Review: Friteuză cu Aer Cald Air Fryer White Delimano, pret, pareri

   Cartofi prajiti cu mujdei de usturoi? Calamar pane cu sos picant-acrisor? aripiare picante? Suna bine, nu? Stim cu totii, mancarea prajita in cantitati mari, nu este cea mai recomandata de expertii in nutritie, insa in cantitati moderate, asortata cu salata potrivita este extraordinar de gustoasa si se prepara usor in cel mai scurt timp. Air Fryer White Delimano este o friteoza revolutionara ce ofera un nou mod de pregatire a alimentelor, mai ecologic, folosind tehnologia aerului cald. Combinat cu o temperatură reglabilă de 80-200 ° C, care poate fi controlată cu ușurință prin butonul de temperatură, este excelentă pentru a prepara mese gustoase de dimensiuni mari pentru întreaga familie.

 

    Internetul abunda de retete ce le poti folosi impreuna cu aceasta friteoza, sau daca esti la 0 in privinta experientei la bucatarie poti apela si la clasici cartofi prajiti, fiind nevoie doar de pricepere in taierea acestora ca de restul se ocupa aceasta minunatie de aparat de gatit, Air Fryer White Delimano. Gustul nu se poate compara cu metoda clasica de pregatire la tigaie, cartofii fiind preparati intr-un timp foarte scurt fara a mai fi nevoie de ulei. Iti revine doar sarcina de a curata cartofii, si apoi sa ii pui la interior fara nicio picatura de ulei. Gustul nu este alterat, iar cartofii nu sunt amestecati in ulei, pastrand gustul natural prajit si sanatos.

Friteuza Delimano Air Fryer White

      Air Fryer White Delimano este un aparat compact, ideal in cazul bucatariilor moderne, este preponderent de culoare negru lucios si vine dotat cu panou de comanda ce permite setarea comenzilor de lucru intr-un mod intuitiv. Poti alege programul manual si poti personaliza temperatura si durata de coacere a alimentelor tale, sau poti opta pentru celelalte 6 programe prestabilite, cu temperaturi si durata potrivite pentru pui, chipsuri de cartofi, creveti, peste, carne si diferite produse cu blat, spre exemplu pizza sau chiar paine. Timerul integrat poate fi setat timp de până la 30 de minute pentru a preveni arderea alimentelor, în același timp având o precizie perfectă în gătit.

     Utilizatorul are posibilitatea de a alege pana la 7 programe de lucru prin intermediul a doua butoane electronice pentru selectia temperaturii de lucru si a duratei, intr-un mediu controlat descris de urmatoarea figura cu specificatiile pentru fiecare mancare gatita astfel:

Program Temperatura Durată Potrivită pentru
Manual 180 °C 15 min. Batoane de legume, de brânză/mere
Pui 200 °C 20 min. Aripioare de pui, pulpe de pui, nuggets
Cartofi 180 °C 15 min. Cartofi prăjiți
Creveți 160 °C 20 min. Creveți (fără miros)
Aluat 160 °C 30 min. Tort, pâine, pizza, musaca
Carne 180 °C 25 min. Cotlete, chiftele
Pește 180 °C 20 min. Pește prăjit

    Compartimentul de gatit se afla la baza aparatului, acesta poate fi deschis prin actionarea manerului spre exterior fiind prins de un set de clipsuri la interior. Am reusit weekendul acesta sa incercam si friptura la acest aparat de gatit, caldura uniforma emanata este distribuita in egala masura astfel incat rezultatul final sa fie o reteta gustoasa, asa cum spune in cartea de bucate. Alimentele preparate la interior nu trebuiesc sa fie intoarse, chiar daca sunt asezate pe mai multe straturi. Pe langa fluxul de aer incalzit, caldura directa puternica din partea de sus rumeneste rapid mancarea pentru o rumenire perfecta si crearea de crusta crocanta la exterior.

 

      Modelul despre care vorbim astazi are o capacitate de 2.5 kg si putere mare de 1300 W, combina pulsul de caldura cu circularea optimizata a aerului cald pentru a da acea senzatie de crocant pe care orice cartof ar trebui sa-l aiba atunci cand este prajit. Din momentul in care o pui in functiune, se incalzeste rapid, fiind gata de utilizare la capacitatea sa maxima in doar cateva secunde. Temperatura de lucru variabila se poate seta in intervalul 80 – 200 grade Celsius.

 

     Dupa fiecare utilizare poti curata componentele detasabile in masina de spalat vase, adaugandu-i detergent pentru indepartarea grasimii. Un stil de viata sanatos se bazeaza in primul rand pe o alimentatie sanatoasa si echilibrata, oferindu-i organismului tau tot ce are nevoie pentru a functiona corespunzator, insa in cantitati moderate. Suprafața anti-aderentă a coșului interior și siguranța de a spăla piesele la masina de spălat vase, facilitează curățarea fără efort.

Recomandare:

         Este alegera perfecta daca iti doresti sa te bucuri de alimente proaspat preparate la tine acasa facuta in bucataria proprie: Verifica oferta pret


        Zilele acestea o poti achizitiona chiar mai ieftin fiind inclusa in cea mai noua campanie de reduceri avand un discount semnificativVerifica pret redus

Friteuza cu aer cald DELIMANO Pro 110067007, 3.5l, 1400W, alb-argintiu  (110067007) | Istoric Preturi