Calorifer electric cu ulei Orion OOR-13, pret, pareri

     Caloriferul electric cu ulei Orion OOR-13 este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant dotat cu cele mai noi tehnologii capabil sa faca fata cu bine temperaturilor scazute din timpul iernii si sa ofere caldura de care ai nevoie. In curand se va instala frigul asa ca e cazul sa te asiguri inca de pe acum ca totul va fi bine si pe timp de iarna. Acesta impresioneaza si ca aspect, fiind un dispozitiv cu un aspect elegant, demn de o prezenta permanenta in oricare dintre colturile casei tale. Indiferent ca vorbim despre sufragerie, bucatarie sau dormitor, acesta se incadreaza perfect in orice decor.

Calorifer electric cu ulei Orion OOR-13, 2500 W, 13 elementi, 2 nivele de putere, termostat ajustabil

       Caloriferul electric cu ulei Orion OOR-13 este util atat si pentru cei care au deja o centrala termica instalata deoarece pana se raceste de-a binelea il poti folosi pe acesta ca sursa de incalzire.

      Caloriferul electric cu ulei Orion OOR-13 are o putere de aproximativ 2500 W, putere distribuita prin caldura eliberata prin cei 13 elementi.Termostatul reglabil poate fi setat in una din cele 2 trepte de incalzire in functie de preferinte (1500/2500 W). Este recomandat pentru incaperi de pana in 60 m cubi. Protectia anti incalzire opreste automat functionarea acestuia in cazul in care este depasita limita de temperatura optima a componentelor sale. 

     Cu o dimensiune a elementilor de 145 x 590 mm, caloriferul are capacitatea de a compensa pierderile de caldura, astfel incat sa iti asigure confortul termic de care ai nevoie. Caloriferul este dotat cu un sistem de protectie ce determina inchiderea automata a acestuia in cazurile in care este rasturnat accidental, prevenind astfel riscul aparitiei unui incendiu. In momentul in care caloriferul este readus in pozitia verticala, acesta va reincepe sa incalzeasca.

     Cablul de alimentare are o lungime de aproximativ 3 metri, este dotat si cu roti pentru a fi transportat si depozitat mai usor si cantareste aproximativ 17 Kg. 

Recomandare:

        Este solutia ideala acum in prag de sezon rece, un calorifer performant de la Heinner disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Il poti achizitiona zilele acestea avand o reducere semnificativa, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

Calorifer electric cu ulei Orion OOR-13, 2500 W, 13 elementi, 2 nivele de putere, termostat ajustabil