICLETE MTB COPII 6-12 ANI Ciclism - Bicicletă MTB Rockrider ST 500 BTWIN - Ciclism

    Caseta schimbatorului include 6 pinioane de setare cariatie de la 10 dinti la 18. Manetele rotative de pe ghidon schimba rapid, intreg procesul fiind unul sigur si eficient. Cele 18 viteze sunt exact ceea ce trebuie, fiind transferate rapid de pe un pinion inferior pe cel superior la dorinta utilizatorului. Roțile montate pe aceasta permit trecerea foarte ușoară peste obstacole și menținerea vitezei fără efort pe teren accidentat.

Detaliile la nivel de schimbator si viteze

3 foi cu 6 viteze, în total 18 de viteze!
2 schimbătoare rotative de viteze, pe ghidon.
Pe stânga (foi): controlaţi urcarea/coborârea.
Pe dreapta (viteze): adaptați nivelul de efort.
-Schimbător față MICROSHIFT FD-M20
-Schimbător spate MICROSHIFT RD-M25
-Manete rotative MICROSHIFT MS25, cu indicatori de viteză
-Lanţ mare şi rezistent KMC Z51

BICICLETE MTB COPII 6-12 ANI Ciclism - Bicicletă MTB Rockrider ST 500 BTWIN - Ciclism

    MTB ROCKRIDER ST 500 20″ NEGRU COPII 6-9 ANI BTWIN este intradevar o bicicleta ideala pentru stadiul incepator, pe care sa incepi sa iei primele lectii de mers. Daca nu ai avut curaj pana acum sa incerci mersul pe bicicleta, iti spun ca senzatia este una uimitoare, te simti liber, iar natura inconjuratoare devine prietenul tau de nadejde. Cei 14,3 Kg vor fi o povara doar in cazul in care stai la bloc si va trebui sa cobori bicicleta pe scari, dar priveste partea buna, iti vei face astfel incalzirea pentru aventura ce va urma dupa :). Aceasta suporta o masa corporala de 100 Kg, cadrul fiind unul rezistent oricarei provocari. Varsta recomandata este de 9-12 ani, dar totul depinde si de modul cum creste copilul dvs.

BICICLETE MTB COPII 6-12 ANI Ciclism - Bicicletă MTB Rockrider ST 500 BTWIN - Biciclete mountain bike

   Pipa frontala asigura o pozitie corecta, confortabila, fiind elementul de manevrare sigur ce il folosesti cel mai des. Aceasta are o constructie din aluminiu cu o lungime de 90 mm şi un unghi de 10° pentru mai mult confort. Ghidon este din oţel, de dimensiune 620 mm lungime, pentru stabilitate şi control. Manșoane care imbraca manerele de sustinere sunt realizate din material „soft touch”, pentru aderenţă bună. Noul monobloc pedalier are un braț pedalier de 152 mm, care se adaptează lungimii piciorului copilului și asigură o demarare mai rapidă. Brațul pedalier este acoperit de o protecție, pentru a evita contactul cu partea metalică.

BICICLETE MTB COPII 6-12 ANI Ciclism - Bicicletă MTB Rockrider ST 500 BTWIN - Ciclism

   Frânarea este eficientă datorită celor 2 frâne cu saboţi de tip V-Brake. Aceste frâne sunt formate din 2 etriere echipate cu saboţi care aplică o presiune mai mult sau mai puţin puternică pe jantă, pentru a opri rotirea roţilor.
Manetele de frânare din aluminiu sunt ușor de acționat cu doar 2 degete. Cricul din dotare permite oprirea in pozitie de mers a bicicletei fara a avea astfel nevoie de asistenta. Aparatorile fata-spate de noroi permit eliminarea riscului de murdarie in cazul suprafetelor umede, sau cu mal, fiind foarte eficienta si la drum lung. In zona de accesosorii mai primesti si un suport bidon, geanta de sa, porbagaj spatesi scaun copil cu fixare pe spate. Bicicleta este prevazuta cu tot ce trebuie in materie de accesorii, cu claxon pentru avertizare participanti in trafic, catadioptri reflectorizanti pe roti (cum se mai numesc popular, ochi de pisica) si lumini pe fata si spate. Suplimentar, la acesta se pot cupara si un suport pentru bidon, cric, geanta de sea, aparatori fata/spate sau chiar roti ajutatoare pentru cei care sunt abia la inceput in acest sport de msicare.

    In concluzie, MTB ROCKRIDER ST 500 20″ NEGRU COPII 6-9 ANI BTWIN este o bicicleta ideala daca ai sa o cumperi ca prima bicicleta, ideala in cazul incepatorilor si pentru exercitiu si miscare in aer liber in conditiile in care nu o supui unor teste de anduranta supreme. In acest caz trebuie sa te orientezi catre modele de clasa superioara. 

Recomandare:

    MTB ROCKRIDER ST 500 20″ NEGRU COPII 6-9 ANI BTWIN este o bicicleta recomandata de majoritatea utilizatorilor care au comandat-o pana acum, avand un pret corect raportat la dotarile existente pe aceasta: Verifica oferta pret

  Cele mai multe preturi sunt variabile, asa ca daca prinzi si perioada de reduceri, poti cumpara bicicleta MTB ROCKRIDER ST 500 20″ NEGRU COPII 6-9 ANI BTWIN, mult mai ieftina: Verifica pret actualizat

BICICLETE MTB COPII 6-12 ANI Ciclism - Bicicletă MTB Rockrider ST 500 BTWIN - Ciclism