Bicicleta MTB 27.5″ pentru adulti X-Fact Mtb Fun, pret, pareri

    Cand zic distractie ma gandesc imediat la bicicleta mea pe care am achizitionat-o online de la Hervis, un model excelent pentru plimbari obisnuite in natura sau parc. Te elibereaza de stres, iar trick-urile la care poti sa aderi cu ea te ajuta sa scapi de monotonia zilnica, ba chiar e distractiva uneori. Bicicleta MTB 27.5″ pentru adulti X-Fact Mtb Fun este o alegere perfecta pentru oricare din activitatile vizate, miscare in natura sau chiar transport urban ecologic, iar pretul este unul in favoarea sa. Bicicleta vine asamblata in proportie de 85 % la domiciliu, fiind necesar un minim de montaj din partea ta. Se asambleaza usor, fiind gata de actiune la cateva minute de la primirea coletului, iar daca nu ti se potriveste ca marime, o poti returna in cel mult 15 zile de la achizitie. Ca marimi disponibile, vei putea alege intre 17 si 19, ce verifica o inaltime a utilizatorului in plaja de 165 cm si 185 cm. 

Mtb Fun

   Designul bicicletei a fost imbunatatit fata de generatia anterioara, cadrul fiind modificat incat sa ofere un plus de confort pentru acele trasee un pic mai lungi. Cadrul este unul fabricat din aluminiu, care continuă trendul modern lansat anul trecut. Încă de atunci se putea observa o tendință de a subția țevile caracteristici care sunt întâlnite și pe modelele de top ale unor firme multe mai renumite în producerea de biciclete. Greutatea totusi difera in functie de marimea aleasa la cumpararea, dar nu este un element de ingrijorare mai ales ca bicicleta cantareste destul de putin. 

Mtb Fun

     Poziția de pedalare va fi una sportivă, cu ciclistul aplecat spre înainte. În acest sens, pe lângă cadrul cu formă specifică vitezelor mari, vei dispune și de mânare care să îți permită controlul frânelor și al treptelor atunci când alegi să te lași mult pe top-tube, pentru a atinge velocitatea maximă. Componentele care intra in configuratia acestei serii adauga o nota aparte in tinuta de traseu, bicicleta este manevrata usor si prinde la fel de repede viteze nebanuit de mari, mai ales in pante abrupte pe trasee pitoresti de munte.

Schimbator Shimano Shimano SL-M315
Pedalier Shimano Tourney FD-TY700
Furca: Suntour SF18-XCE28-P
Monobloc pedalier cu rulment integrat.

   Anvelopele Kenda K-1027 sunt alcătuite dintr-o pereche de jante de 28 inci, ușoare, de bună calitate, din aluminiu cu perete dublu. Acestea vin echipate cu niște cauciucuri Shining A-M1. Manetă Shimano Deore RD-M591 viteze, precisă și foarte rezistentă este cea care stabileste vitezele in mers. Aceste frâne Microshift sunt unele precise cu actionare în faţă şi în spate. Manetele frână Shimano Tourney FD-TY700 de pe ghidon au un format clasic, fiind adaptate pentru mâinile mici. 

    Una peste alta avem o cursieră de calitate superioară, ce vine la un preț de achiziție accesibil și care oferă un raport calitate/cost peste media majorității modelelor întâlnite pe piață.

Recomandare:

      BICICLETĂ MTB 27.5″ pentru adulti X-Fact Mtb Fun este recomandata de majoritatea utilizatorilor care au comandat-o pana acum, avand un pret corect raportat la dotarile existente pe aceasta: Verifica oferta pret

  Cele mai multe preturi sunt variabile, asa ca daca prinzi si perioada de reduceri, poti cumpara bicicleta MTB 27.5″ pentru adulti X-Fact Mtb Fun, mult mai ieftina: Verifica pret actualizat

Mtb Fun