Bicicleta 27.5 inch pentru adulti X-Fact_K MTB Flash 27.5, review

 Pe bicicleta cu mic cu mare, ne distram, facem sport si ne antrenam pentru competitiile mari ce vor urma in viata noastra. Daca iti place sa fi liber si iti doresti sa scapi de stresul cotidian, nimic nu e mai placut decat o plimbare prin parc cu bicicleta, sau poate cine stie, un traseu pitoresc la munte. Bicicleta 27.5 inch pentru adulti X-Fact_K MTB Flash 27.5 este alegerea perfecta, un vehicul care in primul rand sa te transporte in siguranta de la punctul A la B, ideal pentru relaxare dar si ca mijloc alternativ de transport la aglomeratia din traficul urban. X-Fact_K MTB Flash 27.5 este o bicicleta care face fata cu succes oricarei provocari de oras, totul la un pret accesibil.

Principalele componente utilizate in constructia sa sunt urmatoarele:

• Cadru: aliaj aluminiu
• Furca: otel, cursa 60 mm
• Roti: Jante din aluminiu, duble, cu nipluri (36 spite)
• Manete schimbatoare: Shimano Tourney TZ300 fata, TZ500 spate
• Cauciucuri(inch): marime 27,5”

    X-Fact_K MTB Flash 27.5 este o bicicleta solida dar care totusi experimenteaza o greutate destul de mare raportata la standardele actuale. Este oricum obiectiva situatia aceasta mai ales ca avem in fata un model care nu a fost construit pentru a oferi performante extraordinare in sportul de performanta, acolo unde fiecare gram poate insemna un dezavantaj in fata competitorilor. X-Fact_K MTB Flash 27.5 este intradevar o bicicleta ideala pentru stadiul incepator, pe care sa incepi sa iei primele lectii de mers. Daca nu ai avut curaj pana acum sa incerci mersul pe bicicleta, iti spun ca senzatia este una uimitoare, te simti liber, iar natura inconjuratoare devine prietenul tau de nadejde. Cei 15.5 Kg vor fi o povara doar in cazul in care stai la bloc si va trebui sa cobori bicicleta pe scari, dar priveste partea buna, iti vei face astfel incalzirea pentru aventura ce va urma dupa :).  Poate fi folosita atat de barbati cat si femei, de nivel diferit de pregatire, avansat sau incepator.

Flash

 

       Bicicleta X-Fact_K MTB Flash 27.5 include o furca din otel avand o cursa de 60 mm, ce poate fi inlocuita in cazul in care doresti ceva anume mai sofisticat. Cele doua manere de sustinere standa-dreapta beneficiaza de mansoane din cauciuc, destul de calitativ, ce ofera o aderenta buna a mainilor pentru a nu scapa ghidonul de sub control pe teren accidental. Utilizatorul are acces aici la schimbatoarul de viteze pe foaie, un Shimano Tourney cu 21 viteze, un model entry level dar care a fost testat atat de mult pe majoritatea bicicletelor de gama, asa ca te va tine destul de bine in timp. Iluminatorul frontal este unul basic, dar util in caz de te prinde noaptea pe drum. In cazul in care obisnuiesti sa iesi cu bicla pe timp de noapte, iti recomand sa il schimbi cu unul mai puternic, pentru a fi mai usor vizibil in trafic. 

Flash

    

      Cadrul ce uneste la lucru cele doua roti care folosesc jante din aluminiu, duble, cu nipluri (36 spite) pare unul destul de solid, cu imbinari ce dau siguranta pe tot parcursul calatoriei, indiferent de suprafata pe care vei rula. Nu este o bicicleta STAS de trecking/munte, pe care sa o folosesti intens, fiind mai degraba o versiune hobby, dar care se poate utiliza si in astfel de scenarii. Nu recomand totusi sa impingi limitele acesteia la maxim, deoarece nu a fost construita in acest scop. Rotile au fost proiectate pentru drum accidental, dar nu la nivel extrem , fiind dublate de niste jante din aluminiu dur ce au 36 de spite. Ofera o aderenta sporita pe suprafete uscate sau ude, oferind  calitate destul de buna pentru acest nivel de pret. Franele trebuiesc totusi schimbate in cazul in care doresti sa incerci cu aceasta bicicleta altceva decat plimbari usoare prin oras sau suprafete nivelate, acestea fiind nesigure in cazul unor exercitii de viteza in pante abrupte offroad. 

Bicicleta MTB 26 EightyEight, marime cadru L, negru-rosu

   Saua din spate este reglabila pe inaltime, la fel si ochul de pisica situat in spate. Ca dimensiune, 44-48, aceasta bicictela este potrivita pentru persoane avand inaltimea in intervalul de 1.70 si 1.85. Pentru a ajunge la forma ideala poti face diverse reglaje de inaltime, atat furca cat si sa. Masa admisa maxima suportata este de 120 Kg. In concluzie, X-Fact_K MTB Flash 27.5 este o bicicleta ideala daca ai sa o cumperi ca prima bicicleta, ideala in cazul incepatorilor si pentru exercitiu si miscare in aer liber in conditiile in care nu o supui unor teste de anduranta supreme. In acest caz trebuie sa te orientezi catre modele de clasa superioara. 

Recomandare:

      X-Fact_K MTB Flash 27.5 este o bicicleta recomandata de majoritatea utilizatorilor care au comandat-o pana acum, avand un pret corect raportat la dotarile existente pe aceasta: Verifica oferta pret

   Pentru o scurta perioada de timp, poti achizitiona bicicleta X-Fact_K MTB Flash 27.5, la un pret redus, fiind inclusa in cea mai noua campanie de reduceri acum: Verifica pret actualizat

Flash