Covor Arabela Gold, pret, specificatii design (review)

    Covoarele si mochetele sunt primele lucruri la care ar trebui sa ne gandim atunci cand incepem sa decoram casa. Inferent de alegerea pe care o faci, noul covor Arabela Gold este tot ce ai nevoie, fiind disponibil intr-o nuanta gold cu detalii traditionale aurii. Acest covor cu imprimeu gold traditional geometric este ideal pentru a crea o atmosfera dinamica si plina de vitalitate in orice incapere. Acest amestec original între motive și culori calde face ca acest model din polipropilena fixata termic să își găsească locul în orice tip de interior. Țesut cu tehnici tradiționale, din 35 % polipropilen fixata termic si 65% poliester, în mai multe straturi, impresionează prin confort, caldură și design, ce redă farmecul unor vremuri trecute. Culoarea gold este un degrade ce se pierde in detalii in anumite zone, sublinind detaliul antichizat al structurii.

Covor Arabela Gold 160x230 cm

    Arabela Gold da o nota de confort si eleganta, inveseleste si aduce caldura interiorului, textura sa fiind cu fir lung si pufos. Acesta va completa si complimenta decorul intregii camere, datorita dimensiunilor si a culorii deschise, usor de integrat in orice stil de amenajare interioara. In decursul timpului covoarele Vintage  au fost unul dintre cele mai mari trenduri in design interior. Acum cuceresc din ce in ce mai multe case. De cele mai multe ori, nu este clar care este modelul cu care sunt decorate covoarele vintage, dar aspectul este tot ce conteaza. Este tesute din fibre sintetice usor de intretinut, lucru care il face la fel de rezisente ca si covoarele de bucatarie. Densitatea si inaltimea firelor va face ca acest covor sa se simta mult mai bogat si placut la atungere in timp ce vei umbla prin camera.

Covor Arabela Gold 160x230 cm

    In functie de dimensiunea camerei pentru care te gandesti sa il achizititionezi, covorul poate fi cumparat in urmatoarele formate: 160 x 230 cm, 80 x 150 cm, 120 x 170 cm, 140 x 200 cm si 160 x 230 cm. 

Recomandare:

      Arabela Gold este covorul perfect pentru a decora un spatiu de interior, un model ce se remarca prin confort caldura dar si calitate, disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

      Il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret, discount pe care il consider o afacere foarte buna: Verifica pret actualizat

Covor Arabela Gold 160x230 cm