Scaun de birou Delilah Black, pret, specificatii design

  • de

     Munca de birou, implicit statul pe scaun vreme indelungata, te solicita atat psihic, cat si fizic asa ca in acest caz ai nevoie de tot confortul prin intermediul unui scaun de birou modern si confortabil asa cum este si Delilah Black. Pielea ecologica de la exterior ii da acestuia un aspect premium, placut la atingere, materialul fiind unul foarte placut ca design. In timp pentru o pastrare cat mai aproape de forma initiala se recomanda ca la perioade de timp sa il cureti cu substante care nu contin solventi, spuma de sapun sau detergenti de vase, ce ar putea degrada calitatile pielii ecologice. In dimensiuni masoara 55 x 47 x 108/116 (inaltime ajustabila) cm iar greutatea maxima suportata este de 120 Kg. 

      Toata greutatea corpului se concentreaza in zona lombara si duce la dureri de spate. In plus, oboseala fizica scade si puterea de concentrare. Un scaun nepotrivit,  incomod, poate duce, in timp, la scaderea productivitatii. Pentru a contracara aceste efecte si din motive financiare, iti recomandam folosirea doar a unor scaune de birou ergonomice ieftine si bune. Acesta este creat dupa forma anatomica a corpului uman si respecta datele antropometrice.

       Scaunul prezinta un mecanism cu sistem hidraulic, ce permite reglarea in inaltime a sezutului, pentru o pozitie cat mai ergonomica la birou. Spatarul reglabil optimizeaza contactul cu zona spatelui / zona lombara, oferind astfel o pozitie confortabila utilizatorului. Materialele de constructie implica in mare plastic, cu o calitate destul de buna incat sa reziste o perioada destul de buna. Mecanism de reglare de tip fluture permite balansul scaunului, precum si reglarea fortei de balans a acestuia. 

Dimensiuni:
lungime 55 cm/latime 47 cm/inaltime 108 cm
Greutate:
29.0 Kg
Material:
structura din otel cromat si plastic, tapiterie din piele ecologica, umplutura din burete
Culoare:
negru

       Il recomand tuturor indiferent de statura proprie, deoarece multiplele sisteme de reglare iti permit sa beneficiezi de tot confortul necesar. Are si un sistem de amortzare cu acoperitoare din plastic care ii permite acestuia sa raspunda corespunzator in cazul unei sarcini mai mari. Sistemul de deplasare format din 5 roti ii permite acestuia sa fie manevrat cu usurinta, astfel ca cele 29 Kg cat cantareste nu vor fi mare problema. Sarcina maxima utilizator suportata de acesta este de 120 Kg.

Recomandare:

         Scaunul de birou ergonomic Delilah Black este exact ceea ce imi trebuia un dispozitiv confortabil care sa ofere un confort deplin intreaga zi de munca: Verifica oferta pret

         Il pozti achizitiona zilele acesta avand o reducere destul de consistenta, acesta fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri, oferta pe care o consider un best buy: Verifica pret redus

Scaun de birou Delilah Black

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *