Set 2 Perne clasice MF V3 Siena Dormeo, review & pareri

     Daca vechile perne sunt prea vechi sau nu mai corespund cu standardele actuale, e timpul sa faci un upgrade si sa te bucuri de aceasta minunatie de perna MF V3 Siena Dormeo. Este un set format din doua perne ideale pentru accesorizarea oricarui spatiu de dormit. Folosirea unei perne neconforma cu standardele noi sau mult prea uzate poate duce la probleme cum ar fi: insomnie, iritabilitate, lipsa concentrarii, rasucire si agitatie in pat, etc. Alegerea pernei pentru dormit este foarte importanta, pentru ca fiecare avem nevoi diferite in timpul somnului. Nu exista o perna ideala pentru toata lumea, dar exista perna ideala pentru fiecare in parte. MF V3 Siena Dormeo este o perna ce conține fulgi din spumă cu memorie care promite ca de acum timpul petrecut in patul de acasa va avea o alta nuanta, oferind tot confortul necesar odihnei. Este un model avand o constructie de nepretuit atunci cand vine vorba de calitate si in acelasi timp functionalitate. S-au dus zilele in care odata trezit, ai fi putut spune ca esti mai obosit decat atunci cand te-ai dus la culcare, aceasta oferind o insertie perfecta de confort si design, totul datorita priceperii si maestriei cu care sunt imbinate materiale de calitate. 

    Aceasta perna minune de la MF V3 Siena Dormeoe prezinta la interior mai multe straturi, care sunt asezate perfect intr-un tot unitar ce se uniformizeza sub presiunea capului, pentru a oferi o pozitie corecta si odihnitoare pe tot parcursul noptii. O perna nepotrivita poate agrava durerile de cap, durerile de gât, amorţeala umărului sau a braţului, disconfortul si sforăitul. Perna MF V3 Siena Dormeo masoara in dimensiuni 50 x 70 cm cu o inaltime de 15 cm. Perna poate fi personalizată prin reglarea înălțimii și a fermității. Husa este realizată din 2 părți: o față de vară și o față de iarnă, este ideală pentru toate anotimpurile. 

      MF V3 Siena Dormeo este o perna din spuma de memorie si latex, un model ce a ajuns sa fie la mare cautare printre majoritatea dintre noi, datorita conceptului din materiale de calitate superioara din care este construita. Tesatura din alcatuirea sa este tratata si antibacterian, pentru a indeparta astfel microbii se germenii ce se pot atasa de ea. La interior perna contine doua straturi, nivelul 1 reprezentat de fibre siliconice si fulgi din spuma si nivelul 2 reprezentat de vatelina din fibre siliconice. Aceste doua suprafete se muleaza perfect pe forma capului tau fiind nici prea inalta dar nici prea indesata, lasandu-ti posibilitatea de a alege cum vrei sa dormi, pe spate sau pe lateral. Fiind o perna cu strat siliconic, acest lucru va duce la reducerea punctelor de presiune datorita faptului ca se muleaza si se adapteaza continuu la forma capului tau. Perna este prevazuta cu fermoar si contine 2 inserturi din fulgi de spuma Memory. Fermitatea pernei poate fi ajustat in functie de modul de dormit si de constitutia fiecaruia.

Recomandare:

     Este optiune interesanta pentru tine si familia, un model care indeplineste toate atuurile astfel incat sa reprezinte o alegere perfecta: Verifica oferta pret

     Zilele acestea acest model de saltea beneficiaza de o reducere consistenta, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat