Samsung Galaxy S10 la precomanda la eMag

Last updated on martie 30th, 2021 at 03:15 pm

     Zilele acestea Samsung Galaxy S10 este prezentat in cadrul conferintei de tehnologie MWC in Barcelona, la doar cateva zile de la anuntul oficial de lansare Samsung. Principalul magazin online, eMag.ro deja listeaza primele oferte de pret. Acest nou terminal din seria Galaxy, ajuns deja la generatia a 10 – a si este considerat cam cel mai bun telefon pe care poți să-l ai acum. eMAG îl are disponibil în toate versiunile.

Oferte Altex.ro: Vezi lista de preturi actualizata

Oferte eMag.ro: Vezi lista de preturi actualizata

Daca pentru moment disponibilitatea celor mai noi terminale este doar prin precomanda, de la sfarsitul lunii martie, inceputul lui aprilie, acestea vor intra si fizic pe stoc. Daca vrei sa fii printre primii care vor avea ocazia sa testeze noul terminal, iti recomand sa plasezi din timp o precomanda, deoarece de fiecare data dupa lansari, stocurile se vor epuiza rapid.

Până pe 8 martie, Samsung Galaxy S10 e disponibil la precomandă în toate versiunile sale. Varful de gama, Samsung Galaxy S10 Plus, are un ecran de 6,4 inci avand in mai ieftină configuratie, 128 Gb spațiu de stocare, 8 GB de memorie RAM și de trei camere foto.

Deasemenea pentru precomenzile efectuate pana la aceasta data, vor fi disponibile 2000 de perechi de casti sub forma de cadou, pentru cei care achizitioneaza un S10 sau S10+. Pentru a intra in promotie, este nevoie să îl activați până pe 15 martie, bonul de achiziție urmând a fi păstrat drept dovadă pentru acordarea premiului. Ulterior în perioada 1 – 8 aprilie vei putea accesa un banner special din aplicația Samsung Members de pe telefonul S10 și completa formularul cu datele de contact și informațiile despre achiziție. De asemenea, trebuie ca telefonul să fie achiziționat de la un magazin partener Samsung România

                              Vezi detalii promotie Samsung S10/S10+

 

Samsung Galaxy S10 128GB Dual G973 preturi - Samsung Galaxy S10 128GB Dual  G973 magazine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>