Pilota HypoallergenicMed 200g, pret, pareri (review)

   Daca iti doresti sa obtii un somn linistit si in acelasi timp sa mentii o caldura constanta in jurul corpului atunci cand dormi, trebuie sa alegi cu atentie pilota de dormit. Pilota HypoallergenicMed 200g este o alegere perfecta in acest caz, avand un raport calitate/pret excelent. Umplutura este preaglomerata in bilute individuale (fibra buclata sau ciorchine) de dimensiunea unei perle, ce rezulta o capacitate antiaglomeranta foarte buna. Asta inseamna ca aceasta pilota isi va pastra proprietatile initiale o mare perioada de timp, chiar dupa foarte multe spalari sau dupa ce pilota a fost presata / vidata un timp indelungat.

Pilota HypoallergenicMed 200g 200x220 cm

   Cu un design special creat pentru a oferi sustinere si caldura corpului aceasta pilota este raspunsul ideal tuturor problemelor legate de disconfort. Miezul realizat din spuma poliuretanica de inalta calitate asigura stabilitatea, tesatura care regleaza temperatura, absorbind umezeala si prevenind transpiratia in timpul anotimpului cald, husa detasabila lavabila la 30 de grade, toate acestea sunt calitati ce fac din pilota anatomica HypoallergenicMed obiectul ce nu poate lipsi din casele dumneavoastra.

   Stratul consistent matlasat atasat structurii principale confera un somn linistit si racoros, fapt care ajuta la dispersia caldurii excesive a corpului, asigurand temperatura optima in timpul somnului pentru o noua zi plina de energie. Husa este lavabila la 95 grade Celsius si este fabricata din materiale de calitate superioara, aerisita si confera o ventilatie excelenta. Dimensiunea standard a pilotei este de 200 x 200 cm.

Avantaje:

Textura fetelor contine tesatura FreshCool pentru un efect de racorire.

Detalii:

-efect racoros;
-placuta la atingere;
-matlasata;

 

Recomandare:

 

     Este optiune interesanta pentru tine si familia, un model care indeplineste toate atuurile astfel incat sa reprezinte o alegere perfecta: Verifica oferta pret

    Zilele acestea acesta pilota beneficiaza de o reducere consistenta, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

Pilota HypoallergenicMed 200g 200x220 cm