Kit Oja Semipermanenta Profesionala SensoPRO 10ml cu Lampa UV, review

    Data fiind problema inchiderii saloanelor de infrumusetare, in ultimul timp, solutia cea mai la indemana este manichiura acasa. SensoPRO 10 ml impreuna cu Lampa UV din gama profesionista, este un kit complet care iti ofera o manichiura completa fara prea multe batai de cap. Daca pana acum ai aplicat in general oja obisnuita dar eşti nemulţumită de rezistenţa acesteia, cea mai bună soluţie este să apelezi la cea semipermanentă, care promite cel puţin 2 săptămâni de aspect ireproşabil. In plus folosind lampa UV, oja se aplica usor fara sa deterioreze unghia naturala. Modul de uscare este printr-o lampa cu lumina UV ce face ca uscarea sa survina in mod instantaneu prin intarire la suprafata.

   Oja semipermanenta SensoPRO 10ml este un produs din ce in ce mai cautat atat de catre clientele saloanelor de infrumusetare, cat si de catre persoanele care doresc sa-si faca singure manichiura. Se aplica aproape la fel de usor ca si oja obisnuita, se “usuca” mult mai repede, are un luciu puternic  si rezista cel putin 2 saptamani. Formula ojei semipermanente este o combinatie de produse chimice organice care protejeaza unghiile naturale, rezultand un produs unic pentru stylingul unghiilor.

  Gama de nuante de oja semipermanenta SensoPRO 10 ml este incredibil de variata, peste 90 de nuante si tot ce iti ramane sa faci este sa alegi preferatele tale. In prezent, aproape toate culorile au o versiune semi-permanenta, astfel incat sa puteti purta si tendintele de moda ale sezonului dupa cum urmeaza aici

    SensoPRO a dezvoltat pentru tine o linie de produse cosmetice profesionale, cu ajutorul carora vei obtine intotdeauna o manichiura semipermanenta rezistenta, cu care vei putea sa te mandresti cu orice ocazie. Adauga in trusa ta un lac de baza UV, un lac protector UV, un degresant, o solutie finish, un remover si, desigur, toate culorile de oja semipermanenta care iti fac cu ochiul! Simte-te frumoasa si iubita, alege SensoPRO!

Principalele avantaje oferite:

  •      este usor de aplicat: se foloseste ca oja clasica
  •      prezinta o stralucire ca de oglinda care dureaza timp de 2-3 saptamani
  •      unghiile au un aspect natural dupa aplicare
  •      stratul subtire si flexibil protejeaza patul unghial
  •      indepartarea ojei semipermanente este non-invaziva, nu este necesar retusul

                                     Vezi oferta promotie actualizata

   Kitul Oja Semipermanenta SensoPRO combina proprietatile lacului de unghii cu cele mai bune caracteristici ale gelului UV: este usor de aplicat, e rezistenta si prezinta stralucire ridicata. Pe langa setul de oja, primesti si o lampa UV, cu aplicate usoara, in doar cateva minute. Este usor de utilizat, chiar de acasa. De curand beneficiaza si de o reducere consistenta, pret la care o recomand: Verifica pret actualizat