Perna microfibra New Cadar-46 x 66 cm (Review & Pareri)

    Experimenteaza confortul deplin alaturi de o perna special conceputa din materiale atent selectionate pentru a oferi astfel senzatia de bine si odihna pe tot parcursul noptii. Perna microfibra New Cadar-46 x 66 cm beneficiaza de o constructie unica datorita structurii inedite de tip 2 in 1 clasica din microfibra. Cu perna New Cadar-46 x 66 cm asiguri astfel un somn linistitor si ai grija si de sanatatea ta. Modelul de fata, New Cadar-46 x 66 cm de culoare alba, imbracata intr-un material de poliester are urmatoarele dimensiunile de 44 x 66 si o inaltime de 12 cm. 

Perna microfibra New Cadar, Alb, 46 x 66 cm

    Perna microfibra New Cadar-46 x 66 cm promite ca de acum timpul petrecut in patul de acasa va avea o alta nuanta, oferind tot confortul necesar odihnei, constructia ei fiind de nepretuit atunci cand vine vorba de calitate si in acelasi timp functionalitate. S-au dus zilele in care odata trezit, ai fi putut spune ca esti mai obosit decat atunci cand te-ai dus la culcare, aceasta oferind o insertie perfecta de confort si design, totul datorita priceperii si maestriei cu care sunt imbinate materiale de calitate. 

Perna microfibra New Cadar, Alb, 46 x 66 cm

     Aceasta perna minune de la Cadar prezinta la interior mai multe straturi, care sunt asezate perfect intr-un tot unitar ce se uniformizeza sub presiunea capului, pentru a oferi o pozitie corecta si odihnitoare pe tot parcursul noptii. O perna nepotrivita poate agrava durerile de cap, durerile de gât, amorţeala umărului sau a braţului, disconfortul si sforăitul.

Perna microfibra New Cadar, Alb, 46 x 66 cm

  Perna microfibra New Cadar-46 x 66 cm de compozitie microfibra, este un model ce a ajuns sa fie la mare cautare printre majoritatea dintre noi, datorita conceptului din materiale de calitate superioara din care este construita. Tesatura din alcatuirea sa este tratata si antibacterian, pentru a indeparta astfel microbii se germenii ce se pot atasa de ea. Perna este prevazuta cu fermoar si contine insertii din material microfibra. Fermitatea pernei poate fi ajustat in functie de modul de dormit si de constitutia fiecaruia.

Recomandare:

     Este optiune interesanta pentru tine si familia, un model care indeplineste toate atuurile astfel incat sa reprezinte o alegere perfecta: Verifica oferta pret

     Zilele acestea acest model de saltea beneficiaza de o reducere consistenta, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

Perna microfibra New Cadar, Alb, 46 x 66 cm