Radioator electric cu halogen Zass HS 07, pret, specificatii tehnice

  Sezonul rece aproape ca a venit asa ca e cazul sa te asiguri ca nu vei avea probleme cu frigul achizitionand un radiator cu halogen asa cum este Zass HS 07, unul dintre cele mai ieftine solutii termice pentru iarna acesta, dar in acelasi timp foarte eficient. Este un aparat compact ce beneficiaza de un design portabil, usor de utilizat in perioadele reci ale anului. Avand mai multe trepte de functionare, poti varia astfel puterea emisa de fasciculul cu halogen (3 tuburi halogen), pentru a beneficia de un confort sporit.

Radioator electric cu halogen Zass HS 07, 1200 W, 3 trepte putere, sistem de protectie la rasturnare

    Zass HS 07 este un radiator cu o putere maxima exprimata la 1200 W pentru care poti selecta 3 trepte de intensitate progresiva la 400 W, 800 W, 1200 W si 1600 W. La interior acesta are 2 elementi de incalzire care sunt protejati de o grila metalica la exterior fiind eficient in cazul unei camere de pana la 36 m cubi. La exterior acesta beneficiaza de o grila de protectie care se incalzeste, deci mare atentie in jurul sau si la cei mici care pot suferi din pricina accidentarii. Functia Turbo activeaza puterea de emiseie caldura la maxim, aparatul folosind toate resursele necesare pentru a crea un mediu ambiant placut in cel mai scurt timp posibil. 

Radioator electric cu halogen Zass HS 07, 1200 W, 3 trepte putere, sistem de protectie la rasturnare

     Acesta beneficiaza de termostat siguranta care activeaza/dezactiveaza functionarea acestuia in momentul in care este atins confortul termic stabilit, functie de oscilatie si siguranta protectie supraincalzire care opreste automat functionarea aparatului in cazul in care temperatura mecanismelor de la interior sar peste limita admisa a temperaturii optime. Baza circulara ii ofera o buna stabilitate indiferent de suprafata dar in cazul in care se va rasturna, aparatul se va opri in mod automat singur.

     Acesta masoara in dimensiuni, 29 cm lungime, 14 cm latime si 51 cm inaltime, fiind usor portabil, avand o greutate de aproximativ 2,02 Kg.

Recomandare:

      Este solutia ideala acum in prag de sezon rece, un radiator cu halogen performant de la Star-Light, disponibil la un pret foarte bun: Vezi oferta pret

    Il poti achizitiona zilele acestea avand o reducere semnificativa, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

Radioator electric cu halogen Zass HS 07, 1200 W, 3 trepte putere, sistem de protectie la rasturnare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *