Topper Natural Classic cu pene de gasca (Review & Pareri)

   Un topper suplimentar peste o saltea traditionala iti poate aduce multe avantaje majore: îți protejează salteaua de uzură și îi prelungește durata de viață și îți sporește confortul oferit de salteaua principală. Chiar daca salteaua patului s-a uzat, pana sa cumperi alta noua ii poti prelungi durata de viata alegand un topper suplimentar, asa cum este si Natural Classic cu pene de gasca. Sunt persoane care apreciaza saltele mai tari sau mai moi, iar pentru a spori gradul de confort oferit de o saltea clasica ai la dispozitie modelul, Natural Classic cu pene de gasca, un topper perfect pentru nevoile tale, foarte calitativ, disponibil la un pret accesibil. Toate aceste aspecte legate de confort sunt date de invelisul de interior special construit, in multistrat, ce garanteaza un confort deosebit pentru un somn adanc in fiecare noapte. O pozitie neconforma in timpul somnului poate duce la un somn agitat, ca apoi in urmatoarea zi sa experimentezi o oboseala avansata care sa iti influenteze modul de viata, personalitatea si chiar productivitatea. Pentru o fixare ca la carte, topperul Natural Classic cu pene de gasca este prevazut cu bretele cu scai ce se prind pe sub saltea pentru o sustinere corespunzatoare. Astfel la oricare miscare a corpului, topperul ramane fix pe pozitie ca si cum ar face parte din salteaua traditionala. Husa de protectie poate fi data jos cu usurinta pentru a fi spalata la masina de spalat, aceasta avand un sistem de inchidere cu fermoare pe ambele parti. Structura topper-ului este dinperne de gasca care se muleaza pe corp eliminand punctele de presiune in timpul somnului pentru a relaxa muschii si a asigura o circulatie a sangelui corespunzatoare.

Avantaje, topper saltea Natural Classic cu pene de gasca:

– Strat suplimentar de confort
– Confort termic
– Durabilitate
– Calitate
– Indicat pentru toate pozitiile de dormit: pe spate, pe lateral si pe stomac

Topper saltea Green Future, Lavanda Therapy 7 zone de confort 120x200 cm, 5 cm

  Topper Natural Classic cu pene de gasca, este confectionat dintr-un strat din pene de gasca cu densitate de 130g / m2 si grosime 5 cm. Aceasta topper a fost creat pentru a fi folosita de 2 persoane in cuplu. Fata topper-ului va transforma salteaua intr-un mediu de dormit mai confortabil. Aceast topper cu profil special piramidal va oferi maxima sustinere si in acelasi timp va distribui uniform greutatea corporala. In plus husa are protectie Clean Effect contra ciupercilor, bacteriilor, acarienilor si se poate spala la 40°C.

    Indiferent pe ce parte a saltelei alegeti sa dormiti straturile din spuma poliuretanica ajuta la eliminarea a punctelor de presiune in timpul somnului (umeri, sezut, picioare) si relaxarea muschilor in timpul somnului. Structura saltelei cu pene de gasca are beneficii termice excelente oferind un confort excelent pe toata durata somnului. Este o saltea cu nivel de fermitate bun 4 din 5 din cele 4 nivele de fermitate, ce poate suporta o greutate maxima de 100 Kg, fiind recomandata pentru toate pozitiile de dormit: pe spate, pe lateral si pe stomac. Dimensiunile standard al topperului Natural Classic cu pene de gasca poti fi alese standard pentru urmatoarele valori 90 x 200 cm, 140 x 200 si 160 x 200.

Recomandare:

    Natural Classic cu pene de gasca este un topper minunat, de care noi deja ne bucuram, iar familia este cea mai fericita, ce poate fi achizitionat la un pret atractiv zilele acestea: Verifica oferta pret

     In plus, daca prinzi oferta curenta, il poti achizitiona la jumatate din pretul sau de raft, fiind inclus in campania de reduceri: Verifica pret actualizat

Topper Natural Classic cu pene de gasca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *