Scaun de birou Pany High Black, pret, specificatii design

      Scaunele ergonomice de birou sunt o componenta de baza pentru intregul spatiu de lucru, afectand in mod direct modul in care lucram, iar un scaun foarte confortabil si adaptat muncii de birou, poate face o mare diferenta intre cum vei interactiona cu ceilalti oameni din mediul profesional. Pentru o mai buna utilizare a timpului petrecut la munca si pentru a-ti mentine corpul sanatos, cele mai bune scaune vor fi acelea care iti vor imbunatati postura, vor incuraja circulatia sangelui in organism si vor asigura un grad ridicat de stabilitate. Pany High Black este o alternativa buna la un pret accesibil pentru cei ce doresc un scaun modern care sa se dovedeasca rezistent in timp. Mecanismul hidraulic interior permite reglarea pe inaltime a sezutului pentru o pozitie corecta si ergonomica in timpul folosirii. Pany High Black este un scaun de birou excelent pentru acasa sau la birou, comod, practic si apreciat de toti cei care l-au incercat deja. Acesta foloseste o tapiterie din piele ecologica, umplutura din spuma.

Scaun de birou Pany High Black

      Sezutul si spatarul urmaresc aceeasi matrita de design fiind prevazut cu burete tapitat din piele ecologica de buna calitate. De asemenea, ergomonia acestuia ajuta coloana sa stea in forma potrivita, in acest fel evitand problemele de sanatate. Spatarul acestui model este lat si ondulat, asigurand o pozitie confortabila coloanei vertebrale. Acesta este acoperit cu un burete de strat subtire, peste care se regaseste apoi un material din piele ecologica. Bratele sunt captusite cu piele pentru a distribui greutatea uniform si pentru a reduce presiunea asupra coatelor. Scaunul Pany High Black este dotat cu mecanisme pentru reglarea pe inaltime si pentru inclinarea spatarului ( maxim 118 grade), functii care permit utilizatorului sa aleaga pozitia cea mai confortabila pentru utilizarea indelungata.

    Sezutul scaunului este reglabil pe inaltime iar spatarul are un sistem de reglare si blocare a unghiului de inclinare pentru mai multa stabilitate si control. Scaunul prezinta un mecanism cu sistem hidraulic, ce permite reglarea in inaltime a sezutului, pentru o pozitie cat mai ergonomica la birou. Spatarul urmeaza curbura naturala a coloanei vertebrale si ofera suportul necesar. De asemenea, spatarul beneficiaza de sistem de blocare in unghiul dorit. Suportul pentru sezut este executat din elemente stratificate,iar buretele pentru sezut confortabil si rezistent.

     Sistemul de deplasare format din 5 roti ii permite acestuia sa fie manevrat cu usurinta, astfel ca cele 12 Kg cat cantareste nu vor fi mare problema. Sarcina maxima utilizator suportata de acesta este de 75 Kg. Produsul necesita asamblare. In interiorul cutiei se gasesc toate accesoriile necesare si ghidul de asamblare.

Recomandare:

         Scaunul de birou ergonomic Pany High Black este exact ceea ce imi trebuia un dispozitiv confortabil care sa ofere un confort deplin intreaga zi de munca: Verifica oferta pret

         Il pozti achizitiona zilele acesta avand o reducere destul de consistenta, acesta fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri, oferta pe care o consider un best buy: Verifica pret redus

Scaun de birou Pany High Black