Aspirator cu sac Daewoo RC-L384GB, pret, specificatii tehnice

  Din totdeauna, curatenia a fost mai usor de indeplinit folosind mijloacele autonome si automatizate cum sunt aspiratoarele. Fie ca ai un spatiu mai mare sau mai mic de parcurs in decorul casei tale, un aspirator reprezinta o necesitate la casa fiecaruia. Daewoo RC-L384GB este una dintre cele mai ieftine solutii disponibile in piata acum. Cred ca oricine si-l permite, dar in acelasi timp nu putem emite pretentii serioase pentru functii si alte sisteme de filtrare avansate. Daewoo RC-L384GB este un aspirator cu sac, de capacitate 2,5 litri ce dezvolta o putere de 700 W. Culoarea plasticului negru/verde imediat il scoate in evidenta, fiind jucaria preferata in momentele in care facem curatenie in casa, de toata familia. Usor de utilizat, Daewoo RC-L384GB este un aparat mobil ce reuseste sa ajunga cu usurinta in spatiile restranse din casa ta.

Aspirator cu sac Daewoo RC-L384GB, 700W, 2.5l, Tub telescopic, Negru/Verde

      Motorul puternic de 700 W iti ofera puterea de aspirare de care ai nevoie pentru a curata pana si cele mai fine particule de praf de orice tip de suprafata. Puterea de absortie praf al aparatului este de 240 W. Daewoo RC-L384GB este un aspirator cu sac textil avand o capacitate de colectare murdarie de pana la 2,5 litri. Atunci cand puterea de aspirare incepe sa scada este recomandat sa il golim sau sa-l inlocuim cu altul nou. Folosind peria de aspirare Efficient Brush vei reusi sa acoperi de fiecare data o suprafata mult mai mare. Chiar si zonele greu accesibile vor fi mai usor de curatat. Aceasta este potrivita atat pentru aspirarea suprafetelor dure cat si a covoarelor. Pozitia cu peria in afara este proiectata pentru zonele netede, iar pozitia cu peria retrasa este ideala pentru covoare si mochete.

Aspirator cu sac Daewoo RC-L384GB, 700W, 2.5l, Tub telescopic, Negru/Verde

      Panoul de comanda este dotat cu buton de pornire oprire de tip On/Off un buton cu functia de variator electronic de putere motor precum si cu un alt buton ce actioneaza sistemul de strangere cablu alimentare in mod automat. Folosind indicatiile LED-ului rosu, atunci cand e activat vei sti ca e momentul in care trebuie sa cureti sacul aspiratorului. Corpul aspiratorului este special construit, avand o dimensiune compacta, pentru a putea trece usor prin cele mai inguste spatii. Design-ul compact face ca aspiratorul sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. Aparatul este usor de transportat avand maner pentru transport pliabil, cu o greutate foarte mica de 4.7 Kg si putand fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el. Dimensiunea redusa a aparatului precum si cablul de alimentare cu lungimea de pana la 5 metri ne va oferi posibilitatea sa ajungem chiar si in locurile cele mai putin accesibile ca sa facem curatenie. Odata ce ai intins cablul de alimentare, e usor sa il strangi la loc, deoarece aspiratorul beneficiaza de functie de retragere automata a cablului. Cu ajutorul tubului telescopic, din dotarea aparatului vom avea o raza de actiune mai mare de pana la 8 m si vom putea ajunge in locurile greu accesibile fara a mai fi nevoie sa ne aplecam. Tubul telescopic cromat face legatura cu aparatul de aspiratie praf cu ajutorul unui furtun din plastic cu posibilitatea de a se roti la un unghi de 360 de grade pentru a putea fi folosit cu mai multa usurinta aspiratorul Daewoo.

Aspirator cu sac Daewoo RC-L384GB, 700W, 2.5l, Tub telescopic, Negru/Verde

     Aparatul de aspirare Daewoo nu este prevazut cu sistem de filtrare avansat, astfel ca captarea prafului nu este filtrata pentru a stoca mult mai eficient pierderile din timpul functionarii. Nu este totusi o tragedie deoarece avand in vedere puterea motorului mai mica, emisiile exterioare sunt unele minore. Daewoo RC-L384GB a fost proiectat fara aceasta optiune de filtrare pentru a obtine astfel cel mai bun pret de pe piata. Este intradevar o reusita daca luam in calcul pretul sau de achizitie. Clasa emisiilor praf este catalogata la un nivel de eficienta E, la o scara de la A la H.

     Clasa emisiilor de praf ale modelului Daewoo se refera la calitatea aerului care este eliberat inapoi in camera, aparatul incadrandu-se in clasa E. Performanta de curatare de pe eticheta aparatului ne arata procentajul de absortie al prafului de pe covor si de pe o suprafata dura de lemn standardizata. Acest model se incadreaza in clasa E in privinta performantei curatarii covoarelor si clasa in performanta curatarii suprafetelor dure. Acest model are o intensitate a zgomotului in timpul folosiri de 79 dB. De aceea, nu va deranja pe nimeni atunci cand facem curatenie noaptea sau dimineata devreme. Mai mult decat atat, Daewoo are role reglabile din cauciuc, care nu vor deteriora mobilierul sau podeaua. Dupa ce vom termina curatenia nu vor ramane nici urme de praf, nici urme de roti. Sta bine si daca e sa ne uitam cu ce accesorii vine dotat respectiv perie standard, accesoriu pentru spatii inguste, perie mica, perie tapiserie si telescop metalic.Aspirator cu sac Daewoo RC-L384GB, 700W, 2.5l, Tub telescopic, Negru/Verde
Cu peria din dotarea aspiratorului Daewoo, suprafata de absorbtie va fi mai mare iar zonele greu accesibile vor fi mai usor de curatat. Aspiratorul Daewoo cu eficienta energetica A este conceput sa ofere randament maxim cu un consum de energie optimizat. Eficienta energetica crescuta a aspiratorul Daewoo este special conceputa sa ofere o putere mare de aspirare la un consum redus de energie. Eficienta energetica oferita de Daewoo este foarte buna, avand clasa A cu un consum anual de energie de 26,9 kWh/an. 

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

Aspirator cu sac Daewoo RC-L384GB, 700W, 2.5l, Tub telescopic, Negru/Verde